molio bih nekog ako zna da mi preporuči neki jednostavni alat za bananje playera tj njihovih cd-keyeva da se vise nemru spojit na moji server hitno mi je pls helpp hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda ti rcon moze pomoć..!?
kao prvo, ako oni imaju crack CD KEY nemres ih bannati..
kao drugo rcon tool..
moze banat i crack cd-key i vise se nitko nece moc spojit s tim cd-keyom..
@ubizec mislim da mozes s rconom banat i IP adresu...
jeli ti je original server ako nije onda nemozes bannat
znam da lan warsi imaju server koji nije original odnosno crackan je i nemogu bannat
kao prvo, ako oni imaju crack CD KEY nemres ih bannati..
kao drugo rcon tool..
Kakve su to gluposti??? Nemogu te bannat ako je server crack i ti imas crack key??? Daj nemojte rade tu spamat...... Ja imam svoj server i crack je i bannam ljude normalno sa crack keyom, a i mene su bannali sa dosta servera i isto imam crack key......... Zato nemojte pricat gluposti....
A sta se tice programa skini si CoD Rcon Tool.... Program je vrlo jednostavan i podrzava sve CoD-ove od 1. djela do 5.... :D
Promjenis cd-key i opet mozes na server... A ako banuju ip adresu onda nemozes, meni su banali IP na Killing4Fun i jos uvjek nemogu na server a resetiro sam modem vazdan puta(ADSL)
Kakve su to gluposti??? Nemogu te bannat ako je server crack i ti imas crack key??? Daj nemojte rade tu spamat...... Ja imam svoj server i crack je i bannam ljude normalno sa crack keyom, a i mene su bannali sa dosta servera i isto imam crack key......... Zato nemojte pricat gluposti....
A sta se tice programa skini si CoD Rcon Tool.... Program je vrlo jednostavan i podrzava sve CoD-ove od 1. djela do 5.... :D
link za kvalitetan r con probo sma neke al me nisu oduseviuli jendostavno losi!
dal bi neko znao mozda neki program za blockanje ip adresa? stvarno mi treba nes da banam chitere :D
Promjenis cd-key i opet mozes na server... A ako banuju ip adresu onda nemozes, meni su banali IP na Killing4Fun i jos uvjek nemogu na server a resetiro sam modem vazdan puta(ADSL)