- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ok... sad sam definitivno nahypean!
Da li je još uvijek moguće sudjelovati u financiranju? Ono donacije i to pa si osiguraš primjerak igre...
Da li je još uvijek moguće sudjelovati u financiranju? Ono donacije i to pa si osiguraš primjerak igre...
Da, ali nađi nekog OB (original backer) da ti nabavi brod s LTI (life time insurance).
Novi interview, Delux hangar na početku
Da, ali nađi nekog OB (original backer) da ti nabavi brod s LTI (life time insurance).
Novi interview, Delux hangar na početku
http://www.videogameszone.de/Star-Citizen-PC-256428/Videos/Star-Citizen-Chris-Roberts-im-Mega-Interview-1085041/
Može malo objašnjenje navedenog molim?
Prva iteracija hangar module-a izgleda sjajno. Pogotovo kada se uzme u obzir da je to totalno neoptimizirana i neispeglana inačica na kojoj će još raditi i raditi.
Patchevi s novim vezijama dolazit će svakih tjedan, dva, a kroz mjesec, dva i nove funkcionalnosti.
Ova igra je zaista prekretnica u gaming industriji i 'history in the making'
Planiram nabaviti igru, koliko vidim digital mercenary pack za 32€ je jedini razumni pack od 3 koja se trenutno mogu kupiti (posto zelim sudjelovati u alphi/beti) - ako ima sta jeftinije sa beta pristupom slobodno navedite ^^
zanima me hoce li igra biti dostupna preko steama i ima li kojeg original backera da mi nabavi brod sa LTI? =)
tnx
edit*
zahvale kolegi iMiku koji mi je nabavio gejm =)
Što je to LTI? Čem služi? Ako kupis jedan od ponuđenih paketa da li postaneš taj Original Backer?
Što je to LTI? Čem služi? Ako kupis jedan od ponuđenih paketa da li postaneš taj Original Backer?
Više o LTI
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/12986-Lifetime-Insurance-Clarification
Od danas sam ponosni vlasnik Digital Freelancera! :-) jedva cekam da se sve to pokrene!
Posebna zahvala ide iMik Za strpljenje i pomoč dok sam ga gnjavio pitanjima oko svega i pomoći u nabavci brodine! iMik pravi si Građanin! :-)
Posjetite dolje temu s nickovima, da se ekipa lakše skupi.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/star-citizen-nickovi/190002.aspx
I evo još uvijek se ne zna od koliko sati će biti dostupan Hangar module klijent za skinut, grrrrrr...
valjda namjerno to drže u tajnosti da im se serveri ne sruše prebrzo kad ekipa navali
Ovo će biti dugi četvrtak...
Znači formira se lagano neki budućiguild ili "Flota". :-)
Znači formira se lagano neki budućiguild ili "Flota". :-)
Pomalo, pomalo.
Bit će šteta ako ne organiziramo.
Freak aj deitiraj prvi post na nickovima. Nekoliko nas je još postavilo linkove. :-)
Gdje mogu naci najpovoljnije igru za kupiti?
Mislim kao i vi sto ste napravili?Hvala
Ovo išćekivanje je koma... nikak da izbace taj inicijalni klijent, a svakako stiže danas (prema svim službenim i neslužbenim informacijama).
Svakih par minuta refresham stranicu
Build je u procesu izrade, što traje nekih 40 min. Znači još jedno par sati do hangara.
Build je u procesu izrade, što traje nekih 40 min. Znači još jedno par sati do hangara.
A da.. malo su se zeznuli s procjenom - najavili za 29.08. a na kraju će se u skoro svim vremenskim zonama hangar pojaviti 30.08.
Gdje se čeka link za download?
Gdje se čeka link za download?
Na njihovoj stranici u padajućem izborniku pod 'STAR CITIZEN' ako imaš otvoren profil i kupljen starter paket (sada 40$).
samo starter paket? Nije dovoljno što mi piše da mogu alpha/beta igrat?
Hangar se može skinuti
Jel isprobao neko hangar? kako to izgleda?
Jel isprobao neko hangar? kako to izgleda?
Na poslu sam, kad dođem kući vidit ću šta je to...i mene živo zanima. :)