RPG crashing zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 703
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RPG crashing

Strasno bas strasno

Imam oblivion patcham ga na 1.1 plug-inovi rade naravno nisam ga mogao patchat preko instalera jer mi je bacao onaj prokleti error old file not found ali sam nasao no-dvd crack koji je vec 1.1 verzija.Plug-inovi rade ali nazalost shivering isle ne.Nakon sto sam instalirao SI

ocu da pokrenem oblivion pocne onaj uvod BETHSHEDA SOFTWARE(ne znam da li je dobro napisano) i kad treba ono po prvi put loadati prije glavnog izbornika igra se CRASHA.I onda plz dont tell microsoft about this problem itd.Uopce oblivion nemogu igrati sad ZASTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO????????????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RPG crashing

Hehe, mislim da poruka nejde please don't tell Microsoft =)

Previše imaš detalja o polulegalnim radnjama i sadržaju; al ajmo na problem.

Koliko sam shvatio prvo staviš patch na "ćisti" Oblivion i sve te druge aktivnosti napraviš

(patchanje i to),a tek onda stavljaš Shivering Isle...

Mislim da bi trebao staviti Shivering Isle na tek instalirani Oblivion (tj. bez patcheva itd.),

pa onda potražiti patchev za Shivering Isle....

Problem bi trebao biti samo u redoslijedu, ako imaš sreće.

E sada ove gluposti se javljaju ćesto sa tim ne baš le_galnim softwareom =)))

Mudar ko čovjek-jesetra!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 16:28 (Zvekan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RPG crashing

MOJ SOFTWER JE LEGALAN TAKO DUGO TO SE NE DOKAZE SUPROTNO(imam orginal ali nije moj)

prvo sam instalirao OBLIVION ONDA PATCH NIJE RADIO ZBOG OLD FILE NOT FOUND PA SAM NASAO TAJ 1.1 CRACK JER DRUKCIJE JEDNOSTAVNO NE MOZE I ONDA INSTALIRAO SHIVERING ISLE.Nakon toga pokrenuo igru I ETO CUDA igra ne RADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RPG crashing

Uspio sam nekako sloziti pa moze lock

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice