Gts 250 i 285 driveri bf3 epic fail

poruka: 8
|
čitano: 1.662
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz,nakon instalacije novih drivera od nvidie znači 285.62 verzije i pokrenuvši bc3 velikoooo razočaranje-igra je hebeno nepodnošljivo neigriva,grafička je gts 250 i izgleda da je nvidia počela forsati u svom poznatom stilu nove grafičke koje su na tržištu,pa zato ne preporučujem kupnju igre prije nego ne izađu driveri dostojni korisnika nvidia grafičkih kartica,al i ovo je kap koja je prelila čašu i definitivno se vračam na ati gfrafulje.

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ali prijetelju gts250 je stvarno low-end grafa u sadašnje vrijeme a nije ni bila ništa posebno kad je izašla, ako želiš uredno igrat BF3 treba ti bar nešto u rangu GTX460 koje se nađu za 800-900kn

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Polovne HD 5850 BE i OC verzije su zakon.Jeftine su,vecina ima garanciju a u rangu su GTX 560.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gle nema veze ako je potpis od nvidie,pa to je isto ko da kupim najslabiji model BMW-a i zakaže mi na prvom jačem usponu a što se tiče gts-250 trebala bi radit na midium ili low postavkama čist dobro a grafu osobno kupujem svakih 3-4 godine jer ovo sve između kaj izađe je čisto marketinško navlačenje balavaca da im starci kupe igračkicu koja je "malo" jača od ove koju več posjeduju.Nasreču ja nisam jedan od tih balavandera.

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I da kad sam mislio neigriva ciljao sam na to da se pojavljuju micro-stuteri il kako več da ti to objasnim.Znači ne da mi se igra koči jer je namještena na high postavke nego jednostavno puca grafička radi shebanih drivera,isto mi je i u bc2-ki ali tamo se javlja druga vrst problema znači govorim da su driveri prejadno napravljeni.

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

trollaš bezveze , zašto otvaranje nove teme zbog tvojih spoznaja, mogo si u BF3 temu napisat da GTS250 ne vrti dobro BF3 i mirna bosna ;)

Ati-jev ekvivalent GTSa250 je HD4850 koja je čak i malo jača a to su davno zaboravljene grafe osim ako igraš na 17incnim crt monitoru.

Što se tice BC2 znam iz prve ruke da GTS250 uredno vrti na 1440x900 MEDIUM postavke (25-45fpsa) s toga ili tebi ne valja grafa ili windows ili driveri ali svejedno zaboravi na BC3 s tom grafom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 10:31 (bik).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Fakat ste krivo sve skužili govorim o nvidia drivers podršci a ne o faking igri,ako več izdaju nove drivere neka rade na svim grafičkim karticama,sa starim mi bc2 radi odlično 60fps-a detalji i textura na high a aa na 2 i af na 8x i grafa oc-ana.

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probao betu sa 5850 TF, na HD rezi igra ide ko blesava. Išao sam se igrati malo pa i staviti na Ultra ali nije više to bilo to, bilo je trzanja. Ugl ništa clockano, obje mape dostupne u beti, ali posebno izdvajam Caspian Border. Dok imam poznanika koji na 4850 i starijem intelovom quadu kaže da ne može pošteno igrat, da je praktički neigrivo tako da...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice