Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.034.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: GTA 5
Random. kaže...
antimadridista kaže...
Random. kaže...

Ovo je nešto revolucionarno! Bolju igru nikada nisam vidio i već vidim da će biti igra godine 2013. i 2014.

Grafika je neprepoznatljiva u odnosu na IV. Dan i noć. Teksture su ultra čiste, sjene su 10/10. Nema ni jedne mane.

Površine su 100 puta bolje od IV - nema jasno vidljivih poligona na zakrivljenim površinama.

Ali ono što je zaista ogroman napredak u odnosu na IV su modeli. Ovakva fluidnost i prirodnost kretanja i izraza lica gotovo se ne razlikuje od stvarnosti.

Par puta sam se pitao: gledam li snimak stvarnog života ili video simulaciju!? Čak ni sad nisam siguran za neke scene. Toliko je dobro. O da.

stvarno mi nije jasno kako možeš u ovakvoj igri i u ovom traileru gledati isključivo zaobljenje zidova, oblik lica i kako izgleda cigla na trećoj zgradi lijevo do tržnice. Jeli ti kad igraš igru stvarno igraš zbog grafike ili?

Jok, imam zvijerčinu od PC-a ali meni grafika uopće ne igra ulogu pa isključujem sve - antialiasing, sjene, igram na 800x600, sve texture downsampleam na 256x256.

Jedino tako mogu uživati u onome najvažnijem - gameplayu.

Najveći gušt bi mi bio igrati peticu na engineu od Vice City-a.

Ima zvijer od PC-a a igra na 800x600.

Seems legit.

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
17 godina
GTA 5

Ma kaj brinete o grafici i izgledu na PC-u i hoce li Rockstar to usminkati...

Barem GTA ima dobru modding zajednicu i za par tjedana/mjeseci ako oni to ne ucine modderi ce izbaciti HD teksture svega u igri,prava imena automobila i teksture pravih automobila,zvukove itd.

{#} 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ma grafika u GTA-u nije uopće bitna, važno da je lijepa. Ova raznolikost boja i svjetlina je stvarno oku ugodna.

Ali za mene je fizika jako važan faktor. Npr. četvorka me je stvarno iznenadila u tom pogledu. Sjećam se jedne scene gdje sam srušio uličnu lampu, i pogodila je nekog frajera u glavu i jadan se srušio na pod. Nije da se može prolazit kroz objekte, (vrata od auta, srušene lampe i znakovi) nego je sve interaktivno.

Kad se samo sjetim koliko sam u četvorci u početku gazio jadne ljude na cesti samo da vidim kako će se srušit, odbit i sl.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Lako tebi, gle sta imas.

Ili moram nagovorit roditelje da mi daju 5k kuna ili moram iscjediti zadnji herc iz svoje 'divlje macke'..

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Dosadan trailer...

15 1 hvala 0
16 godina
Fre3man69 kaže...

Seems legit.

{#}^2

Pričam i serem bezveze
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Fre3man69 kaže...

Seems legit.

{#}^2

pa mislim stvarno...facepalm nemoze to opisati treba nesto vece/jace xD

Potpis
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ovaj trailer za razliku od prvog kod mene nije pokrenuo nikakav "HYPE" {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
13 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Random. kaže...

Ovo je nešto revolucionarno!

Ti si htio pokupit thumb upove hvaljenjem igre.

Fre3man69 kaže...
Random. kaže...

Jok, imam zvijerčinu od PC-a ali meni grafika uopće ne igra ulogu pa isključujem sve - antialiasing, sjene, igram na 640x480, sve texture ručno u Photoshopu downsampleam na 256x256.

Jedino tako mogu uživati u onome najvažnijem - gameplayu.

Najveći gušt bi mi bio igrati peticu na engineu od Vice City-a.

Ima zvijer od PC-a a igra na 640x480.

Seems legit.

Na razini Fodora.

"Njegova mati i moja ujna - to dve rođene sestre."
17 godina
GTA 5

svi smo od trailera nesto ocekivali, ali na kraju samo onaj "meh" osjecaj, sve ovo smo vidjeli po ss-ovima. mogli su nesto bolje slozit.

