Imam problem kad stavljam komp na stand-by monitor se ugasi i sve lipo ali cujem komp kao da normalno radi kao da nije na stand-byu.
Jeli se itko susretao s ovakvim problemom
Imam problem kad stavljam komp na stand-by monitor se ugasi i sve lipo ali cujem komp kao da normalno radi kao da nije na stand-byu.
kako to misliš da čuješ da normalno radi?
ako misliš na to da se ventovi vrte to je normalno za stand-by
To znači da ti je u BIOS-u odabrano S1 (power on suspend) stanje, prebaci na S3 (suspend to RAM).
meni kad je u stand by ne radi komp nego samo nesto blica na tipci gdje ga palim 
meni kad je u stand by ne radi komp nego samo nesto blica na tipci gdje ga palim 
to je zato što ti koristiš S3 stand-by :D
stavo sam suspen to ram i svejedno mi se cuje komp ko da radi normalno.a nema veze stavio sam opciju hibernacije a to radi.
Klikni na Start -> u Search box upiši Performance Information and Tools i pritisni tipku Enter -> s lijeve strane odaberi Advanced Tools -> ispod odjeljka Performance issues provjeri da nema informacija kao što je Drivers are interfering with Windows entering sleep mode.
nisam nista nasao.ja imam xp jer to mozda ista znaci