- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo da se i ja priključim, nisam odavno ^^
Došao novi kejs, matična, cooler, proc (nisam slikao),napajanje i došla grafa moja na red za "remont" paste i generalku :)
Case je Scythe Ikazuti i moram priznat, vrlo ugodno me iznenadio, ne razumijem zašto scythe tako malo traži za to kućište (269 kn portio/300 kn links) ali definitivno vrijedi više! Možda napišem review uskoro
Cooler je Scythe Mugen 2 Rev B
Proc je AMD Phenom II X6 1075T
Grafa je AMD Sapphire HD5850 :)
Napajanje je Scythe Stronger 500W
Nedavno sam napravio mali modding svog miša, obojao sam dio plastike u bijelo pa da se pohvalim sa radom :P
HowTo temu možete naći ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/modding-projekti/howto-bojanje-misa-i-ostale-plastike/163461.aspx
Evo malo došlo vrijeme da sredim PC, dolazi zima. :)
Za ovu zimu bi to bilo to, možda budem prelazija na intela (sck 775), al to se još ne zna...
Tu je i novi cooler, Thermaltake Contac 21, nisam imao vremena prije poslikat to, došlo je i vrijeme da i pokažem njega u akciji. :)
Cooler je predobar, samo vent mu nije nešto, al to se sredilo jer sam stavio svoj od 92mm koji radi na 1k rpm, i pc se ne čuje više...
Nakon dugo, dugo vremena, evo me u ovoj temi.
Nije se puno radilo ovo ljeto (Skyrim, Freelancer, etc)
Ali eto, napravio sam neke stvari oko kompa i desk-a.
Nakon 4 mjeseca ne-otvaranja, evo što sam zatekao (dakle, zero level prašine):
Izbušio sam rupu za kablove (vrhunska uredna stvar): Nakon double sr4nj4 s Genius SP-HF 800A, uz nadoplatu sam dobio Logitech Z323:Koji se super slažu uz moj Glossy monitor!Jedna starija slika, ali nije se ništa drastično mijenjalo.
Cable managment u CM elite 431, kakav se rijetko viđa.. (potrudio sam se)
(trenutno se skida PES 2013 pa nisam okretao komp i sa "zadnje" strane slikao, no ako kome treba slika, mogu naknadno dodati)
Eto u zadnjih mjesec dana sam dobio neke nove stvari no nikako da stavim slike :D pa evo sad sve tu.
Slikano sa iPad 3 tak da kvaliteta nije nesto bog zna sta :/
Malo je neuredan stol pa to zanemarite xD