Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.307.350
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Bernard Huky Hux kaže...

planiram uzeti ovaj boundle.

sad neznam je li najisplativiji

evo i videa unboxinga i to hrvatski.

koliko para? znaš mjesto di bi uzeo?

15 godina
neaktivan

2100kn mislim da je.

A uzeo bih ga u Infomarku. najjeftiniji je.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
13 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

2100kn mislim da je.

A uzeo bih ga u Infomarku. najjeftiniji je.

jel hackan?

15 godina
neaktivan

Taj ne, ali ima i Modificiranih za prodat. naravno po želji, ali je i malo skuplje.

pogledaj na njihovoj stranici koliko točno.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
13 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Taj ne, ali ima i Modificiranih za prodat. naravno po želji, ali je i malo skuplje.

pogledaj na njihovoj stranici koliko točno.

2800 kn

100JKO
15 godina
neaktivan

Evo ovako vratio sam se oped na Xbox i spojio sam se na Live , igram FIFU12 i sad bed je to sta jako legga a nekad me zna i disconnectad sa Xbox Live usred tekme pa poludim... Stvar je u tome sta mi je je komp ugasen nista se ne skida ,znaci jedino je xbox spojen na internet... Brzina interneta mi je PING-155 , DOWNLOAD SPEED - 4 MPS , UPLOAD SPEED 0.62 MPS .... Spajam se Wirellesom .....

Evo ako bi mi neko mogao pomoć bio bih zahvalan...

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I meni se isto događa kad sam spojen wirlessom, a daljina između modema i boxa je 15 cm O_o wtf..

Zato se spoji kablom i stavi si da si iz UK a da zivis u austriji.

15 godina
neaktivan

Da vjerojatno je to razlog jer kad sam igrao spojen sa žicom nije bilo nikakvih problema!

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hoce li ovo moci na konzolu koju sam ja dobio iz Amerke?http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-zamjena-ili-prodaja-oglas-6350216

100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Hoce li ovo moci na konzolu koju sam ja dobio iz Amerke?http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-zamjena-ili-prodaja-oglas-6350216

Koliko ja znam Amerika ima NTSC format. Mi Pal.

Dakle postoji regijski lock. Tako da ja mislim da neće. No, novi sam padobranac ovdje pa možda još netko odgovori.

16 godina
Neće moći
13 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
drakula789 kaže...

Dakle postoji regijski lock. Tako da ja mislim da neće. No, novi sam padobranac ovdje pa možda još netko odgovori.

A mogu li igrat s nekim tko ima konzolu sa ovog trzista tj. Pal?

100JKO
13 godina
neaktivan

Kakva je situacija sa kvarovima  slim konzola?Jesu rijesili ono od prije..ono pregrijavanja i slicno..nisam u toke pa oprostite na glupom pitanju ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Kakva je situacija sa kvarovima  slim konzola?Jesu rijesili ono od prije..ono pregrijavanja i slicno..nisam u toke pa oprostite na glupom pitanju ;)

mislis na RROD- red ring of dead, riješili su to vec odavno, taj problem je bio samo na prvim konzolama, nam slim konzolama je vjerovatnost za RROD manja od 1%

evo ja imam xbox 360 arcade, star 3 godine, i još nije bio niti jedan popravak :D {#}

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
13 godina
neaktivan
sk0ls kaže...
trolljegeren kaže...

mislis na RROD- red ring of dead, riješili su to vec odavno, taj problem je bio samo na prvim konzolama, nam slim konzolama je vjerovatnost za RROD manja od 1%

evo ja imam xbox 360 arcade, star 3 godine, i još nije bio niti jedan popravak :D {#}

ajde super,drago mi je to za cut jer uzimam xbox 360 mozda vec sutra :)

koliko sati ga igras preko vikenda?bez da gasis konzolu

15 godina
neaktivan

Ja imam slim. I cijele dane mi radi. Ne stedim ga. Ako ne igram, skidam nesto. Al moj je nov. Nemam ga ni tjedan dana.

14 godina
trolljegeren kaže...

Kakva je situacija sa kvarovima   slim konzola?Jesu rijesili ono od prije..ono pregrijavanja i slicno..nisam u toke pa oprostite na glupom pitanju ;)

Na novim konzolama taj su problem elegantno riješili: izbacili su 4 ledice kod power tipke{#}

Svi slim modeli i stariji "phat" modeli sa jasper pločom su sigurni od rroda

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 14:12 (Ivan_hacker).
13 godina
neaktivan

Hvala svima na odgovorima :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...
sk0ls kaže...
trolljegeren kaže...

ajde super,drago mi je to za cut jer uzimam xbox 360 mozda vec sutra :)

koliko sati ga igras preko vikenda?bez da gasis konzolu

igram je ponekad i do 6 sati dnevno, ponekad i više :D ovisi...

13 godina
neaktivan

Zar je moguce da u cijeloj Rijeci nema xbox 360 konzola?Nema sophoslab,nema gameland,nema links..pa ovo nije normalno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Zar je moguce da u cijeloj Rijeci nema xbox 360 konzola?Nema sophoslab,nema gameland,nema links..pa ovo nije normalno..

naruči na informarku il sophoslabu preko interneta ili putem telefona, imaju dostavu ;)

13 godina
neaktivan
sk0ls kaže...
trolljegeren kaže...

naruči na informarku il sophoslabu preko interneta ili putem telefona, imaju dostavu ;)

Htio sam ici po njega danas jer planiram platiti na rate..ali u cijeloj jeb*noj Rijeci ostala jedna konzola sa kinectom u technomarketu..to nije normalno

14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Bernard Huky Hux kaže...
drakula789 kaže...

A mogu li igrat s nekim tko ima konzolu sa ovog trzista tj. Pal?

Moci ces igrat s bilo kime,samo moras kupovat igre NTSC formata. Znaci ebay samo ili neke americke trgovine jer rijetko ces naci kod nas takve igre.

15 godina

pogledaj ovdje imas neke koje rade na svim regijama bez obzira na lock http://gaming.wikia.com/wiki/Region_Free_Xbox_360_Games

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

pogledaj ovdje imas neke koje rade na svim regijama bez obzira na lock http://gaming.wikia.com/wiki/Region_Free_Xbox_360_Games

Sto znaci NTSC/J i NTSC/U koliko kontam ona bf3 mogu da đoram

100JKO
13 godina
neaktivan

e ekipa.

ovako zanima me dvije stvari vezano uz xbox

1. možda je malo glupo pitanje ali se hocu dobro informirat prije kupnje... dakle čitao sam da kao xbox live nije dostupan u hr..nego da se moram nekako drugačije prijavit, pošto nemam xbox a namjeravam ga kupit neznam kaj to znači?dal ne mogu igrat multiplayer il sta?

2.jel moram kod čega pazit ako naručujem igre prek amazona?format ili takvo nešto?

0 0 hvala 0
15 godina
Ntsc/japan ntsc/usa Mozes igrat live samo kad regas acc stavis zemlju united kingdom ili uk! Igre kupujes pal ako imas konzolu iz europe!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Ntsc/japan ntsc/usa Mozes igrat live samo kad regas acc stavis zemlju united kingdom ili uk! Igre kupujes pal ako imas konzolu iz europe!

e a nemože se nikako igrati ntsc kod nas? zanima me jer na amazonu prodaju većinom ntsc.. pa mi je zbog tog važno 

13 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Ali bf3 ima za pal otkljucano i ntsc/u obih trebalo znacit da ja mogu igrat ovdvje

100JKO
14 godina
neaktivan
lepi vuk kaže...

e ekipa.

ovako zanima me dvije stvari vezano uz xbox

1. možda je malo glupo pitanje ali se hocu dobro informirat prije kupnje... dakle čitao sam da kao xbox live nije dostupan u hr..nego da se moram nekako drugačije prijavit, pošto nemam xbox a namjeravam ga kupit neznam kaj to znači?dal ne mogu igrat multiplayer il sta?

2.jel moram kod čega pazit ako naručujem igre prek amazona?format ili takvo nešto?

1. Napravis acc na hotmailu registriran na uk. Ostalo sve radi normalno i da mozes igrati multiplayer.

2. Amazon ne salje igre u Hrvatsku.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice