Lan je prespor, za google mu treba 2 min

poruka: 17
|
čitano: 4.036
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ljudi pomagajte, stavio sam frendu novi xp, instaliro sve drivere, ali kada se spoji čovjek preko lana na net, to je katastrofa od brzine...nije do veze jer kad se spojim s laptopom to šiba... lik ima realtekov rtl8139/810 Family fast ethernet NIC na kompu...pogledo sam u device manager, windows ne prikazuje nikakve probleme...stvarno ne znam šta da radim više, a htio bih čovjeku uštedit 300tinjak kuna što će dat u nekom servisu...ja mislim da je samo do adaptera neki problem...šta vi kažete?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koja mu je brzina neta, koji Windowsi?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lan je prespor, za google mu treba 2 min
nidjo123 kaže...

Koja mu je brzina neta, koji Windowsi?

Hehe, pa reko je da na laptopu radi super i da je u pitanju XP ... a ne znam, ako je sustav frisko intaliran i nema nikakvih problema, onda je moguce da je mrezna kartica u pitanju

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
16 godina
neaktivan

Aha, sorry, nisam vidio, moze bit do mrezne, al ja mislim da moze bit i do windowsa. Men su nekad windowsi strasno usporeni i net je onda usporen, jel komp brz inace ili samo net?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hehe, ma komp brije ko lud, ipak je frišak windows, stvarno, ne vidim nikakve probleme, jedino što mi pada na pamet je mrežna, ko što je i maximus reko, al na device manageru se ne vide nikakvi problemi...sada mi je palo na pamet, možda je kompatibilnost mrežne i matične loša? jel to može uzrokovat ovakve probleme?
Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
da nema kakav virus pa da usporava
amir sivac
17 godina
neaktivan

To barem nije problm provjeriti. Nova lan kartica je kikiriki pare. Kupis ubacis i probas

15 godina
neaktivan

Najcesce je u akvim situcijama u pitanju ili bas ono o cemu se prica tj. lan kartica ili se "nagnjezdio" negdje neki trojan ili neko drugo smece prilikom instalacije programa jer ne vjerujem da ste bas sve free programe stavljali gore i kupovali originale! Bogataš

16 godina

Ukljuci komp kod nekog drugog sa drugim kabelom. Ako i onda nevalja ,moguce da je mrezna...

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja pak mislim da je trojan....u mene je neki dan totalno usporio net nisam znao sta je ...isto google otvara sporije nego mozilu a inace je on puno brzi.... i napao mi je antivirius AVG i nije mogao skenirati .. pa sam skinuo malewarebytes Anti Malware i on ih je pronasao i rijesio problem.... sad neznam moze biti i do mrezne ispitaj...
amir sivac
17 godina
protjeran

ako su novi windowsi možda skidaju update ? ;)

Z
17 godina
neaktivan
xZero kaže...

Ukljuci komp kod nekog drugog sa drugim kabelom. Ako i onda nevalja ,moguce da je mrezna...

Hahahah

Najjednostavnije rjesenje ;)

Uprti komp i nosi ;)

16 godina

Sad kada sam pročitao sve odgovore,problem se vrti oko tog kompa. Ako možeš izvadi tu mreznu i posudi neku drugu pa je isprobaj.

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisi procitao a dijelis savjete ;)

Vrlo zrelo i mudro ;) a i savjet je biser sam po sebi ;)

15 godina
protjeran

ak je windows friški, ponovo ga instaliraj, ne bi trebal bit problem, a tak buš se rješil koje bakterije il virusa

Ambience
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hehe, hvala ljudi na savjetima, nema virusa potpuni format sam napravio obe particije, najvjerojatnije je do kartice, baš sam jučer gledo 100tinjak kuna dođe nova pa nek kupuje...ja sam odusto od toga, frendova stara me napala da sam im ja kriv :S, a uštedio sam im 300 kuna što bi im naplatio neko u servisu za instalaciju windowsa, a frend mi je reko da im je tako štekao internet i prije... tak da hvala ljudi =)

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
superjasko kaže...

hehe, hvala ljudi na savjetima, nema virusa potpuni format sam napravio obe particije, najvjerojatnije je do kartice, baš sam jučer gledo 100tinjak kuna dođe nova pa nek kupuje...ja sam odusto od toga, frendova stara me napala da sam im ja kriv :S, a uštedio sam im 300 kuna što bi im naplatio neko u servisu za instalaciju windowsa, a frend mi je reko da im je tako štekao internet i prije... tak da hvala ljudi =)

mrežna ti je 50 kuna, a našao sam ih i za 18 kuna jednom. osim ako ne kupujes 1000 mbita, onda je 100 kuna ja mislim cijena točna.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice