GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.353.226
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Svi griješimo, što ne bi i ti. 

Čuj nije bitan, pa sve ove tekme od kad je tranu igrali su i trgali za Tattu. Barem su tako igrači i trener Braco izjavljivali.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

s obzirom da su sigurni za prolaz Pep bi mogao nešto eksperimentirati pa vjerujem da ćemo barem zabiti gol, ali pobjeda Bayerna je ipak sigurna s obzirom na Eduarda i propusnost obrane

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

svaka čast dečkima na dobro odigranoj utakmici,posebno treba izdvojiti Eduarda,Ćorića i Goncala,lopta ko da je programirana da neode u protivnički gol,ali nema veze,bitno je da su dečki ostavili srce na terenu.Ćorić je pokazao da je izmislio nogomet za Machada i nadam se da će Mamić konačno progledat i da će Ćorić bit standardan igrač u prvih 11,molim Boga da ne ode Ćorić u ovom prjelaznom roku.Dinamo se nije osramtio ove godine u ligi prvaka,po mom mišljenju mi smo zaslužili ići u europsku ligu.Drago mi je što Arsenal ide dalje jer mi se Olimpijakos gadi...

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Slažem se sa svime iznad. Goncalo ovakve utakmice odigra jedanput u mjesecu, nažalost. Ali tu su neki drugi problemi zbog čega je to tako. Čorić je ozbiljno odigrao, ali imao je par nepotrebnih grešaka na našoj polovici, ali tipično za mlade igrače. Inače jako dobra partija, trenutno najbolji razigravač u ekipi. Najveće razočaranje za mene Marko Pjaca. Reći ću i zašto. Taj lik ako se ne uozbilji (počeo se previše frajerisat u zadnje vrijeme) nema više šta tražit u Dinamu i reprezentaciji što se mene tiče. Dobio je šansu, a nije nijedanput ozbiljno potrčo (najsvježiji igrač u drugom poluvremenu) dok se svi ostali trude, trče prema nazad. Izvodi neke poteze koji rezultiraju gubitkom lopte. Baš sam ga pozorno pratio danas.

Pad trke u sredini, dekocentracija obrane (Taravel pogotovo, izlazi bezveze prema naprijed) doveo je greškama u obrani i eto bezveze primljenih golova. Imam dojam da Rog isto nije odigrao najbolje. Čini mi se da je to zbog pozicije na kojoj je danas igrao. Možda je Čorića trebao još ostavit, vidi se da Antolić i on mogu jako dobro odigrati zajedno. Šteta što nismo zabili gol, nakon toliko šansi.

Sve u svemu dobra utakmica za kraj i iznenađujuće dobar Dinamo u ovoj europskoj sezoni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 23:08 (fighterZu).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Čini se da će i Partizan vidjeti proljeće, prije 2. godine je i hebeni Maribor i onda na knap ispali od Seville koja je kasnije bila prvak a ovi bogeci čekaju već skoro pola stoljeća. Koliki je budžet tih klubova iz susjedstva i koliko domaćih igrača imaju u momčadi naspram Dinama? Mislim da je svaki daljnji komentar suvišan

12 godina
protjeran
Re: GNK Dinamo Zagreb

Nismo imali sreće. A, osobno mislim, kao i jedan dio dinamovaca, da naš klub već godinama ide u krivom smjeru.

Kod nas vjerojatno nije primaran rezultat, što je u logično kod nogometnih klubova, nego preprodaja igrača.

Po mojem sudu mi smo totalitarni klub u rukama jednog čovjeka.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
15 godina
PzKpfw kaže...

Nismo imali sreće. A, osobno mislim, kao i jedan dio dinamovaca, da naš klub već godinama ide u krivom smjeru.

Kod nas vjerojatno nije primaran rezultat, što je u logično kod nogometnih klubova, nego preprodaja igrača.

Ma nema se tu što puno mozgati. Najbitnija im je zarada koja se pere pa završava u džepu klana Mamić & Co. dok je rezultat sporedna stvar, nisu bez veze u pritvoru, gdje ima dima ima i vatre i ono da im netko hoće prišiti nek si okače za onu stvar. I pogled na tribine puno toga otkriva, ljudima je već muka.

Istina, faljelo je dosta sreće ove sezone jer su za razliku od prošlih sezona igrali odlično ali ipak na kraju se priča samo o rezultatu i samo on je bitan.

18 godina
moderator
PzKpfw kaže...

Joj, dajte nemoj se svađati.

Bila tekma, te prošla, ionako ćemo se još dvaput u ovoj sezoni vidjeti sa Hajdukom.

A, ponavljam, prvenstva se osvajaju na "malim" utakmicama.

Peace!

Kako misliš još dvaput? Pa ovo je bio već treći susret Din-Haj. Još jedna u Splitu i to je to.

Jesen-proljeće ti se ne dijeli na dvije polovice, tijekom jeseni se odigra nekoliko kola više...

...
12 godina
protjeran

Da, moja greška. Zabrijao sam, jer znam da se naša liga igra četverokružno, al' sam pogriješio jer nisam skužio da je ova treća međusobna tekma Dinama i Hajduka.

Nisam gledao raspored, kada sam sam pisao taj odgovor, nego sam vidio da je liga došla do sredine po kolima, al' sam predvidio činenjenicu da je ovo treća, a ne druga kako sam ja mislio.

15 godina
vrinho kaže...

Čini se da će i Partizan vidjeti proljeće....

Imali 1:0 i trebali su primiti 3 komada da ispadnu i na kraju primili. Jebote, na takav način ispasti trebaš zbilja imati ''genijalce'' u ekipi

17 godina
neaktivan
vrinho kaže...
PzKpfw kaže...

Ma nema se tu što puno mozgati. Najbitnija im je zarada koja se pere pa završava u džepu klana Mamić & Co. dok je rezultat sporedna stvar, nisu bez veze u pritvoru, gdje ima dima ima i vatre i ono da im netko hoće prišiti nek si okače za onu stvar. I pogled na tribine puno toga otkriva, ljudima je već muka.

Istina, faljelo je dosta sreće ove sezone jer su za razliku od prošlih sezona igrali odlično ali ipak na kraju se priča samo o rezultatu i samo on je bitan.

situacija je slična kao i kod Hajduka pa ne bih rekao samo Mamić....sve što nije u rukama te organizacije, fenomenalno posluje (Hitrec-kacijan) već godinama....stvaraju igračine

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 9:36 (Mitch).
12 godina
protjeran

Nisam te skužil, na koju ti organizaciju misliš, na Dinamo?

Hitrec-Kacijan? To je igralište iza istočne dinamove tribine.

Misliš na omladinsku školu Dinama?

Da, stvaraju igrače, al' sve je to po ravnanjem Kralja, koji opet preprodaje igrače. A, građani grada Zagreba finaciraju tu omladinsku škola koja pak stvara igrače za nogometno tržište, a građani nemaju ništa od toga, osim što Dinamo plaća porez na prodane igrače(a, i to je pitanje, kako je radio....).

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2015 11:50 (PzKpfw).
16 godina
Mitch kaže...

situacija je slična kao i kod Hajduka pa ne bih rekao samo Mamić....sve što nije u rukama te organizacije, fenomenalno posluje (Hitrec-kacijan) već godinama....stvaraju igračine

pa nebi rekao da je slična situacija i kod Hajduka. Hajduk i kad ulovi ili stvori nekog solidnog igrača, mora ga prodati zbog dugova koje ima, a za koje su odgovorne prethodne uprave. Dinamo takvih financijskih problema nema i nemaju neku potrebu za prodajom igrača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran

Antimadristia...

Dinamo je kao Croatia, otišao u stečaj, te se na taj način spasio. Pa, se sada na naš klub može gledati kao i na novi klub, al' ipak mu se srećom priznaje kontinuitet, te svi prošli osvojeni trofeji.

Dinamo mora prodavati da bi živio na ovoj razini kojoj je, međutim, ne mora pokupovati pola Latinske Amerike, kada i mi imamo naše igrače iz našeg kraja i podnevlja, al' ova Uprava kluba nema takvu poslovnu politiku.