Moj PC  
13 2 hvala 0
16 godina
GTA 5

meni je trailer baš dobar, možda baš zato što nisam ništa toliko posebno ni očekivao. I nagađao sam da će biti malo pobliže upoznavanje sa 3 glavna lika. Možda bi jedino bilo malo bolje da su u traileru malo više pokazali "countryside".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 22:47 (antimadridista).
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trailer je čisto ok, a i vidim dosta auta iz stvarnog života :D
16 godina
neaktivan
GTA 5

Bolji je prvi trailer..

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Ajde barem mi je drago da su ostecenja ostala ista kao i u IV. Ja sam mislio da ce se vratiti na staro, kao npr. da se samo branik nakrivi ili sl.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Ajde barem mi je drago da su ostecenja ostala ista kao i u IV. Ja sam mislio da ce se vratiti na staro, kao npr. da se samo branik nakrivi ili sl.

Zašto bi to radili? Neće sami sebi pucati u nogu.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
16 godina
GTA 5

ja neznam šta se vi tolko žalite,meni je grafika u GTA 4 još uvijek super (jedino voda je jadna),a igra nije ni do kraja ispolirana i vi se već žalite na grafiku...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unix kaže...
Dodge_167 kaže...

Zašto bi to radili? Neće sami sebi pucati u nogu.

Pa mislio sam posto su promijenili fiziku voznje auta da ce i to. Isto tako i u prvom traileru je bila scena sudara pa se nisu bas vidjela ostecenja.

15 godina
neaktivan
GTA 5

Prvi trailer vam je vjerojatno bio bolji jer ništa o igri niste prije njega vidjeli. Ovo je više nadopuna GameInformer covera i ss-ova koji su izašli uz njega nego nešto konkretnije. Vjerojatno će još izbaciti jedan trailer prije izlaska igre (GTA IV ih je imao 4 ili 3 koliko se sjećam), a do tada će sigurno biti još par SS-ova (IGN svaki dan ovaj tjedan izbacuje po dva). A možda je i tako bolje, da imamo što više stvari za otkriti u samoj igri nego da ovako saznamo dosta toga). 

1 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

Stvar u grafici je ta da kad pljunes gro para za hardver onda ocekujes i igru koja donekle moze iskoristit potencijal tvojeg PC-a!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 23:58 (lmutak).
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Stvar u grafici je ta da kad pljunes gro para za hardver onda ocekujes i igru koja donekle moze iskoristit potencijal tvojeg PC-a!

i sad bi to tribala bit svaka igra? imaš ih dovoljno za tako nešto

14 godina
odjavljen
lmutak kaže...

pa zasto si pljunuo gro para ?

Gro para dat za komp na kojem se samo igras i ne radis nikakav posao je glupo

sry 

http://revohd.com
14 godina
neaktivan

Koliko sam skuzio...michael ce imat, golf, tenis, i tako te neke sportove za "Bogate"...franklin ce iamt veze sa trkama, auta, motora i tako opcenito trka...trevor, letenje sa svakavim letjelicama...oruzije...i droga vjerovatno

Ta tri lika se mogu ukratko svrstat u ove kategorije...

Michael, stariji lik kojeg zanimaju najviše pare, vjerovatno i mozak vecine operacija, tako rec vođa...tutor vjerovatno franklinu...

Franklin, decko sa ulice, sa ambicijama da se makne od low life stvari, kao dilanje droge, i krađe auta i tako tih nekih sitnih stvari, znaci zeli prec na velike stvari i postat "Netko i nesto". Vjerovatno ce pomagat u bjezanju od policije, i sveopcem naganjanjima jer je dobar sa autima, motorima i svemu na kotace...michael ce mu bit uzor, i od njega ce ucit i polako ulazit u "veliki biznis"

Trevor, umirovljeni pilot i veteran iz rata..vjerovatno prosvikao od svega toga, kojeg ocito boli k dal je ziv ili mrtav, bavi se drogom, oruzijem i zna vozit avione, helice i sve sta ide po zraku...

Osim pucanja, voli se igrat i sa vatrom i on tako rec predstavlja "lika" kojeg najviše ljudi i igra u GTA, znaci opcei kaos po mapi...

Iako je trevor dosta nestabilan, znaci psiha mu vjerovatno nije sva svoja, opet nekako "voli" michaela, svog starog prijatelja s kojim je prije radio.

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
GTA 5

alfa mito u GTA V <3 (naravno neslubena, nisam corav kao neki da misle da je R8 u igri)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RuskeGTT kaže...

alfa mito u GTA V <3 (naravno neslubena, nisam corav kao neki da misle da je R8 u igri)

Ima gdje kakva slika?

14 godina
neaktivan

Cisto sumljam da bi michael vodio sina sa sobom u "pustolovine" a i sin njegov mi se cini da je seprtlja i pati za onim da se iskaze kao faca ovo ono, a ustvari je kukavica i šeprtlja..odnosno taj "posao" i te "stvari" nisu za njega...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

ne znam za vas, al meni je Trevor nekako izgleda najinteresantniji lik heh... Milim da ce mi on biti favorit...

A matere vam ne serite vise za grafiku, kad bude pc verzija i bude razloga za isto, onda se prifatite pa do mile volje, za sad STFU.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 12:22 (immolation).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Ovaj trailer za razliku od prvog kod mene nije pokrenuo nikakav "HYPE" {#}

Ma nemozes to govorit, tek mi je sad nabilo "hype" sto se tice storya.U traileru se vidi da se oni nepoznaju prije igre(mislim prije pocetka radnje), kasnije zajedno sva 3 idu u tu neku "avanturu" pljackanje blabla... a pari ko da nemaju nista al bas nista zajednicko^^, bogami ko da je Q. Tarantino pisao igru :D

sup
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 13:42 (hexx).
14 godina
neaktivan
GTA 5

Pa i ja sam se malo iznenadio što se tiče grafike,koliko plastično recimo Michael izgleda kada je pored bazena.Ali mislim da če izglancati grafik u narednih 6. mjeseci,igra još nije gotova a i čini mi se da je to zadnje što rade jer kako su rekli na ign-u oni koji su vidjeli demo da framesi nisu baš bili na razini da je dolazilo do pucanja rubova i slično tako da je moja pretpostavka da grafiku rade zadnju.Znači prvo naprave stvar,a tek onda detalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Arnold Layne kaže...
lmutak kaže...

pa zasto si pljunuo gro para ?

Gro para dat za komp na kojem se samo igras i ne radis nikakav posao je glupo

sry 

Pa je glupo kupit recimo neki intel six core od 4k kuna, a nebavis se rendanjem i slicno, grafu jacu od gtx 680 za gaming, 16 ili vise gb rama, ako se nebavis neki zahtjevnim poslovima i slicno.

Jer svaki komp ce zastarit za 3-4 godine, a puno je dat 10k kuna pa opet za 3-4 god dat toliko, kad mozes za 5k igrat sve 3godine(gtx660ti + core i5 recimo). Jer svake godine dode nesto bolje i onda zazalis, evo npr HD4870 x2 je izasla prije 3 godine, pa je sad u rangu mid grafickih kartica, a bila je papreno skupa ko sad 7970 i gtx 680, ali novije kartice su uvijek bolje, daju bolji fps, manje se griju, manje trose, puno manje, zato je bilo bolje kupiti jeftiniju konfu pa onda u skorije vrijeme novu, da si uvijek u igri, a ne ko neki lok sto je slago tu na forumu komp za 20k kuna pa da mu bude 5 godina, to ce sve zastarit do bola.

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 20:14 (MARKOcVp).
16 godina
neaktivan
Majur23 kaže...

Pa i ja sam se malo iznenadio što se tiče grafike,koliko plastično recimo Michael izgleda kada je pored bazena.Ali mislim da če izglancati grafik u narednih 6. mjeseci,igra još nije gotova a i čini mi se da je to zadnje što rade jer kako su rekli na ign-u oni koji su vidjeli demo da framesi nisu baš bili na razini da je dolazilo do pucanja rubova i slično tako da je moja pretpostavka da grafiku rade zadnju.Znači prvo naprave stvar,a tek onda detalje.

Vjeruj mi grafika će biti upravo ovakva kao u traileru, tj. na konzolama sigurno a pc je druga priča.

ma da
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice