Slažem novi PC, ali...

poruka: 1
|
čitano: 1.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Slažem novi PC, ali...

Pozdrav ljudi...

Slažem novi PC, pa sad ne znam točni di bio pitao ono kaj me u biti zanima, i dali je netko uopce imao iskustva sa sličnom stvari...

Znači ovak, PC je sljedeći :

MSI Z77A-G43

i5-3570K

16GB (4X4GB) DDR3 Corsair Vengance

OCZ SSD Vertex 4

I sad ono kaj me u biti brine, i zanima...

Corsair Hydro H70 vodeno hladenje...

Jel netko imao iskustva s njim i jel sve dobro radi? Jel ima negdje da se da stimat regulacija protoka tekućine i vrtnje ventilarota (to recimo H80 ima) .

I naravno ovo je ona verzija H70 bez ventova...

Naravno radijator bi išao na push-pull konfiguraciju... E sad, kako postaviti ventilatore i koje uzet...Buka mi nije bitna, ako ćete mi reć : "uzmi ovaj, ovaj je tiši" . NE, nek bude glasan kolko god, samo da hladi jako...

Imam na umu uzet 2 X Sycthe Ultra Kaze 3000RPM  (nedavno sam ugradio jednoga u jedan PC koji sam slagao...Brutalan ventilator...Doslovno iz kompa izvlači svu toplinu i prašinu) . I da, znam da nije inače namjenjen za tak neke, nego baš za stavljat na vodena hladenja, al opet. Brutalno kak puše.

Eto, pa me sad zanimaju vaša mišljenje...

I prije nego kaj neko napiše...Htio sam uzet H80, al ga nigdje u ZG nisam našo, a da je raspoloživ bez da se mora naručit

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H80, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660 OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice