Brisanje audio sinhronizacije

poruka: 7
|
čitano: 1.897
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

imam jedan video koji je sinhroniziran na ruski.radi se o prijevodu od strane lektora.'ispod' ruskog čuje se engleski.znači orginalni ton nije brisan nego samo preko njega priča lektor.da li ikako mogu izbrisato glas lektora i imati ton na orginalnom jeziku?postoji li free softver za to i koji je postupak?

teško ovo život
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Otvori file sa media info i zalijepi ovdje sve sto ti kaze

You are already dead!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Brisanje audio sinhronizacije
stupido kaže...

imam jedan video koji je sinhroniziran na ruski.radi se o prijevodu od strane lektora.'ispod' ruskog čuje se engleski.znači orginalni ton nije brisan nego samo preko njega priča lektor.da li ikako mogu izbrisato glas lektora i imati ton na orginalnom jeziku?postoji li free softver za to i koji je postupak?

Fakat ne znam kako bi se to dalo ukoniti. Možeš kompresorom (smanjivanjem dinamike zvuka) poglasniti tiši engleski ton, a sad možeš li išta drugo smisleno učiniti - nisam baš siguran.

14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
stupido kaže...

Fakat ne znam kako bi se to dalo ukoniti. Možeš kompresorom (smanjivanjem dinamike zvuka) poglasniti tiši engleski ton, a sad možeš li išta drugo smisleno učiniti - nisam baš siguran.

hvala na ideji.tek se sada javljam,malo sam zanemario ovaj post.možeš li mi reći kako da to napravim.pokušao bi,pa ću vidjeti hoće li šljakati.

teško ovo život
13 godina
neaktivan

Nisam siguran da bi ti kompresor i smanjivanje dinamike pomogli. Naime, čak i kad originalni glas ide bez sinkroniziranog, vjerojatno su tu još i neka glazba i drugi zvukovi koji su normalne jačine. A najčešće vjerojatno sinkronizirani glas kreće vrlo brzo nakon originalnog.

Mislim da je osnovno pitanje je li sinkronizirani glas u snimci na posebnom kanalu. Od distributera snimka često stiže tako, da bi onaj tko sinkronizira u završnom miksu jednostavno maknuo originalni glas. Ali nakon toga snimka odlazi van miksana u stereo ili što-li-već-treba, u čemu je sinkronizirani glas umiksan s ostalim zvukovima.

Znači, ako je Rus na posebnom kanalu, lako ga se makne. Ako nije, nisam siguran da postoji metoda kojom bi dobio zadovoljavajući rezultat, tj. maknuo sinkronizaciju a ostavio razumljiv original.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Najvjerojatnije da je to jedan audio u kojem je rus sinkronizirao engleza. Ništa od prepravki, kakav je takav je.

14 godina
neaktivan

sinhronizirano je uz pomoć lektora.malo se čuje engleski ton ali je utišan.hvala vam na savjetima.ak se ne da...ne da se.

teško ovo život
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice