Gasenje racunala u igrama

poruka: 6
|
čitano: 1.263
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Evo problema. win xp sp3 , avg antivirus, intel core2 dvojezgreni, 1gb memorije, 500gb hd vise od pola prazan, i neka atijeva grafa, neznam koja tocno, igrice za djecu, batman lego adventure i kung fu panda, nakon nekoliko minuta igranja jednostavno ugase racunalo., ostale igre rade ok( na racunalu su samo djecje igre - lego igrice, i takve slicne) Pada mi na pamet nekoliko stvari 1. pregijavaje grafe, problem sa crakom( ali na drugim racunalima rade bez problema), nedostatak memorije ili nesto trece.
Ima li tko kakvu ideju sto bi moglo biti???

thnks
olio wwe

0 0 hvala 0
16 godina

Pa za početak možeš vidit imaš li kakav virus slučajno. Napravi skeniranje AVG-om ili skini Malwarebytes' Anti-Malware pa sa njin učini skeniranje.

Zatim provjeri u kakvom su stanju ventilatori od procesora i grafičke, odnosno hladnjaci. Ako su puni prašine obavezno ih očisti. A nebi bilo loše ni prominit pastu ako dugo nisi.

Nakon šta to učiniš pokreni igru i prati temperature sa ovin programon. Pa kaži kakve su temperature. Ili još bolje, odma pokreni taj program pa kaži kakve su trenutno temperature.

Do what you want cause a pirate is free.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Gasenje racunala u igrama

ok to cu ovih dana napravit pa cu javit sto se dogadja, prasina je tu sigurno  vec dugoooo

thnks

olio wwe
16 godina
neaktivan

Pregrijavanje najvjerojatnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
da pregrijavanje ako se radi o laptopu, treba ocistit ventilator
16 godina
neaktivan

evo samo da se javim napokon sam nasao vremena da ovo sredim i, da bio je neki virus koji mi je sve zablokirao, format c je to rijesio

pozdrav

olio wwe
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice