Izrezane pjesme

poruka: 9
|
čitano: 3.127
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Izrezene pjesme

Imam problem s izrezanim pjesmam, naime često režem pjesme u mp3 formatu i sad sam pokušao to prebaciti na mobitel(nokia 6233). Međutim mob ni ne želi pomišljati o reprodukciji pjesme već viče da ne podržava format, a jasno stoji ekstenzija "mp3" koja je po PS uredno zove i preziva.Pokušao sam s više programčića sjeckati ali uvijek je isto. Pomoć???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Izrezene pjesme

Kako točno režeš pjesme?

15 godina
neaktivan
Re: Izrezene pjesme

mp3 cutter(program) ili online mp3 cutter

15 godina
neaktivan
Izrezene pjesme

Skini npr. media info i usporedi neki mp3 koji može svirati na mobu sa ovim koji si ti izrezao. Sve što je različito podesi u nekom konverteru, npr. FormatFactory, i onda probaj opet.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Izrezane pjesme
http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izrezane pjesme

pokušao sam s media info, evo razlike:

Track name/Position              : 1
Genre                            : Other
Comment                          : mp3cut.ru

Ovo orginal ima, a izrezana nema???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Izrezane pjesme

To ti baš ne znači puno.

Čudan problem.

15 godina
neaktivan
Izrezane pjesme

Ima jos razlika ali su vezane za veličinu i dužinu, a one i moraju biti {#}{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izrezane pjesme

Gle gle, razlika je valjda kaj ti je ta pjesma koju si srezal u previsokoj frekvenciji uzorkovanja, tipa 48kHz ili 44.1kHz, dok ti mob možda podržava manje. Ili pak bitrate je visok tipa 256kbps ilii 320 kbps, dok ti mob podržava manje. Il je pak pjesma 16bitna, dok ti mobitel podržava manje. Il taj mp3format nije standarndni. Napravi ovo:

S moba preseli na komp neki mp3 pjesmu koja radi na mobu. Zatim tu pjesmu otvori s nekim programom koji govori informacije o freq, bitrate, kanalima itd. 

Zatim otvori pjesmu koju si mislio poslat na mob a vidiš da neće svirat (s tim programom) pa usporedi dal su ti parametri isti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice