Za to vrijeme... NAS i sadržaj skinut sa torrenata radi i dalje bez greške. Free. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja staroj uplatio 6 mjeseci pretplate neki dan i kaj sad, može se slikat... Aj pa nije neka velika lova, al svejedno... Ima li smisla uplatiti neki drugi debrid?
Moze se traziti refund, za vas koji te nedavno uzeli duze preplate... navodno izlaze u susret i vracaju cijeli ili bar dio iznosa.
Znaci zasad postoje alternative AllDebrid, Premiumize, TorBox... al nijedna nije tolko dobra kao RD. AllDebrid je isto u Francuskoj i sanse su da bi uskoro mogao zavrsit kao RD, Premiumize je isto negdje u EU, a TorBox je u Juznoj Africi pa time vjerojatno i najsigurniji, al isto tak najsporiji/ s najmanje izvora zasad.
Treba malo popratiti situaciju u iducim danima, vjerojatno ce se iskristalizirati kakva dobra alternativa. Mozda Plex koji je kolega vec spominjao, mozda bi bio tolko dobar da nam ostavi link/ kontakt kad vec hvali na sva zvona to rjesenje 
Isto tako neki imaju/ ce imati Black Friday ubrzo pa je prilika uzeti povoljno neki drugi servis... Ja razmisljam probati Premiumize
Koliko vidim premiumize ima već neke popuste, ali ne mogu vidjeti cijene dok se ne registriram .. ne da mi se radit račun samo da bi vidio koliko košta 😂
Tko zna, možda postoji mogućnost da nema od alternativa procvate zbog pada RD-a...
Koliko vidim premiumize ima već neke popuste, ali ne mogu vidjeti cijene dok se ne registriram .. ne da mi se radit račun samo da bi vidio koliko košta 😂
Tko zna, možda postoji mogućnost da nema od alternativa procvate zbog pada RD-a...
Premiumize je uvijek bio najskuplji ali i najstabilniji . Možda bolje uzeti 1 mjesec Alldebrid-a za 3-4 eura pa i ako prestane raditi nije velika šteta .
1 Month
€9.99 / month
€ 9.99 total
VAT may apply
3 Months
€8.33 / month
€24.99 total
VAT may apply
12 Months
€5.75 / month
€69.99 total
VAT may apply
Sad je real debrid odjednom opet dostupan
Premiumize kosta trenutno (BF deal) 109 dolara za 2 god, ispadne nekih 4.5 EUR/ mj. Preko 50% vise od real debrida... i jos imaju Fair Use odnosno ogranicenja kvoti - Torrentio streamovi idu u to, dakle ako gledas dosta 4k sadrzaja potencijalno sranje.
AUDIOFIL
Glavno da radi :)
Najbolja opcija po meni je trenutno uzimanje mjesečno Alldebrid pa dok ide ide jbg...
Torbox je isto OK iako je spor naspram RD-a.
Treba to pustit da se slegne pa će doć alternative, u to uopće ne sumnjam.
Glavno da radi :)
Da, smanjio se broj opcija, ali radi. Jebiga, za 16€/6 mj. ne možeš očekivati da će raditi kako treba dok ima struje. 
Torbox se cini kao dobra alternativa.
referral ak treba
Meni se ne cini kao bas neka alternativa zasad... radi otprilike kao i ovaj "krnji" RD sto imamo trenutno. Mozda i losije. Ali pratim situaciju pa se mozda iskristalizira kao prava alternativa. Ja se nadam da ce RD preseliti sjediste/ servere ili tako nesto i nastaviti po starom...
Meni se ne cini kao bas neka alternativa zasad... radi otprilike kao i ovaj "krnji" RD sto imamo trenutno. Mozda i losije. Ali pratim situaciju pa se mozda iskristalizira kao prava alternativa. Ja se nadam da ce RD preseliti sjediste/ servere ili tako nesto i nastaviti po starom...
Trenutno se ne moze suditi radi prevelike potraznje. kada uvedu nove servere , raditi ce jos bolje sa vise cached materijala.
Za RD niko ne zna koliko ce dugo raditi preko stremia, ali sumnjam da ce se seliti.
Očito ne dugo, jer trenutno opet ne radi... Prvo mi je učitalo seriju, pa mi nedugo nakon toga bio veliki crveni ekran "movie has been removed" ....
Ili radi, ali nema linkova za svaki film/seriju... Ali mi opet nije jasno kako mi na mobitelu baca više linkova nego na TV-u, a syncani su mi addon-ovi... Običan torrentio mi isto ništa ne nalazi za određeni sadržaj...
Jucer nije radilo nista danas ipak se dosta toga da gledati. Kao da su izbrisali sve sto su imali i danas vracaju. Ili jednostavnonsu korisnici ponovno cashali sve. Ako nebude radio vise bas steta koristim RD preko 10 godina .🥲
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
U kombinaciji Stremio + Torrentio + AllDebrid mi se na nekim sadrzajima samo javi greska Alldebrid invalid token. Mogao bi da razumijem da sam API code pogresno ubacio, ali onda bi istu gresku imao na svakom filmu ili seriji. Ovako samo npr na seriji Modern Family. Je li moguce zaista da za seriju nema linkova? RealDebrid je bio puno stabilniji nego sto je AllDebrid, ali sta da se radi
Procitao sam sve ali ocigledno mi je nesto promaklo ili ja ne razumijem. RD ne radi? Odjednom na kodiju ne mogu nista gledati i to na dva razlicita uredjaja dva razlicita bilda? I to od prije 3 dana. Jel to zbog RD? Imam i stremio na LG OLEDu ali tamo su problematicni titlovi.... Nema ili ja nisam nasao add za opensubtitle.com i titlovi.com
AUDIOFIL
Meni real debrid u kodiju izbaci 0 rezultata.... Gdje grijesim?
EDIT: rijesio tako sto sam pratio uputstvo za umbrella addon na troypoint stranici...
Što je najtužnije uzeo neki dan
pretplatu za syncler+ kad je torrentio bio down , sad ne može ni preko njega..Nadam se da nije trajno jer ode u vjetar 4mj pretplate za syncler i 5mj rd.
Ja sam jutros tražio refund od rd, objasnio sam da sam uzeo pretplatu samo zbog stremia i imali su razumjevanja i napravili djelomični refund iako realno nisu morali. Imao sam tako nekako 5mj/150 dana.
Povlačim pohvalu 
Ispalo je da su mi prvo dodatno naplatili taj iznos (13.80) koji su mi onda kao refundali. Tako da sam sad ostao i bez love i bez usluge tj subscriptiona.
Kad sam im poslao ponovan upit dobio sam dosta nervozan odjeb.
Ove slike od revoluta sam i njima poslao, oni tvrde da nisu ništa dodatno naplatili ali ja na računu imam 6€ 
Da, svi se žale. Refundirali su novac pa ponovo naplatili, a svima otkazali uslugu. Koji likovi
Da, svi se žale. Refundirali su novac pa ponovo naplatili, a svima otkazali uslugu. Koji likovi
Nisam imao pojma, mislio sam da sam samo ja pojeo govno. Čitam sad po redditu da je svima tako i svim šalju isti copy/paste odgovor.
Probati ću preko revoluta vratiti, ako ne ide jbg ionako nije neka lova ali mogli su jednostavno reći nema refunda i to je to a ne zajebavati ljude ovako.
Sacekaj par dana da se povrat proknjizi. Vjerovatno nije skroz proslo normalno traje 2-5 dana.
nije mi jasno Stremio radi sa Real Debridom ali kodi ne.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Sacekaj par dana da se povrat proknjizi. Vjerovatno nije skroz proslo normalno traje 2-5 dana.
nije mi jasno Stremio radi sa Real Debridom ali kodi ne.
Meni uredno radi. Nije radilo par dana i kad sam podesio po upustvima koja sam naveo u prethodnom postu sad mi uredno radi....
rijesio tako sto sam pratio uputstvo za umbrella addon na troypoint stranici...
AUDIOFIL