- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo još slikica novog hardveraja :) trenutno je štok kuler u akciji pošto moj cm gemini s nema set za 1155 (inace postoji za kupiti ali teško dobavljivo), kejbl menađment nisam radil jel cu vaditi još plocu kad uskoro uzimam novi kuler vjerojatno CNPS11X Performa(trenutno ga još nema u prodaji) -to je kao slabija verzija CNPS11X Extremea...btw stavljam uskoro stare komponente u prodaju gb790fxt-ud5p,phenomII 720,4gb ddr3,cm gemini s (plavi šarafciger nece u prodaju)
Evo mog u novom kučištu.
Sam ga radio imate temu DevilCase tu su sve slike o caseu.
Led RGB traka 200CM.
Došao mi je danas RAM, još 4GB Corsair XMS3. Ima i par slika koje još nisam stavio, a već su stare(ventilator na dnu i stranici kućišta i potenciometar su još od 8. mjeseca), a poboljšan je i cable managment. Tu je još i mamin službeni Sensation od prekjučer.
Evo ja se opet i opet malo ponovio.Malo pocistio kuciste i graficku karticu,prasine uvijek bude.I Katanu III postavio uspravno(na silu naravno ),ceka ju push n pull.
evo nekaj novoga :)
PS odma da velim ako netko primjeti 3310, imam ju SAMO iz razloga sto da imam ista drugo nebi prezivjelo 2 tjedna, ova je padala i padala, a i kad krepa novu zemem za 20kuna tako da je ovo PO MENI nabolji mob IKAD!
Jučer uzeo X4 960T. Nije sve divno i krasno kako sam si zamislio. Neda se unlockat, a OC neću spominjat. Kako stvari stoje, najbolje radi na defaultu, no ne vidim preveliku razliku što se tiče igranja i FPS-a, neznatna je. Možda bude bolje, možda ću opet nekako skužit bez obzira koliko sam kombinacija isprobao, uključivao/isključivao, smanjivao, povećavao...i dalje ništa. :(
No, nabacio sam nekoliko novih fotki trenutnog stanja: Evo i slika kako radi pod Prime 95, tj. temperature. Al šta je, je...Nakon 1 h Prime-a temp je 41°C, IES mi je uključen jer mi tako komp manje troši. :)
Evo nakon kvara napajanja prije 10ak dana (LC 550W), kupljen je novi Corsair i kratko se poslikala montaža, ništa pretjerano detaljno.
Jedino sto nisam uhvatio je blesavo napajanje koje ima 3 LED moda,
crveno, bijelo i plavo.
Moj prvi post u ovoj temi
Dobio je i tata "službeni"(ako se to tako može nazvati, s obzirom da je jedini zaposleni u vlastitoj firmi) mobitel, pa sam se bacio u potragu za svim mobovima po kući.
Na 1. slici su redom: LG KC550, Nokia 7510, LG KU990 Viewty, Sony Ericsson K700, Alcatel OT535, Nokia 6303 Classic, Nokia 5300, Sony Ericsson K300, Sony Ericsson K800 i Nokia 5110
U 2. redu su smartphonei: Sony Ericsson Xperia X8, Nokia 5800, iPhone 3G, iPhone 4, LG Optimus 2x, HTC Sensation i HP iPaq 914c(rebrand 910c)
P.S. još uvijek je hardver, nisu komponente, ali je.
Evo moje skupljanje komponenti se bliži kraju.
Fali još matična i napajanje.Nadam se da će kutija biti gotova do Božića.
Kučište je kod prijatelja , ostalo je na slici.
Ispričavam se na double postu.
Kao što sam rekao, danas mi je stigao Corsair 500R BE! + Logitech Z523
O kućištu pitajte u temi za komentare... A za zvučnike mogu samo reći da su odlični!
BTW: Ovo što sad imam pod moj PC neće ići u Corsaira, već uskoro će stići i ostatak komponenti.
Evo da i ja nakrcam slike. Nisu sve nove, ima ih od ljeta pa naovamo kako sam gradio budget gaming/media PC. Nesto stizalo polovno, nesto kupljeno na aukcijama u linksu ili na akcijama.
Redom su dolazili MBO i napajanje, pa GPU, CPU i RAM, pa novi monitor jer je stari počeo kašljucati i sad na kraju nova periferija jer mi je stara vjerna Logitech UltraX Media Keyboard pocela otkazivati poslusnost pa sam odlucio poslati je u zasluzenu mirovinu i za bozicne akcije nabaviti K750 Solar i G400 da zamijeni dobrog starog Logitech B110
Pa evo slikica
I za nagradu na karju 3 slike koje sam okinuo nakon što sam išao sređivati bratov komp. Kriminal, sram me