- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jučer potrošio cijeli dan na sleevanje kablova :S
nije se puno promjenilo ali bar izgleda malo urednije i ljepše :D
dobio sam od diplomata 7metara sleeva i ostalo mi je valjda na kraju 5 metra xD
p.s. ako je netko zainteresiran za ova dva vodena hlađenja nek se javi na p.p. jeftino prodajem
Evo da i ja pokažem novosti :D
U ponedjeljak sam kupio HAF 912 Plus i Logitech Media Keyboard K200 pa evo i slike tu.
Ispričavam se što tek sad stavljam slike,al jednostavno mi je HTC-u krepao USB kabel ,a tek sam sad nabavio zamjenski kabel.
Ovo je 1. dio ,
2. dio slika dolazi u 2. postu (admini sorry).
moj kompic, znam izgledaju kabli koma ali to je razlog zbog kojeg trebam vece kuciste
kvaliteta je losija (srotex fotic) malo je prasnjav sutra se posljepodne bacam na posao.
kada je doslo spire od "650" w nije mi se dalo slagat samo sam spojio i bezi, buduci da dolazi novo kuciste kroz par mj.
nova tipkovnica, nove slušalice, novi mobitel :-)
Evo mojih novih zvučnika Genius SP HF 1255A, za koje mogu reći da su fenomenalni za tu cijenu. Jako kvalitetan zvuk (čak i ima dobar bass za 2.0 sistem,) jako lijepo izgledaju, kvaliteta izrade za tu cijenu je predobra, dosta su teški cca. 5kg, veoma su glasni, a još ih nisam pojačao preko 60% (strah me malo na početku dok se još ne usviraju ), zvuk je po meni jako sličan SP HF 3000, jedina mana im je što je prekidač za paljenje i gašenje iza, ali na to se da naviknut i već opće poznata plava ledica koja svijetli jedno 3 puta jače nego što treba, ali to se lako prekrije sa izolirkom ili nečim. Kome trebaju kvalitetni 2.0 zvučnici za malu cijenu, ovo je pravi izbor. Kako bi Caesar rekao, moja preporuka.
edit: Slušat Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića na ovim zvučnicima je milina...
Evo kupio konačno pošteno napajanje.
Glasnoća kompa se smanjila gotovo 4x puta. Tako da mi sada samo "zuji" HDD, ali to je mislim do lošeg pričvršćivanja.
Bez obzira na sve, imam par zamjerki na XFX-a.
- Retardirano okrenuti SATA Power kablovi.
- Mogli su dati crne šarafiće za montažu.
- Nešto deseto.
P.S. Kablovi sada malo jesu u neredu, ali ću ih srediti kada mi dođe nekolio stvari za uređivanje (do Božića).
Napokon sam složio vodeno u kućište. Prezadovoljan sam kako je sve sjelo u fractala :)
Da tu odgovorim na pmove. Setup je ovaj: EK Supreme blok, Swiftech 360mm radijator, Laing D5 Vario pumpa, Swiftech MCRES rezervoar. Procesor je 2500K, na 4,32GHz na pasivi. Na radijatoru je samo jedan vent, palim ga po potrebi. Temperature u primeu neprelaze 60 stupnjeva(radijator bez ventova).
Nije mi cilj prije kupovine bilo ganjanje nekih bjesnih rezultata već tišina. Meni nije bitno da li mi procesor radi na 4 il 4,7GHz. Bitna mi je tišina, i tu sam uspio, donekle. Naime, sad su problem diskovi :/