Formatiranje DVD-a

poruka: 8
|
čitano: 2.116
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Formatiranje DVD-a

Ovako,zelio sam nesto snimiti na DVD,i naravno prije svega sam morao formatirati. Kada sam kliknuo da mi se formatira,nakon 20-ak sekundi izaslo mi je "Windows was unable to complete format." Tako je sa svakim DVD-om koji sam probao (probao sam cetiri). Molim vas pomozite!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Formatiranje DVD-a

Zar se dvd moze formatirati?

0 0 hvala 0
17 godina
Formatiranje DVD-a

S kojim programom si ti to ''formatirao''?

da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Formatiranje DVD-a

pa samo sam otisao u My Computer kliknuo na DVD i izade Prepare Blank Disc,onda Format,jer se bez toga ne moze snimit!

17 godina
Nacky kaže...

pa samo sam otisao u My Computer kliknuo na DVD i izade Prepare Blank Disc,onda Format,jer se bez toga ne moze snimit!

Daj ti to prži s nekim programom tipa Cdburnerxp, infraburner ili tako nešto, pa nečeš morat formatirat

da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
Nacky kaže...

Skini neki program npr. ashampoo i przi sa njim, za to formatiranje dvd-a prvi put cujem.

16 godina
neaktivan
Nacky kaže...

Ovako,zelio sam nesto snimiti na DVD,i naravno prije svega sam morao formatirati. Kada sam kliknuo da mi se formatira,nakon 20-ak sekundi izaslo mi je "Windows was unable to complete format." Tako je sa svakim DVD-om koji sam probao (probao sam cetiri). Molim vas pomozite!

Medij DVD se nemože formatirat ali se može samo medij koji nose oznaku DVD RW jer taj način zapisuje i briše se sa DVD a i isto tako koji se nosi oznaka sa CD-omc je CD RW. Ako oznako nosi CD-R, DVD R, DVD DL nisu moguči brisanje nego se jedanput zapiše.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
18 godina
protjeran
Formatiranje DVD-a

ja vjerujem da je čovjek nehotice kupio desetak DVD-RW medija pa je normalno da se friški piši-briši medij želi formatirati {#}

f = 2^{12k/12} \times 440 \,\mbox {Hz} = 2^k \times 440 \,\mbox {Hz}
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice