Winodws kako napravit vlastiti

poruka: 10
|
čitano: 2.397
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo ovako zanima me, stavio sam windows,xp

na usb stik, da bude butabilan,

sad me zanima,dali je moguće

da stavim u te windowse još neki

program i drivere da mi se  instalira

kad budem dizo winodwse sa stika,

znači zajdeno kad mi se dižu windowsi

da mi se odma instaliraju i programi,

dali to mora bit neka posebna mapa

ili mogu samo ovako stavit, 

rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Winodws kako napravit vlastiti

Windowse ne možeš pokrenuti sa sticka (kao neki live linux - osim neke minijaturne verzije XPa za koju sam zaboravio kako se zove). Ako ti treba "live" XP onda čekaj da se netko javi kako se zove taj "live" XP.

A ako ti treba samo bootabilni XP za instalaciju onda potraži temu na forumu "Kako bootati XP sa sticka" ili tako neš i WIPW.

BTW, čemu XP? Imaš milijun live linuxa koje bootaš sa floppya/CDa/DVDa/USBa/memorijske i imaju 99% alata koji ti trebaju.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
odjavljen

nisi ga shvatio... treba mu onaj programcic koji integrira neke programe u instalacijski cd od windowsa (u ovom slucaju USB)... N-lite ili tako nekako se zove..

da, N-lite se zove program i pomocu njega zalijepis u windowse to sto hoces da ti instalira... vlite je za vistu i 7

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 13:24 (skank666).
15 godina
neaktivan

ej jasam već napravio boot usb

sad me zanima ovo, drugo

šta sam napios dali je moguće

koji program sad ubacit još

npr. winap ili bsplayer pa kad

instaliram windows da mi se

i oni odma instaliraju, to sam

već vidio da neki rade ali neznam kako,

rappy
17 godina
odjavljen

http://www.nliteos.com/download.html

prvo malo prouci sto, kako, kad 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

http://www.wpiw.net/ radi isto samo (malo) naprednije. Na njega sam mislio.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

Samo malo, jeli sad moram,

ponovo radit boot, usb stika

ili mogu ubacit na onaj koji

sam napravio već butabilan.

rappy
17 godina
odjavljen

Nlite radi sam novi image a za WPIW mislim da samo moraš dodat fajlove i foldere koje napravi u image/na stick.

17 godina
odjavljen

to ne znam... ja bi za svaki slucaj to ponovio... nije tesko a ni dugo tako da nemas nis za izgubit

odgovorio ti je sum

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 13:35 (skank666).
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Windowse ne možeš pokrenuti sa sticka (kao neki live linux - osim neke minijaturne verzije XPa za koju sam zaboravio kako se zove). Ako ti treba "live" XP onda čekaj da se netko javi kako se zove taj "live" XP.

A ako ti treba samo bootabilni XP za instalaciju onda potraži temu na forumu "Kako bootati XP sa sticka" ili tako neš i WIPW.

BTW, čemu XP? Imaš milijun live linuxa koje bootaš sa floppya/CDa/DVDa/USBa/memorijske i imaju 99% alata koji ti trebaju.

Nisi ga shvatio. On ne zeli dizati live windows sa sticka vec zeli dignuti instalaciju customiziranih windowsa sa usb sticka.

Ta minijaturna verzija windowsa XP se zove mini windows XP i ima je u paketu Hiren's boot CD-a http://www.hiren.info/pages/bootcd

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 13:43 (JoeFly).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice