Alan Wake

poruka: 469
|
čitano: 107.848
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Alan Wake
Penryn kaže...

Što reći? Bilo bi vrijeme više da izađe za PC, jel..{#}

Jedva čekam {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
Alan Wake

Ukoliko igra bude do 30E na steamu kupit ću ju a ukoliko nebude tj bude viša....{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
35, okolo prilike.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
Alan Wake

--------------------------------------------

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 19:11 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Alan Wake

Cijena nije losa, kupujem (normalno, ako ce biti koliko-toliko optimizirana)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alan Wake
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alan Wake

Evo, igra je stigla i za sada mi izgleda sasvim ok. Ono što mi predstavlja problem je to da se glavni lik konstantno zanosi u lijevu stranu, kao da ima poremećaj ravnoteže. Poprilično je iritantno pošto ga svakih pet sekundi  moram ispravljati i vraćati na pravu liniju jer u suprotnom završavam u zidu/ogradi i sl. Nije valjda da su zeznuli s kontrolama? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Riker kaže...

Evo, igra je stigla i za sada mi izgleda sasvim ok. Ono što mi predstavlja problem je to da se glavni lik konstantno zanosi u lijevu stranu, kao da ima poremećaj ravnoteže. Poprilično je iritantno pošto ga svakih pet sekundi  moram ispravljati i vraćati na pravu liniju jer u suprotnom završavam u zidu/ogradi i sl. Nije valjda da su zeznuli s kontrolama? {#}

Mozda je popio koju casicu vise. :)

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
17 godina
neaktivan
pirat01 kaže...
Riker kaže...

Mozda je popio koju casicu vise. :)

Malo sam čitao i ljudi kažu da je neki bug..Vrag će ga sada znati. Nisam niti počeo igrati a već neko sranj...{#}  Osim toga, grafika je onako..solidna, ali ništa ekstra. Kod onih filmića vidi se da ima koju godinu..

16 godina
neaktivan
Alan Wake

Kakva je optimizacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kakva je optimizacija?

Onako...li-la..Mogla bi biti i bolja. Morao sam dosta toga smanjiti da bih igrao kako spada, ali i tako smanjena izgleda sasvim solidno. Efekti magle, dima i noći su vrlo dobri. Ne znam kako, ali što dalje prolazim to je kretanje lika sve normalnije. Dakle, više ne zanosi u stranu koliko na početku, ali ipak se malo osjeti. Jedino je problem u tome što je na medium igra teška (barem za sada) kao vrag..Ubijaju me kao zeca {#} I da, glupo mi je to što Alan slabije trči od starca od 70-80 godina..{#}Šprinta oko 3-4 sekunde i onda se počne vući kao da je istrčao u najmanju ruku maraton. Na taj način nema šanse da se pobjegne od napadača. Zapravo, uopće se ne može pobjeći od napadača već ih se mora sve ubiti...

16 godina
Praetorian1 kaže...

Kakva je optimizacija?

Ovo malo što sam igrao čini se solidno.. maxed out dobijam oko 30-40fps cca, ali bez ikakvih velikih framedroppova pa je super igrivo (1680x1050 rezolucija).

Što se kontrola tiče, i ja imam problema sa skretanjem u lijevo.. probat ću na gamepadu igrat.

Jhva Elohim Meth.
16 godina
Alan Wake

maxed out min 45 fps max ne znam,vsync.i moja Alan se drži lijeve strane hehe.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alan Wake

Nisam još zaigrao, ali sigurno će se ubrzo pojavit fix za to zanošenje. A možda ga već i ima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alan Wake

Riker, možeš pobjeći. Okreni se, posvijetli u njih sa boostom i onda trči. To ih zaustavlja na sekundu, taman toliko da pobjegneš.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Riker, možeš pobjeći. Okreni se, posvijetli u njih sa boostom i onda trči. To ih zaustavlja na sekundu, taman toliko da pobjegneš.

Hm, ne znam. Trče kao blesavi, a osim toga bacaju sjekire za mnom. Par sjekira u leđa i Alan je mrtav skroz na skroz...{#}

17 godina
neaktivan
Dodge stari, dodge. :)
17 godina
neaktivan
Alan Wake

Nadam se da je dobro optimizirano, a inače se čini super igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alan Wake

Hehhe, znam. Koji put uspijem na vrijeme se sagnuti, ali u većini slučajeva dobijem sjekiru u leđa {#} Ma, kako god. Tek sam počeo igrati i niti ne očekujem da sve u sekundi pohvatam. Osim toga, ako je igra prejednostavna, nije zabavna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Na kojoj težini igraš? Probaj na nightmare. :)
16 godina
protjeran
14 godina
neaktivan

Počeo sam igrati i sviđa mi se.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
neaktivan
Alan Wake

U Alanovoj radnoj sobi naći ćete jedan vrlo zgodan detalj, posebice za one koji imaju čitač QR kodova na mobitelu. Više od toga neću otkriti {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alan Wake

Danas ga moram odigrat ;)

[size=13][font=Segoe print][center][color=#5E767E]“Books are for people who wish they were somewhere else.”[/color][/size] [img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/374901_330685540278114_15
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fali i tebi jedan karton :D

http://vgm.tv/
17 godina
neaktivan
Alan Wake

Pokrenuo fraps kad ono, 14-21fps..{#} A meni bilo čudno što igra ne ide baš glatko. Kombinacija low/medium na 1680x1050..Ja ne bih to nazvao pretjeranom optimizacijom. Pa Metro 2033/Crysis 2 vrti bolje na višim postavkama. A te se igre po pitanju grafike ne mogu uspoređivati..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Alan Wake

Meni isto zna pasti na 22 fpsa, ali moram priznati da se ni ne osijeti baš da laga kad padne tako nisko. Inače se drži negdje na oko 25-28 i izgleda dosta fluidno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alan Wake

Sa mojom konfom igra radi stalno na 40 - 60 fps-a, nemam onog problema da mi Alan ide u lijevo. Primjetio sam par bugova na početku.

Igru sam prešao na X360, sad ju prelazim na PC i mogu reči da je veča uživancija bila igrati na xboxu. Bila je nekako bolja atmosfera. Čuo sam da su u igru uključeni DLC-ovi, jel to istina ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Pokrenuo fraps kad ono, 14-21fps..{#} A meni bilo čudno što igra ne ide baš glatko. Kombinacija low/medium na 1680x1050..Ja ne bih to nazvao pretjeranom optimizacijom. Pa Metro 2033/Crysis 2 vrti bolje na višim postavkama. A te se igre po pitanju grafike ne mogu uspoređivati..

Iskreno...komp ti je loš,star i spor i bolje nemožeš niti očekivati.Ne razmijem da se uvijek netko javi sa relativno lošim pc-om i onda govori negativno o "optimizaciji".

Meni igra ide lijepo na max.

BTW update je izašao

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 20:47 (Kill Frenzy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice