Pozdrav ljudi. Prva tema, velika je frka.
Dakle imam ASUSa X55VD laptop na kojem je dosad bio Windows 7. Odlucio sam se prebaciti na Win 8.1. Ubacio DVD u citac, restartao laptom i kod odabira vrste instalacije odabrao da zelim sam odediti particioniranje. Formatirao disk C:/, medutim bacilo mi je gresku da se jos uvijek ne moze instalirati 8.1 zbog nekog formata GTC (u odnosu na UEFI). Onda sam obrisao tu particiju i to je trajalo dosta dugo. Poslije toga mi se laptop restarta i prebaci se u stanje samo crnog ekrana. Ugasim g ana power tipku i ponovno pokrenem, pokaze mi se ASUS spalsh logo ali niti jedna tipka za ulaz u BIOS ne reagira i ne mogu uci u BIOS. Opet se prebaci na crn ekran i nista se ne desava.
Pokusao sam ga hardversi restratati (izvaditi bateriju>drzati power button 10-20 sekundi>ponovno pokrenuti) ali nista. Pokusao sam staviti live DVD Linux i pokrenuti ali opet ista prica.
Eto o je vise-manje to. Pousao sam vam opisati problem koliko sam mogao. Molim bilo koga za pomoc, jer mi je jako hitno da imam laptop u pogonu sto prije.