Zamjena hard diska na acerovom prijenosniku

poruka: 2
|
čitano: 2.700
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zamjena hard diska na acerovom prijenosniku

kao sto naslov govori, na sestrinom laptopu je otisao hard disk, pri svakom duzem i tezem zadatku (skeniranje za viruse, pokretanje igrica itd..) on prikaze crni ekran i poruku "no bootable disk found..." itd
dali netko ima prijedlog servisa gdje nece puno kostati zamjena diska? i koliko se krecu cijene po servisima (okvirno)
model je acer E5-511

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Zamjena hard diska na acerovom prijenosniku
1337Code_breaker kaže...

kao sto naslov govori, na sestrinom laptopu je otisao hard disk, pri svakom duzem i tezem zadatku (skeniranje za viruse, pokretanje igrica itd..) on prikaze crni ekran i poruku "no bootable disk found..." itd
dali netko ima prijedlog servisa gdje nece puno kostati zamjena diska? i koliko se krecu cijene po servisima (okvirno)
model je acer E5-511

nemas tu neke pre velike logike, najbolje ti je uzet disk/ssd i sam zamijenit, kod acera je to jako jednostavno, na youtubeu imas rastavljanje gotovo svih modela..

hdd, ovisi o tome kojeg uzmes, ima ih od 300 do 1000 kn (ovisno o velicini i brzini), mislim da ce ti trebat 2,5" 5400 rpm, to je kojih 400tinja kn..

samo stavljanje ti je odsarafljivanje straznjeg poklopca i vađenje starog i stavljanje novog hdd, ne trebas sarafati nista, samo utaknuti u ladicu i spojiti na satu i to je to..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice