- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo par slika mojeg laptopa s kojim sam se maloprije poigrao,bio je dosta uništen jer je bio nečakinjin i onda sam ga ja još više uništio jer je bio pun sličica koje je trebalo skinuti,i da vam velim biber i hanna montana su stvarno zaj...,bilo je teško to skinuti pa sam ga umotao u carbon vinyl foliju i mogu vam reči da sad izgleda 10x bolje.slike su malo banana al se vidi neki napredak
Nova ploča i nova grafa-ploču sam kupio nakon što sam prodao prijašnju Gigu,a grafa je dobivena na reklamaciji za GTX 470. Moram stavit još jednu da se ne brukam sa praznim kučištem. XD
Samo za Don Kihotyja-ASRock FTW!
Jućer mi je stigao samsung galaxy s5670 fit, izvrstan smartphone, pre zadovoljan sam, za te pare... stvarno dobar izbor. Međutim kako vi ne volite slike mobitela u ovoj temi iskoristio sam njegovu prilićno dobru kameru da malo podijelim svježi setup. Also po kučištu je bilo preslaganja pa...
Uzeo sam si danas nove sluške-Philips SPH1900. Nisu ništa specijalno,no za 69 kn čovjek ne može puno prigovoriti. Kvaliteta izrade i zvuk odlični za cijenu za koju se inače dobivaju šroteks inear sluške.
Uz poseban mikrofon zamijenile su mi i headset kojeg sma ranije koristio.
Dosao mi danas novi silverstone air penetrator 180mm fan jer mi je "stari" proizvodio cudne zvukove :D Usput sam popravio kablovanje, ocistio od prasine i okinuo par fotki :D
EDIT: stavio par kapljica motornog ulja na lezaj venta i radi ko sat :D
Evo stigli naruceni dijelovi za frenda kojem sam slozio pc... radi se o i7 3770k, z77 extreme 4, 8gb rama,asus 550ti, xfx 450w, wd black 500gb .......kuciste dolazi novo + ssd+ cpu cooler....
Dakle odlican cpu + da se clockat dobro i grafa podrzava dizanje napona tako da ce to super bit :)
(slikano sa mobitelom tak da slike nisu najbolje.)
Neki dan sam odnio svoga preminulog Fireglidera (scroll problem) u Links i danas, nakon 5 radnih dana dobio Darkglidera uz nadoplatu.
Ne moram puno pisati.
Miš je odličan, nema se što reći.
Kolega je napisao review pa zainteresirani, pročitajte prije kupnje.
Da ne duljim....
Došao rođak iz njemačke pa mi kupi gtx 670 i Mac Book Pro 15"!!!
Jao što sam sretann!!! :)))
modovi sorry za offtopic ali cini mi se da je frajer prevarant, prvu sliku je google naso link, a drugu nije
Prekinite sa off-topicom. Valjda svi imaju nekakav kodeks sto se tice objave fotografija sopstvenog hardvera
Ponekad mozda se ne moze uslikati dovoljno kvalitetno i stavi se fotka sa weba ali to se treba naglasiti. Tako je kulturno i tako treba. Pretstavljanje web find fotografija kao svoje je vrlo, vrlo bedasto.
Evo da se vratim na temu. Neki dan su mi stigli zvucnici Genius SP-HF500A i par ventilatora. Premda su mnogi rekli da ovi zvucnici i nisu najbolji, ja sam odusevljen. Za 160kn su prehebenodobri!!! Imaju dobar bas, glasni su (u sobi 25kvadrata necujes sebe) i ne gube kvalitetu zvuka kad nabijes do kraja Kvaliteta inacer nije visoka, ali je ok. Za te pare sam ja ocekivao nesto samo malo bolje od onih najjeftinijih, ali stvarno sam odusevljen.
Ja sam prije 2 mjeseca kupio ventilatore Spire. Ventilatori su bili odlicni, tihi i na 1500rpm. Sada kupim opet taj ventilator (cak i iz iste firme), samo sta je smeće. Jos sam se cudio dal su mi dobar ventilator poslali. Cak ni nema iste lopatice i Stalno zzzzzuji, nemogu ga slusat