- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gle, Čorić je vjerovao Šefu, al' su ga On i njegov brat izigrali.
Ovo kaj rade Čoriću, The Braća su radila, mnogima.
Primjerice, zato je i Tomečak otišao iz GNK, jer nije htio pod skute mamićevih managara. Odnosno, nije htio dijeliti novac sa familijom Maminjos.
Da, držim da je borba protiv Zdravka u Dinamu, borba za pravdu.
Ako ti tako ne misliš, nema veze. Demokracija prema svima. Al' na primjer Zdravko to neće u GNK, jer onda ne bi mogao pljačkati.
Mislimo mi isto, nego ti ne razumiješ moje pitanje...misliš da bi Ćorić da mu je dobro u Dinamu i da ima minutažu i da igra isto ovako javno istupio protiv Mamića?
Ne znam. Nisam vidovit.
Po meni je glavni problem Zdravko, te je borba protiv njega, borba za pravdu, kontra nepravde.
Da je Dinamo normalni klub, uopće ne bi bilo potrebe za ovakvim istupom Čorića.
To da...ali meni i ovakvi patetični istupi i iznenadna ljubav prema bbb isto ne šmekaju...pa gdje si bio dok ti je bilo dobro?
O.K., al' nije on bio u poziciji da može se nešto puno buniti.
Al' i ovo što je sada napravio puno znači.
Zdravko lako može nekom junioru ili kadetu uništi karijeru. Za nije obitelji Murić prijetio da će ih pobiti i grkljan iščupat, kada nisu htjeli zajedno u kolo sa Mamićevim planovima?
To je samo jedna sitinica vezana za Mamića, a ima ih mnogo.
Bumo videli šta će ispasti od svega.
Podržavam Ćorića, ali čudno mi je zašto ga ne stavlja barem u HNLu ove sezone...ipak bez Ademija treba odmorit Machada i Antolića....
Ante se definitivno naigrao ove sezone, no govoriti da je Dinamov najbolji igrač i gurati ga u prvi plan ipak mi malo nema smisla.
Ova taktika nikako ne ide protiv Arsenala, opet treneri izmišljaju toplu vodu umjesto da se drže provjerenih recepata. Sredina kao da ne postoji, previše grešaka za išta ozbiljno napraviti.
Fali čvrsti Ademi...
Ovo je realnost.
No, meni ide na živce koliko smo jebeno bezopasni s tim kornerima. Očaj - opasniji su nas jer garant ide kontra nakon njih... :((
ajde idemo vidjeti drugo poluvrijeme....
Ajde da je samo problem do jednoga igrača, ali ovo je jednostavno bilo nekvalitetno i neuigrano, dobro smo i prošli s obzirom kako smo igrali. Nezadovoljan sam svime sa trenerske strane. Goncalo je pokušao glumit Ademija, ali bolje da više ne igra tu poziciju, ono što sam vidio je bilo užas za jednog zadnjeg veznoga. Ali općenito pogledajte kako su bili postavljeni vezni i obrambeni igrači Dinama. Tranzicija prema napadu. Nijedan vezni igrač se nije pridodavao. Samo Rog i sa krilnih pozicija ako se neko uspio ubacit. Prekidi, nemam riječi, bolje ne komentirat.
Ipak Dinamo je odigrao solidnu sezonu u Europi, ali fali nam kvalitetnija sredina, netko tko će voditi igru. Još kad bi doveli kojeg kvalitetnog ombrambenog, nekako sve manje vjerujem da će Schifo i zaigrat za Dinamo. Evo U19 je sjajno odradila posao, svaka im čast. Jako dobra vezna linija, veliki potencijal za dalje.
Glava u buksi, najvažniji i najbolji igrač izbačen na 4 godine zbog dopinga, jedva se pobijedi Slaven Belupo, sve trulo iznutra što se odražava i na igrače..... Kad se sve sagleda ovo je još dobar rezultat i uspješna Euro sezona.
Prokletstvo se nastavlja i neće sigurno biti prekinuto dok se ne promjene stvari unutar kluba.
Rog,Soudani i čak Eduardo su mi bilo dobri danas,a ostali slabo,nije mi se danas dobro obrana kretala,svejedno nisam razocaran zato sto je realno Arsenal puno bolja momcad,Sanchez,Ozil i onaj crnac sto je asistiro neznam tocno za koji gol je isto odlićan igrač.Moram pohvaliti navijače Dinama bili su super.
Igraš protiv engleske ekipe koja ima fizičku nadmoć u sredini terena, i onda staviš Antolića. Ne mogu shvatiti nijedan scenarij u kojem se on nalazi u prvih 11, a pogotovo ne kad treba trkački parirati protivniku.
Goncalo-Rog-Machado je trebala biti sredina, a napad Fernandes-Soudani-Pjaca.
Kakvi Goncalo, taj je kasnio za svakim veznim igračem, a tek greške u predaji lopte. Ali cijeli vezni red je bio loš. Jednostavno taj posao je najbolje odrađivao Ademi i nema Dinamo takvoga igrača više. Jedino da je Machada povukao posve odozada te ubacio Šovšića ili Čorića. Ali teško da bi se nešto promijenilo.
Nakon prve utakmice s Arsenalom jasno je da to ne funkcionira bez Ademija. Mislim, ne bi on puno pomogao protiv Bayerna, možda čak i u uzvratu protiv Arsenala, ali protiv Olyja bi nam jako dobro došao.
Sutra je derbi. Nažlost, zbog okolnosti i raznoraznih prijepora nema, kao nekada one pozitivne atmosfere i iščekivanja. Jerbo, iako i prije je bilo na ostalim tekmama malo navijača, bar se za derbi znalo sakupiti preko 20 somova ljudi na tekmi...
Neka pobjedi bolji uz pošteno suđenje, te se nadam da ćemo Hajduku pobjeći na 4 boda razlike. Znači, pobjeda za Dinamo, naravno.
Ovom tekmom prelazimo u drugu polovicu prvenstva, te ak' dobijemo ovu tekmu, bumo se hrvali sa Rijekom, te čekati da ista kiksa na malim tekmama, jerbo se prvenstvo dobiva na njima, a ne u derbijima.
Previše je medijskog prepucavanja na športskoj relaciji Zagreb-Split. Sada i Lesički drži štangu Zdravekcu, a dok je bio drugi vlasnik njegove novinarske kuće, držao je drugu stranu.
Pa, postoji li intelektualno poštenje barem u šporstkom novinarstvu?
Nekada je u Vjesniku postojao jedan po meni konkretan novinar(Miroslav Tomašević) koji je pisao pošteno, ne navijajući ni za jednu stranu. A, danas svi novinari ili su 100% kontra glavnog dinamovog aktera problema ili su za njega.
Iako je danas već spomenuti Miro u Dinamu zaposlen koliko mi se čini, nije izgubio svoj kredibilitet.
Koje novinare danas čitati, a da znam da su pošteni, odnosno da pišu istinu, te da su nepristrani. Neka, preporuka?
Alen već spomenuti i Ničota su odabrali stranu, oni sa Indexa Alač i Rea su jako raspoloženi kontra vladajuće dinamove vrhuške, za Boruta je isto tako poznato...
Židak je onako priča i instituacija za sebe, Dasović je realan, Jurišić je mamićev novinar....možda je najbolje čitati Dražena Krušelja??
Koga čitati, Podnara, ili pak klupske novinare(Vedrana ili Ivu)...?
Koga vi čitate, dal' uopće obraćate pozornost na novinare koji prate Dinamo, dal' bi njihova uloga mogla biti drugačija u cijeloj toj priči???
sutra ce bit "ko plitak potok"
Sutra je derbi. Nažlost, zbog okolnosti i raznoraznih prijepora nema, kao nekada one pozitivne atmosfere i iščekivanja. Jerbo, iako i prije je bilo na ostalim tekmama malo navijača, bar se za derbi znalo sakupiti preko 20 somova ljudi na tekmi...
Neka pobjedi bolji uz pošteno suđenje, te se nadam da ćemo Hajduku pobjeći na 4 boda razlike. Znači, pobjeda za Dinamo, naravno.
Ovom tekmom prelazimo u drugu polovicu prvenstva, te ak' dobijemo ovu tekmu, bumo se hrvali sa Rijekom, te čekati da ista kiksa na malim tekmama, jerbo se prvenstvo dobiva na njima, a ne u derbijima.
Previše je medijskog prepucavanja na športskoj relaciji Zagreb-Split. Sada i Lesički drži štangu Zdravekcu, a dok je bio drugi vlasnik njegove novinarske kuće, držao je drugu stranu.
Pa, postoji li intelektualno poštenje barem u šporstkom novinarstvu?
Nekada je u Vjesniku postojao jedan po meni konkretan novinar(Miroslav Tomašević) koji je pisao pošteno, ne navijajući ni za jednu stranu. A, danas svi novinari ili su 100% kontra glavnog dinamovog aktera problema ili su za njega.
Iako je danas već spomenuti Miro u Dinamu zaposlen koliko mi se čini, nije izgubio svoj kredibilitet.
Koje novinare danas čitati, a da znam da su pošteni, odnosno da pišu istinu, te da su nepristrani. Neka, preporuka?
Alen već spomenuti i Ničota su odabrali stranu, oni sa Indexa Alač i Rea su jako raspoloženi kontra vladajuće dinamove vrhuške, za Boruta je isto tako poznato...
Židak je onako priča i instituacija za sebe, Dasović je realan, Jurišić je mamićev novinar....možda je najbolje čitati Dražena Krušelja??
Koga čitati, Podnara, ili pak klupske novinare(Vedrana ili Ivu)...?
Koga vi čitate, dal' uopće obraćate pozornost na novinare koji prate Dinamo, dal' bi njihova uloga mogla biti drugačija u cijeloj toj priči???
Katastrofalno stanje je u sportskom novinarstvu. Nevjerojatno koliko jedna i druga strana mogu izmjenit i izmislit činjenice i okrenit priču na svoju stranu.
Kao navijač Hajduka čitam jednio nogometplus.net...premda su pristrani bar iznose nekakve činjenice i dokaze u člancima, ne bubaju bzvz ko većina novinara. A uz to imaju i komentatore Dinamovce pa se da kvalitetan članak i u vezi modrih pročitat.
Jurišić Mamićev novinar? Nisam baš siguran...na njega si mislio LINK?
Slažem se sa prvom rečenicom. Svi odmah kopaju rovove, te drugu stranu tretiraju kao mrskog okupatora.
Nogometplus je O.K., kao što i ti veliš pozivaju se na fakte. Volim tamo čitati tekstove.
Nisam na njega, nego na Predraga Jurišić iz Večernjaka. Rado viđen gost kod njih.
Cestitke Dinamovcima na dobro odrađenom poslu. Igralo se sve dok niste dali gol, kako ste jadni igrate lp a da ste jedva pobjedili Hajduk, na stari dobri nacin.
Cestitke Dinamovcima na dobro odrađenom poslu. Igralo se sve dok niste dali gol, kako ste jadni igrate lp a da ste jedva pobjedili Hajduk, na stari dobri nacin.
baš si smišan,da si gledo utakmicu znao bi zašto je bilo 4min nadoknade i još je hajduk u sudačkoj nadoknadi imalo 2 izmjene,tako da ne piši gluposti,uvijek su vam suci krivi.Nije sramota jedva pobijedit Hajduk jer od kada Hajduk ima ovog novog trenera je jako napredovao,super igraju moram priznati iako sam dinamovac.
kmeeecim sto mi drugo preostaje.
Joj, dajte nemoj se svađati.
Bila tekma, te prošla, ionako ćemo se još dvaput u ovoj sezoni vidjeti sa Hajdukom.
A, ponavljam, prvenstva se osvajaju na "malim" utakmicama.
Peace!
Magla mi uništila gledanje, ali zabavan derbi napokon. Hajduk može žaliti za još jednom propuštenom prilikom.
Nekonkretan je Dinamo, ali prilike koje su Hajduku dopustene su cista krivica Mamica na klupi...
Bitno da je pobjeda tu, ali sto se tice sudenja nema se apsolutno nista za komentirat, 2. zuti je za start s dvije noge i to uvijek vrijedi...

Nekonkretan je Dinamo, ali prilike koje su Hajduku dopustene su cista krivica Mamica na klupi...
Bitno da je pobjeda tu, ali sto se tice sudenja nema se apsolutno nista za komentirat, 2. zuti je za start s dvije noge i to uvijek vrijedi...
Normalno da je to žuti, ali naravno da se uvijek nađe par bisera koji smatraju da je jedino bitno da obrambeni prvi dotakne loptu, a dalje koga briga.
I? S koliko razlike sutra(danas) pada Bayern?
3:0 za nas?
Bude bilo dobro ako ne izgubimo sa više od tri razlike, realno.
Mada se možda svaki dinamovac intimno nada da bi mogli pobjediti Bavarce, ili pak izvući bod veliki kao Sljeme.
Prognoziram Dinamo:Bayern=1:3.(Ćorić zabije za nas)
Tekma je sutra. Taman Tatta izlazi pa stigne i na tekmu.
He, he, sorry, fakt,sutra je...Zabrijao sam...bum se ispravio...
Ovisi možda bude, a možda i ne...
Nije on toliko bitan za momčad.