Stand-by problem

poruka: 8
|
čitano: 2.748
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Stand-by problem

Imam problem kad stavljam komp na stand-by monitor se ugasi i sve lipo ali cujem komp kao da normalno radi kao da nije na stand-byu.

Jeli se itko susretao s ovakvim problemom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Stand-by problem

kako to misliš da čuješ da normalno radi?

ako misliš na to da se ventovi vrte to je normalno za stand-by

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
18 godina
neaktivan

To znači da ti je u BIOS-u odabrano S1 (power on suspend) stanje, prebaci na S3 (suspend to RAM).

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 20:21 (KaeR).
15 godina
neaktivan
The Lyrical Miracle 24 kaže...

Imam problem kad stavljam komp na stand-by monitor se ugasi i sve lipo ali cujem komp kao da normalno radi kao da nije na stand-byu.

Jeli se itko susretao s ovakvim problemom

meni kad je u stand by ne radi komp nego samo nesto blica na tipci gdje ga palim {#}

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
16 godina
moderator
JozaxD kaže...

meni kad je u stand by ne radi komp nego samo nesto blica na tipci gdje ga palim {#}

to je zato što ti koristiš S3 stand-by :D

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan
Stand-by problem

stavo sam suspen to ram i svejedno mi se cuje komp ko da radi normalno.a nema veze stavio sam opciju hibernacije a to radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stand-by problem

Klikni na Start -> u Search box upiši Performance Information and Tools i pritisni tipku Enter -> s lijeve strane odaberi Advanced Tools -> ispod odjeljka Performance issues provjeri da nema informacija kao što je Drivers are interfering with Windows entering sleep mode.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stand-by problem

nisam nista nasao.ja imam xp jer to mozda ista znaci

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: