Evo ovako imam stari ZyXEL P-600 i Siemens Gigaset SX763 i zanima me kako da umrežim ta 2 rutera wirelessom? oba imaju antenicu! HITNO MI TREBA ODGOVOR!
Kako umrežiti 2 rutera wirelessom?
- poruka: 16
- |
- čitano: 9.978
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo siemens mi ga je oćitao no nemogu i dalje na internet preko tog rutera slika dolje!
Čak nemogu ni otvoriti stranicu 192.168.1.1 radilo je dok nisam na siemensu stavio na yes onda sam mogo od kak sam stavio na siemensu od onda mi neda!
Ako jedan radi u WDS-u drugi mora biti klijent...
Ako jedan radi u WDS-u drugi mora biti klijent...
A kako da to naštimam? i sada više na ZyXELU nemogu uć na onaj 192.168.1.1
Itko? Hoće li mi neko objasnit kako da naštimam? i sada nemogu nikako u 192.168.1.1 na ZyXELU uć a maloprije mogo!
Itko? Hoće li mi neko objasnit kako da naštimam? i sada nemogu nikako u 192.168.1.1 na ZyXELU uć a maloprije mogo!
Aj malo lakše sa tim postovima. Naravno da nemoreš u Zyxela, kad više nije gateway. Siemens je gateway i on je na 192.168.1.1.
Aj malo lakše sa tim postovima. Naravno da nemoreš u Zyxela, kad više nije gateway. Siemens je gateway i on je na 192.168.1.1.
I ja uđem u siemensa i neznam što dalje?
Ne znam ni ja. Vjerovatno si trebao prvo u zyxelu uključit WDS pa onda ić štrakat po siemensu. Kako to riješit - nemam pojma, čekaj nekog tko se bavio sa time. BTW, zašto si uopće išao umrežavat 2 rutera?
Ne znam ni ja. Vjerovatno si trebao prvo u zyxelu uključit WDS pa onda ić štrakat po siemensu. Kako to riješit - nemam pojma, čekaj nekog tko se bavio sa time. BTW, zašto si uopće išao umrežavat 2 rutera?
Ma treba mi jer sam se sad prebacio na kat gore mi je soba pa da nemoram se zahebavat...dugačka priča!
Ajme jesi dosadan ;)
Ovako...
nek siemens bude 192.168.1.1
Nek zyxel bude 192.168.1.2
Nek zyxel ima dns i gateway 192.168.1.1
Siemens pruza WDS...
Pokusaj onda sa kompom koji ti je spojen zicom na zyxel pingat 192.168.1.1
Neznam tocno kako idu opcije u tim ruterima da bih ti konkretno pomogao ali mislim da bi to ovako nekako trebalo ici...
Ajme jesi dosadan ;)
Ovako...
nek siemens bude 192.168.1.1
Nek zyxel bude 192.168.1.2
Nek zyxel ima dns i gateway 192.168.1.1
Siemens pruza WDS...
Pokusaj onda sa kompom koji ti je spojen zicom na zyxel pingat 192.168.1.1
Neznam tocno kako idu opcije u tim ruterima da bih ti konkretno pomogao ali mislim da bi to ovako nekako trebalo ici...
Jel ja u zyxela moram uć? ak moram neznam kako!
imam problem imam onaj srot od t-coma i signal mi je jako slab da ne objasnjavam zasto ukratko previse prepreka te bi htio pomocu dva rutera malo poboljsati signal i zamisao mi je bila u obliku sljedecega
UPnP omogućava automatsko otkrivanje i nadzor usluga dostupnih na mreži s drugim uređajima bez intervencije korisnika. Uređaji koje djeluju kao poslužitelji mogu oglašavati svoje usluge klijentima. Klijent sustava, poznata kao kontrolne točke, možete tražiti određene usluge na mreži. Kad su se naći uređaje sa željenim uslugama, točke kontrole može dohvatiti detaljne opise uređaja i usluga i interakciju s tog trenutka. samo sto neznam kako da to napravim na uređaju d-link dsl-g684t a drugi je onaj tomson od t-coma molim pomoc detaljnu ako je moguce hvala
Evo ovako narućio sam još 1 max tv u kuču 400kn ču dati i još svaki mjesec pretplata dodatnih 40kn i sada me zanima ako zamolim tog iz t-coma da mi pokuša umrežiti rutere hoće li mi šta naplatiti? i ako ih umreži hoću li preko rutera u sobi imat max tv ili će on do siemensa u dnevnom kabel razapet?
imam problem imam onaj srot od t-coma i signal mi je jako slab da ne objasnjavam zasto ukratko previse prepreka te bi htio pomocu dva rutera malo poboljsati signal i zamisao mi je bila u obliku sljedecega
UPnP omogućava automatsko otkrivanje i nadzor usluga dostupnih na mreži s drugim uređajima bez intervencije korisnika. Uređaji koje djeluju kao poslužitelji mogu oglašavati svoje usluge klijentima. Klijent sustava, poznata kao kontrolne točke, možete tražiti određene usluge na mreži. Kad su se naći uređaje sa željenim uslugama, točke kontrole može dohvatiti detaljne opise uređaja i usluga i interakciju s tog trenutka. samo sto neznam kako da to napravim na uređaju d-link dsl-g684t a drugi je onaj tomson od t-coma molim pomoc detaljnu ako je moguce hvala
Ako ti podrzavaju WDS mozes ih spojiti u nekakav roaming mode... Znaci da su oba dva AP-a iste mreze...
Živjeli!
Ovako, imam 2 routera... jedan je Dlink- DSL G684T, a drugi je ZyXel P-660HW-T3 te bi ih htio ako je moguće spojiti bežično da mi Dlink bude glavni, a Zyxel most...i sad zanima me kako?