GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 5.005
|
čitano: 1.354.126
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
moderator
Re: GNK Dinamo Zagreb
PzKpfw kaže...

Eh, sutra je u 12h, izvlačenje parova za play-off LP. Dinamo može dobiti: Viktoriju, Salzburg, Celtic, APOEL ili Legia.

Htio bih da prođu, pa neka dobiju APOEL ili Legiju, al' bi radi atraktivnosti rađe htio Celtic.

Vjerojatno bi najatraktivnije bilo igrati sa Celticom, za nacionalni koeficijent najkorisnije bi bil da se igra i izravno eliminira Salzburg (strašno teško jer su oni ujedno i najteži protivnik), dok najviše šanse imamo s Legijom...

Meni je inače draže da je Dinamo nenositelj jer tako ćemo dobiti sigurno dvije dodatne atraktivne utakmice, ako se ne prođe neće biti nikakva tragedija (za Dinamo je euro liga realno i prirodnije okruženje), a kao nositelj moglo se dobiti nekoliko iznimno zajebanih protivnika i onda bi se gubljenje od njih interpretiralo kao teška sramota.

...
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Dinamo je izvukao Salzburg.

Ajmo, Dinamo!

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
18 godina
moderator
Evo prilike da im se osvetimo za sve poraze...

Ako itko dobro poznaje austrijski nogomet to je Cico! Navodno RBS i nije trenutnu u briljantnom stanju pa je i to prilika...

U svakom slučaju bit će uzbudljivo! :)
...
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Eh, još malo odlazim nam najbolji igrač u Dinamu. Ovisno o rezultatima ovih predstojećih tekmi sa Salzburgom, ostati će do kraja zime ako prođemo dalje u LP ili pak otići u ranu jesen, ako ne bumo prošli kojim slučajem Austrijance.

Ne želi potpisati novi ugovor, ne igra mu se više u "atraktivnoj" prvoj HNL, traži nove izazove...

Ako prezimimo u Europi ostati će do kraja svog ugovora i otići onda kao slobodan igrač.

Čitam posljednih dana prognoze za prolazak dalje, te nogometni stručnjaci vele da su šanse negdje fifty-fifty. Po, anketi na portalu Jutarnjeg, ekipa brije da su nam šanse 70% u korist konteksta da je Crveni Bik Salzburg prolazan protivnik.

Još imamo derbi sa Hajdukom ovaj mjesec kada bumo se tukli sa Redbullovcima za prolazak dalje.

Ne vjerujem baš previše u prognoze, treba istrčati na teren, ostaviti herc na terenu, te uz velike žrtve, alanfordvoski imati filozofiju da ako želimo pobijediti, da ne smijemo izgubiti. Drugim riječima u dva susreta sa Salzburgom moramo zabiti više golova, nego oni ili ako imamo isti omjer golova iz obje tekme, onda moramo imati više golova u gostima.

Ajmo, Dinamo, nema predaje!

9 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Već sam mislio da ide Rog. Vjerojatno će se poslje kvalifikacija prodat da se iskešira nešto jer za takvog igrača se može dobit par miljuna. Šteta da nam je Lovren pobjegao jer bi definitivno bio zamjena za njega, sad ne vidim nikog u mladom timu da ga može dobro zamijeniti na tom desnom krilu, nažalost.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Šteta, jedan od rijetkih stranaca koji je bio prava klasa. Najbolje ga prodat već sad ako je situacija kakva je.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Moglo bi se nešto i ozbiljnije kupovat, s obzirom da je Dinamo uprihodio 34 000 000 evra. Recimo boljeg golmana od rupe Eduarda i nekog dobrog zadnjeg veznog a ne da se moramo oslanjati na Goncala i ovog novog Jonas ili kak već.... ali naravno po xy put minimalno ulaganje uz maksimalnu dobit...sramotno, em su dobili dobre pare kaj su se plasirali u zadnje kolo kvalifikacija, em ak prođu Salzburg, što nažalost neće, mogu pak dobit dobru lovu.... A da ne pričamo o onom pijancu Kranjčaru...

ASUS ROG G750JX // Samsung Galaxy S6 32gb GoldPlatinum
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

A može se, ali na kraju dana to je klub u žnj ligi gdje pola travnjaka izgleda ko seoska oranica, a igraš non stop pred 35 ljudi. Nije baš ni lako uvjeriti bolje igrače da dođu u Dinamo. Plus nema se ni blizu para za plaće ko u malo boljim europskim klubovima. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Uf koje gaženje Hajduka. Najveća pobjeda u prvenstvu od osnutka Hrvatske. Još su i dobro prošli. 

12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Čestitke igračima Dinama, velika je ovo pobjeda za nas. Napokon su proradili naši igrači kaj se tiče efikasnosti. Nisam gledao tekmu, jer sam imao druge obaveze, al' sam na Jubitu vidio highlightse. Tri boda na kontu,  sada preostaje od jačih tekmi ovaj mjesec taj Crveni Bik iz Salzburga za riješiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 21:20 (PzKpfw).
11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Hajdukovi navijači su stvarno jadni ,skorom cijelo drugo poluvrijeme pijevaju mrzim Dinamo i onda još pljunu Antolića u lice,pa šta im je Dinamo kriv to što je Hajduk loš?e onda će se javiti kad Rog bude igro za repku kako ga je Mamić stavio u repku i pitat ce zašto Vlašić nije u repki....

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 16:50 (morbida).
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

E, ovo je glavni problem našeg voljenog kluba Dinama ako govorimo samo o sportskom aspektu.

Naime, nakon što je Pjaca otišao, isto tako bude i Rog, Soudani je na izlaznim vratima, a i Eduardo golman bu otišel.

Hm, kako da budemo onda uspješni u Europi, ako nam odlaze igrači čim odigraju koju značajniju tekmu s značajnijom rolom.

Kaj nismo mogli uzeti domaćeg golmana pusti ga da bude duže vrijeme na vratima Dinama, a ne da nakon jedne, dvije loše tekme, leti u najboljem slučajem na klupu. Ista stvar i sa napadačima. Zašto Dinamo nemere malo duže zadržati istu momčad na okupu, pa napraviti značjniji iskorak u Europi, pa onda prodati neke(al', ne sve ključne igrače), kada naprave nekaj u Europi?

I sada bu opet kupili nekaj na tržnici nogometaša, pa će čekati dok dobro zaigra, umjesto da pustimo dečke iz dinamove omladinske škole da stasaju, pa ih se tek onda proda, ako se mora?

Sa sportskog aspekta, radi nas navijača-dinamovaca, navijam da Dinamo krene razvijati mlade igrače, bez obzira na trenutni rezultat u Europi il ipak HNL.

Kaj vi mislite o tome? Koji vas se način više sviđa?

Razvijanje mlađeg domaćeg kadra, te da on čini oko 70% momčadi ili pak da ovako kupujemo-prodajemo, pa ako nešto ušećarimo, onda ušećarimo(u rezultatskom smislu)?

Pod kadar mislim na igrače od bilo kuda, al' da nisu kupljeni kao gotovi igrači, nego da su prošli, našu-dinamovu omladinsku nogometnu školu.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

To funkcionira samo u teoriji jer taman kad ti dečki stasaju da bi mogli ostvariti nešto ozbiljno s Dinamom u Europi, dođe ponuda i odu. Prava je umjetnost zadržati nekoga dulje od 23-24 godine života u klubu ako je imalo kvalitetan. A neki odlaze i puno ranije, Murić, Brekalo, onaj stoper u Benficu. Toga će biti sve više. Dinamo ima fantastičnu nogometnu školu, ali realnost je takva da su mladi igrači Dinama proizvod kojim se onda financira nabavka jeftinijih manje kvalitetnih igrača kojima se nastoji ostvariti rezultat.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

da baš to, s obzirom da se svi vode financijama, teško je zadržati mlade igrače (nije samo kod nas problem, i nizozemski, portugalski i drugi klubovi iz liga jačih od naše i sa većih tržišta moraju prodavati igrače nakon par godina kada stasaju i dođu ponude velikih klubova=

moraju prodavati.

prije 20ak godina nisu bile tako astronomske cifre a ni razlike između plaća pa su igrači ostajali.

realnost je takva da dobrog hr igrača se nemože zadržati, pa je logično okrenuti se nekim prosječnim starijim strancima na koje se može računati da će biti okosnica momčadi bar 3-4 godine kao što je slučaj sa soudanijem i fernandesom recimo

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
15 godina
Teško da će, uz ovakva pravila (by UEFA), Dinamo moći zadržati mlade i kvalitetne igrače (tako da čine 70% momčadi). Jednostavno, bogati i ugledniji klubovi kupuju sve što je vrijedno čim prije. Poslije te igrače parkiraju u podružnice i ako nešto bude od njih za njih super. Vrlo često od tih igrača ne ispadne ništa. Štetu trpe igrači, klub koji ih je stvorio i država iz koje dolaze. Mislim da mladi igrači ne ni trebali nikud ići prije 21 godine.
Stručnjak za odmaganje...
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

U sjeni priča o prodajama i odlascima par komentara na račun onih koji tek trebaju dobiti svoje minute...
Bio sam na utakmici s Interom i bila je nekih zanimljivih stvarima o kojima se i nije baš puni pisalo, mala utakmica, svi su fokusirani na Salzburg, pa i nije čudo.

Sama utakmica nije bitna, ali tri igrača koja se moglo na njoj vidjeti zaslužuju poseban komentar.

- Bojan Knežević - nije mu ovo bila prva utakmica za seniore, već sam ga nekoliko puta gledao, ali ovo je bilo prvi puta da je pokazao da doista ima nešto. Ne znam koliko se sjećate, ali to je igrač koji je još prije nekoliko godina najavljen kao "čudo". Bilo je to u vrijeme kada je prodavan neki drugi mladi igrač (mislim da se radilo o Haliloviću), pa je Knežević najavljen kao bomba za koju još nitko ne zna. U prvim nastupima za seniore nije ništa pokazao, pa moguće da mu treba (kao i Benkoviću) više vremena kako bi se razmahao. Utakmicu protiv Intera odigrao je najbolje do sada;

- Dani Olmo - prvi put ove sezone ušao u igru i bio je vrlo solidan, čak i u prilici da zabije. Zanimljivo izvodio je kornere umjesto Roga koji je izašao i bome je to radio čak i bolje od Marka!

- Ali Karimi - njegov debi. Prvi put sam ga vidio na terenu i tih kratkih 15-20 (ušao je pod kraj) ostavio je odličan dojam. Doista je Štimac dobro rekao kada ga je usporedio s Lukom Modrićem, tako i Karimi otprilike igra - drži se sredine, kvalitetno zna zadržati loptu i ima odličan pas prema naprijed. Tek treba vidjeti kakav je kada starta od početka i protiv jačih protivnika, ali mogao bi biti doista korisno pojačanje. Baš ono što trenutno Dinamu nedostaje u veznom redu...

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 0:31 (Miro).
12 godina
protjeran
GNK Dinamo Zagreb

Ovo je naš sastav po Jutarnjem za danas:

Eduardo - Stojanović, Sigali, Schildenfeld, Matel - Jonas, Benković, Antolić - Soudani, Rog, Fernandes. 

Čorić najavljuje osvetu, po anketi na portalu Jutarnjeg, 2/3 glasača vjeruje da budemo prošli.

Veli Čorić da mirno spava, te da jedva čeka tekmu, al' je na pressici rekao da neće moći spavati jer jedva čeka utakmicu.

Hm, pa mi sada nije jasno, jel' on ima problema sa spavanjem ili ne. Na portalu Dinama, veli da neće moći spavati.

Bojim se za Dinamo, kada krene nova rasprodaja momčadi da će rezultat jako patiti.

Ovaj Olmo je put kako mi kao Dinamo trebao hvatiti mlade igrače("oteli smo ga jednog velikoj Barci", te ih razvijati u vlastitom dvorištu, te tako graditi momčadi, bez velikih rasporodaja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 13:46 (PzKpfw).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Malog Kneževića znam iz Football managera 2013-14. Odličan je bio 

Očekujem pozitivan rezultat večeras, ali neće biti kraj svijeta ako će se igrati i Kup Uefa. Realno po snazi ekipe tamo Dinamo i spada. Pogotovo ako budale prodaju Roga i Čorića već sad.

9 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Ako se mene pita ja sam zadovoljan sa napredkom. Ako se pogleda kakve je Dinamo rezultate postizao u Europi u zadnjih 10 godina ona će vidjet konstantni rast. Tako da očekujem pobjedu u playoffu, nisu niti oni naspram Dinama kako su nekad bili. A ako želimo zadržat igrače onda moramo prvo dobit nekog tv sponzora jer, realno, ovo je smješna plaća što mogu kod nas dobiti u odnosu na ostatak svijeta.

17 godina
Hexfire kaže...

Malog Kneževića znam iz Football managera 2013-14. Odličan je bio 

Očekujem pozitivan rezultat večeras, ali neće biti kraj svijeta ako će se igrati i Kup Uefa. Realno po snazi ekipe tamo Dinamo i spada. Pogotovo ako budale prodaju Roga i Čorića već sad.

Hehehe i ja isto. U HNL-u je bio zvjer sa 20+ golova po sezoni.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
9 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Slovenska Nogomanija piše da postoji jedna konkretna ponuda za 20-godišnjeg igrača, ali ne navodi o kojem se klubu točno radi. Stojanovića će zainteresirani klub pratiti na Maksimiru protiv Salzburga, a Slovenci nagađaju da će ga Dinamo prodati za dosta veći iznos nego za koji ga je doveo iz Maribora (dva milijuna eura).

Sa Goal hr sam skopirao. E sad kolko se može ovima vjerovat to je pitanje.

18 godina
moderator
PzKpfw kaže...

Ovo je naš sastav po Jutarnjem za danas:

Eduardo - Stojanović, Sigali, Schildenfeld, Matel - Jonas, Benković, Antolić - Soudani, Rog, Fernandes. 

prošli put su fulali sastav, vidjet ćemo večeras... inače, drag mi je Antolić, ali Dinamo relano igra bolje kada on nije u sastavu...

Hexfire kaže...

osobno sam skeptičan (tako mi je lakše otrpjeti poraz ), posebno kada se sjetim kako su nas prošli put razvalili... uostalom, oni su nositelji! Zato bi poraz bio nešto normalno, a pobjeda - još jedan povijesni uspjeh! 

Maxi16 kaže...

Slovenska Nogomanija piše da postoji jedna konkretna ponuda za 20-godišnjeg igrača, ali ne navodi o kojem se klubu točno radi. Stojanovića će zainteresirani klub pratiti na Maksimiru protiv Salzburga, a Slovenci nagađaju da će ga Dinamo prodati za dosta veći iznos nego za koji ga je doveo iz Maribora (dva milijuna eura).

Sa Goal hr sam skopirao. E sad kolko se može ovima vjerovat to je pitanje.

sve te objave shvati kao tapkanje u mraku, tako je tijekom svih prelaznih rokova, tek tu i tamo ponešto se doista obistini, a većinom ispadne laprdanje...

...
13 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Pozdrav ekipa, evo jednog padobranca...zanima me gdje se mogu nabaviti originali dresovi sa natpisom igrača. Pitam jer sam čuo da ekipa prodaje po Zagrebu za 300-400kn pa ako netko zna, molio bih informacije na PP.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dobra tekma i dobar rezultat na kraju. Šteta da se nije još malo stisnulo zadnjih 10 minuta, ali pokazali su da mogu s njima igrati. U gostima u pravilu igraju jako dobro, možda se čudo i dogodi. 

Odlični Pavičić i Knežević večeras, ali ovo što Rog radi nije normalno. 

12 godina
GNK Dinamo Zagreb

Rog je strasan. Kakav igrac 

18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Evo me s Maksimira... Na žalost dogodilo se ono čega sam se bojao - Cico je napravio veliku grešku stavljanjem Antolića u prvih jedanaest. Antola je ljudina, ali ne ide ga, osobito nakon dvotjedne pauze. Jako je počeo griješiti u drugom poluvremenu i njegov izlazak je bio vrlo ružno popraćen od publike. Ljudi na tribinama su mu govorili jako ružne stvari, ali doista je bio očajan. Upravo serijom vezanih manjih i većih grešaka kojima je on kumovao dobili smo gol.

I Cico radi još jednu grešku - prvo vadi Kneževića, umjesto Antolića. Samo ga je još više zakopao, kao i cijeli tim, a tako iznervirao publiku.

Inače odličan je bio Jonas! Uz njega Rog i Eduardo! Šteta što smo dobili gol jer nije Dinamo bio ovaj put inferioran. Fascinantno je da je Dinamo imao čak 21 udarac na gol! Ali nije htjela lopta ući...

Dosta blijed dojam ostavio je i Ćorić, očajno izveden korner, puno izgubljenih lopti. Istina imao je jedan odličan udarac iz daljine, a i pokušaj glavom je bio dobar. Ali zaključak ekipe s tribine je da bi on s ovakavom igrom u bilo kojem drugom klubu bio igrač za klupu.

Na žalost rezultat je loš za uzvrat, pod obavezno moraju dati gol, ali nije Dinamo bez ikakvih izgleda. Imamo sve bolju i bolju obranu, a to je ključno - napad će valjda uspjeti koju ugurati. Nadajmo se samo da će Cico shvatiti za uzvrat da Antolić trenutno nema formu za prvotimca, a ni u ludilu ne smije biti na krilnoj poziciji...

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2016 2:47 (Miro).
9 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Dosta realan rezultat s obzirom na šanse, i Dinamo i Red Bull su imali nekoliko dobrih šansi. Da nije bilo Eduarda kod ubačaja di je obranio sa 5 metara šansu bilo bi jako loše. Jonas mi se sviđa, ne srlja kad je pod pritiskom kad bi neki pokušavali iznjet loptu. Benković je izgledao kao veteran, stvarno mi se sviđa. Nadam se da ćemo ga uspijet zadržat bar nekoliko godina. Svjetsko će zaigrat jer je vrhunski talent. 

11 godina
neaktivan
GNK Dinamo Zagreb

Austrijanci tvrde kako je pred dolazak Jantschera u Dinamo ostalo tek par formalnosti, a 27 - godišnji veznjak trebao bi popuniti rupu nastalu Pjacinim odlaskom.

Jakob Jantscher uskoro bi trebao postati novi igrač hrvatskog prvaka. Prema pisanju austrijskog portala laola1.at pred transferom 27 – godišnjeg veznjaka nalazi se tek par formalnosti po pitanju ugovora.

Jantscher trenutačno nastupa za švicarskog prvoligaša Luzern, a dolaskom u Dinamo trebao bi popuniti rupu nakon Pjacinog odlaska u Juventus.

Mnogi se smiju odlascima naših igrača u hrvatsku ligu, ali odlazak Alexandera Gorgona u Rijeku to opovrgava, rekao je 27 – godišnjak.

Igrao sam Europa ligu, nastupao sam za Austriju na Europskom prvenstvu, jedino mi nedostaje igranje u Ligi prvaka, govori veznjak Luzerna, koji se nada uspješnoj karijeri u Dinamu.

Amir Rrahmani u Maksimiru, Dinamo ispraznio svlačionicu Splita

Kapetan i stoper RNK Splita, albanski reprezentativac Amir Rrahmani, prema svemu sudeći karijeru nastavlja u redovima aktualnog prvaka Dinama.

Čelnici dva kluba dogovorili su sve detalje, čeka se još i službena potvrda tarnsfera prema kojem bi Split na ime obeštećenja dobio cca 2 milijuna eura.

Budući da će Gordan Schindelfeld najvjerojatnije karijeru nastavi u grčkom Panathinaikosu, nakon što su iz Rijeke doveli Marka Leškovića, čelnici Dinama odlučili su pojačati konkurenciju u zadnjem redu dovođenjem Rrhamanija.

Nakon Danijela Zagorca, koji je otišao u Dinamo kao slobodan igrač i Ante Majstorovića, Rrhmani je treći igrač Splita koji je ovog ljeta otišao u Zagreb.

Zagorac i Majstorović odmah su posuđeni Lokomotivi.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
18 godina
moderator
GNK Dinamo Zagreb

Nemam ništa protiv dovođenja novih igrača, dapače, ali... Zar već nije Šitum "doveden" kao zamjena za Pjacu?

Taravel je prodan kao višak stopera, a sada dovode već drugog iz Splita (btw - 2M? Smiješno visoka odšteta za HNL)?

Trenutno za pozicije stopera imamo: Sigalia, Benkovića, Leškovića, Soldu, Goncala i Shifu (koji je kao otišao, ali nikako da se to i dogodi). Kada bismo još tom pribrojali posuđene Lokosima, pa i one koji čekaju priliku iz Dinama 2, cijela hrpicu stopera... Dobro da Kalaica nije htio potpisati ugovor, čekao bi par godina da zaigra...

Kada je dolazio Rog znalo se da je klasa i da je to pametan potez, ali ovi sada koji se slijevaju nemaju takvu reputaciju. OK, ajde barem ovaj Austrijanac je navodno klasa.

...
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 1:25 (Miro).
15 godina
Miro kaže...

Nemam ništa protiv dovođenja novih igrača, dapače, ali... Zar već nije Šitum "doveden" kao zamjena za Pjacu?

Taravel je prodan kao višak stopera, a sada dovode već drugog iz Splita (btw - 2M? Smiješno visoka odšteta za HNL)?

Trenutno za pozicije stopera imamo: Sigalia, Benkovića, Leškovića, Soldu, Goncala i Shifu (koji je kao otišao, ali nikako da se to i dogodi). Kada bismo još tom pribrojali posuđene Lokosima, pa i one koji čekaju priliku iz Dinama 2, cijela hrpicu stopera... Dobro da Kalaica nije htio potpisati ugovor, čekao bi par godina da zaigra...

Kada je dolazio Rog znalo se da je klasa i da je to pametan potez, ali ovi sada koji se slijevaju nemaju takvu reputaciju. OK, ajde barem ovaj Austrijanac je navodno klasa.

Ali ako uzmeš u obzir da Šifo odlazi, da je Goncalo DMC i da Kranjčar možda još uvijek planira isprobati 3-4-3 ili 3-5-2, onda to ni nije baš tako bajna situacija s stoperima. Pogotovo kad krenu ozljede i umor.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice