- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja mu je brzina neta, koji Windowsi?
Koja mu je brzina neta, koji Windowsi?
Hehe, pa reko je da na laptopu radi super i da je u pitanju XP ... a ne znam, ako je sustav frisko intaliran i nema nikakvih problema, onda je moguce da je mrezna kartica u pitanju
Aha, sorry, nisam vidio, moze bit do mrezne, al ja mislim da moze bit i do windowsa. Men su nekad windowsi strasno usporeni i net je onda usporen, jel komp brz inace ili samo net?
To barem nije problm provjeriti. Nova lan kartica je kikiriki pare. Kupis ubacis i probas
Najcesce je u akvim situcijama u pitanju ili bas ono o cemu se prica tj. lan kartica ili se "nagnjezdio" negdje neki trojan ili neko drugo smece prilikom instalacije programa jer ne vjerujem da ste bas sve free programe stavljali gore i kupovali originale! 
Ukljuci komp kod nekog drugog sa drugim kabelom. Ako i onda nevalja ,moguce da je mrezna...
ako su novi windowsi možda skidaju update ? ;)
Ukljuci komp kod nekog drugog sa drugim kabelom. Ako i onda nevalja ,moguce da je mrezna...
Hahahah
Najjednostavnije rjesenje ;)
Uprti komp i nosi ;)
Sad kada sam pročitao sve odgovore,problem se vrti oko tog kompa. Ako možeš izvadi tu mreznu i posudi neku drugu pa je isprobaj.
Nisi procitao a dijelis savjete ;)
Vrlo zrelo i mudro ;) a i savjet je biser sam po sebi ;)
ak je windows friški, ponovo ga instaliraj, ne bi trebal bit problem, a tak buš se rješil koje bakterije il virusa
hehe, hvala ljudi na savjetima, nema virusa potpuni format sam napravio obe particije, najvjerojatnije je do kartice, baš sam jučer gledo 100tinjak kuna dođe nova pa nek kupuje...ja sam odusto od toga, frendova stara me napala da sam im ja kriv :S, a uštedio sam im 300 kuna što bi im naplatio neko u servisu za instalaciju windowsa, a frend mi je reko da im je tako štekao internet i prije... tak da hvala ljudi =)
hehe, hvala ljudi na savjetima, nema virusa potpuni format sam napravio obe particije, najvjerojatnije je do kartice, baš sam jučer gledo 100tinjak kuna dođe nova pa nek kupuje...ja sam odusto od toga, frendova stara me napala da sam im ja kriv :S, a uštedio sam im 300 kuna što bi im naplatio neko u servisu za instalaciju windowsa, a frend mi je reko da im je tako štekao internet i prije... tak da hvala ljudi =)
mrežna ti je 50 kuna, a našao sam ih i za 18 kuna jednom. osim ako ne kupujes 1000 mbita, onda je 100 kuna ja mislim cijena točna.