Jedino da nam dođe kao HNK Rijeci, neki dobar bogatun, pa da nas uvijek malo pogura....ili, pak da pređemo u amaterizam ili poluamaterizam, al' onda se spuštamo na ispod razine na kojoj smo sada u prosječnost HNL.

Pola lige se muči sa dugovima(pogotov NK Osijek), Hajduka drže fanatični, te odani navijači, te njegova značaj kao instituacije, Rijeku podupire već spomenuti bogatun, Split složna braća, Istru Ameri, i tako to....

Meni je samo bitno, da klub bude na zdravim temeljima, bez obzira na rezultat.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

U teoriji nije prisiljen prodavati igrače, ali daj ti objasni mladom igraču zbog čega točno da ne ode sad van i sa 20-ak godina si riješi egzistenciju. Mali Čorić ako ode sad u Man. City riješio se brige, a uz zahtjeve današnjeg nogometa nikad ne znaš koliko ti karijera na vrhunskoj razini može trajati. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Miro kaže...

Vrijeđanja i svađanja, posebice provociranja navijača drugih klubova, navijača Dinama između sebe - nisu poželjna! Ovo nije tema o Upravi Dinama i članovima uprave, raspravama o tome kako bi trebali klub ustrojiti, pa time ne kvarite atmosferu u ovoj, primarno sportskoj, temi! Za te druge tema, ako bude potrebe, otvorit će se specijalizirane teme...

Za bold samo kratki komentar, kada će se ukazati potreba, ne bi htio dobiti karton ako slučajno otvorim temu pa me zanima. Međutim vidim na zadnjoj stranici teme da ekipa govori neke očite zablude u vezi rada kluba pa ako jedna strana ima otvoren pristup informiranju korisnika foruma molim da se to omogući i drugoj strani. Ili da se ispravi uvodni post. (ako Bug dobiva neku naknadu za ovo molim da se stavi da je tema sponzorirana)

Srdačan pozdrav i nadam se da se ovo neće shvatiti kao provokacija

potpis
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Evo ga, Dinamo +3 boda, dobili Osijek, Pjaca dao gol. Naši konukretni za naslov, Hajduk jučer igrao nulu, Rijeka vodi protiv Slavena.

Ako ovako ostane mi i Rijeka poravnati , a Hajduk pomalo gubi korak, ostati će -6 iza nas i Riječana.

11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Dobro da je ostao što se tiče Dinama kao momčadi, al' ovaj njegov "slučaj" samo pokazuje odnos kluba prema svojim igračima.

Naime, vodstvo kluba ne želi dijalogom riješavati stvari, nego jednoumljem. Da je Dinamo pravi klub(po, meni) da ovakvih stvari ne bi trebalo ni dolaziti.

Kada malog Čoru nisu šljivili ni pet posto, požalio se javno na tretman u Dinamu, pa su onda tek ovi reagirali.

Slično je bilo i sa Halilovićem kada je već trebao otići u inozemstvu, ali je Glava na svu sreću njega i njegovu obitelj skidao sa kamiona. Tako je barem rekao.

11 godina
protjeran

Konačno dobre vijesti iz Maksimirske šume. 

P.S. Čitam da je Zoran priključio na pripremama čak 9 talentiranih "Čileanaca". http://www.jutarnji.hr/coric-na-proljece-postaje-prva-violina-modrog-orkestra-mamic-na-pripreme-pozvao-devetoricu--cileanaca-/1492667/

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 12:30 (gumifufna).
16 godina
PSN ID: Soja2706
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

He, he, izgleda da nikoga skoro ne zanima novi naslov prvaka za naš klub Dinamo...vjerojatno se ljudi već navikli da Dinamo osvaja naslove prvaka po defaultu....

Dinamo još do kraja ima lagani raspored Istru doma, Slaven i Lokomotivu sa strane. Za lokose već uknjižimo 3 boda na konto, a sa Belupom i Istrom ne bi trebalo biti problema. Rijeka je svoju šansu za približavanje Dinamu izgubila u posljednoj utakmici sa nama, kada je izgubila dva boda zbog remija, a time i mjesto u utrci za naslov. Ak' još danas kiksa protiv Hajduka to je praktički to.

Dinamo i ove godine najvjerojatnije prvak!

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo je prvak i osvajač Kupa, znači osvojili smo duplu krunu.

Otužno je ovo finale kada na njega dođe samo 2262 gledatelja, te čak štoviše dođe više navijača Slaven Belupa, nego nas dinamovaca.

Ah, na što je pao Dinamo pod ovakvim vodstvom, čak i osvojene titule više nikoga ne zanimaju...

Ipak, čestitke dinamovcima na osvojenom Kupu i naslovu prvaka države u nadi da će jednom Dinamo opet biti naš...

11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Hvala Leki na svemu što je ućinio za Dinamo i našu repku . https://media.giphy.com/media/l3V0rPtrO6pGjhw7C/giphy.gif

17 godina
12 godina
protjeran

Hm, ne znam koliko se baš on zeznuo, cilj je nogometašu što prije zgrnuti pare, a sadašnje klupska politika nogometašima u tome obilno pomaže, jer su ono klub ponaša kao kupoprodajna agencija, a rezultat, navijači i boljitka kluba nisu im baš na prvom mjestu.

Znam, da moramo prodavati igrače, tako je bilo i prije ovih maminjosa u klubu, al' nije realno da prodajemo mladost iz naše nogometne škole, a dovodimo islužene nogometne legionare za skoro istu lovu koju dobijemo od ovih prodajom naše mladosti. O.K., stoji da moramo imati ponekog igrača sa strane, al' gubi se duša kluba ako u prvoj momčadi igraju većinom stranci, a domaći su po strani....

Al' to će biti tako sve dok NK Dinamo opet ne bude naš.

18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Danas u 18h igraju Dinamo i Steau, najjača utakmica u pripremnom periodu.

Facebook

službeni web

Za sada je sigurno da će biti txt live prijenos, a video nije najavljen (obično to klubovi poput Steaue sami organiziraju, pa možda i bude nešto)

EDIT: Završilo je 0:0

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 20:46 (Miro).
11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

kruže nekakve glasine o regionalnoj ligi,ja nisam za to,pa tu bi svaku utakmicu izbio prekid,iako se zna da bi Dinamo bio prvi na kraju :D 

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo dobio Vardar zahvaljući igraču koji odlazi iz kluba, te ovaj primjer Pjace zorno pokazuje kako se rukovdstvo odnosi prema boljitku kluba.

Klub prodaje svoju mladost, koja može riješiti jednu tekmu, a kupuje strance koji su ovdje samo radi para. Nemaju nikakve povezanosti sa Dinamom.

To je samo jedan od problema klupske politke sa kojom se nikako ne slažem.

Kaj se tiče regionalne lige? Pa, može Dinamu ionako fali jakih tekmi, sudari se Rijekom i Hajdukom četiri put godišenje nisu baš nešto što može značajno povećati pažnju prosječnih dinamovaca, oni zagriženi su ionako na crnim listama ili pak u bojkotu.

Stoga, mislim da bi NK Dinamu dobro došla jača konkurencija, da ne mora dinamovac kao navijač čekati jednom godišnje uzbuđenje oko voljenog kluba, kada se igra Europa. Domaće prvenstvo i kup ionako rastura ili na terenu ili ispod stola.

Međutim, bilo bi nereda na utakmicama.....

Šteta kaj nema svih dinamovih tekmi na HRTu, nego prenosi Arena ove tekme u drugom, trećem pretkolu Europe...A, ak' NK Dinamo uđe u 4.pretkolo, jednu tekmu će prenositi HRT, jednu Arena.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Pjaca je odavno prerastao Dinamo, sigurno mu nije sila ni sekundu više gacati po blatu HNL travnjaka. Ne prodati Pjacu za te pare bi stvarno bila ludost. Je da sad nema šanse da se uđe u LP, ali to je realnost Dinama.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice