Ovako,zelio sam nesto snimiti na DVD,i naravno prije svega sam morao formatirati. Kada sam kliknuo da mi se formatira,nakon 20-ak sekundi izaslo mi je "Windows was unable to complete format." Tako je sa svakim DVD-om koji sam probao (probao sam cetiri). Molim vas pomozite!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar se dvd moze formatirati?
S kojim programom si ti to ''formatirao''?
pa samo sam otisao u My Computer kliknuo na DVD i izade Prepare Blank Disc,onda Format,jer se bez toga ne moze snimit!
pa samo sam otisao u My Computer kliknuo na DVD i izade Prepare Blank Disc,onda Format,jer se bez toga ne moze snimit!
Daj ti to prži s nekim programom tipa Cdburnerxp, infraburner ili tako nešto, pa nečeš morat formatirat
Skini neki program npr. ashampoo i przi sa njim, za to formatiranje dvd-a prvi put cujem.
Ovako,zelio sam nesto snimiti na DVD,i naravno prije svega sam morao formatirati. Kada sam kliknuo da mi se formatira,nakon 20-ak sekundi izaslo mi je "Windows was unable to complete format." Tako je sa svakim DVD-om koji sam probao (probao sam cetiri). Molim vas pomozite!
Medij DVD se nemože formatirat ali se može samo medij koji nose oznaku DVD RW jer taj način zapisuje i briše se sa DVD a i isto tako koji se nosi oznaka sa CD-omc je CD RW. Ako oznako nosi CD-R, DVD R, DVD DL nisu moguči brisanje nego se jedanput zapiše.
ja vjerujem da je čovjek nehotice kupio desetak DVD-RW medija pa je normalno da se friški piši-briši medij želi formatirati