Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 871.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Ok... sad sam definitivno nahypean! {#}

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Star Citizen

Da li je još uvijek moguće sudjelovati u financiranju? Ono donacije i to pa si osiguraš primjerak igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Star Citizen
Azmo kaže...

Da li je još uvijek moguće sudjelovati u financiranju? Ono donacije i to pa si osiguraš primjerak igre...

Da, ali nađi nekog OB (original backer) da ti nabavi brod s LTI (life time insurance).

Novi interview, Delux hangar na početku

http://www.videogameszone.de/Star-Citizen-PC-256428/Videos/Star-Citizen-Chris-Roberts-im-Mega-Interview-1085041/

12 godina
iMik kaže...
Azmo kaže...

Da, ali nađi nekog OB (original backer) da ti nabavi brod s LTI (life time insurance).

Novi interview, Delux hangar na početku

http://www.videogameszone.de/Star-Citizen-PC-256428/Videos/Star-Citizen-Chris-Roberts-im-Mega-Interview-1085041/

Može malo objašnjenje navedenog molim?

15 godina
Star Citizen

Star Citizen Gamescom Presentation Parts 1 + 2  -  17:00
(drugi dio počinje 10:24 - Freelancer, Hornet)

1 0 hvala 2
15 godina
Star Citizen

U 21:00 počinje prezentacija hangara

http://www.twitch.tv/roberts_space_ind_ch_1

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Prva iteracija hangar module-a izgleda sjajno. Pogotovo kada se uzme u obzir da je to totalno neoptimizirana i neispeglana inačica na kojoj će još raditi i raditi.

Patchevi s novim vezijama dolazit će svakih tjedan, dva, a kroz mjesec, dva i nove funkcionalnosti.

Ova igra je zaista prekretnica u gaming industriji i 'history in the making' {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
iMik kaže...
Azmo kaže...

Planiram nabaviti igru, koliko vidim digital mercenary pack za 32€ je jedini razumni pack od 3 koja se trenutno mogu kupiti (posto zelim sudjelovati u alphi/beti) - ako ima sta jeftinije sa beta pristupom slobodno navedite ^^

zanima me hoce li igra biti dostupna preko steama i ima li kojeg original backera da mi nabavi brod sa LTI? =)

tnx

edit*

zahvale kolegi iMiku koji mi je nabavio gejm =)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 13:26 (Fanu).
12 godina
Star Citizen

Što je to LTI? Čem služi? Ako kupis jedan od ponuđenih paketa da li postaneš taj Original Backer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Azmo kaže...

Što je to LTI? Čem služi? Ako kupis jedan od ponuđenih paketa da li postaneš taj Original Backer?

Više o LTI

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/12986-Lifetime-Insurance-Clarification

12 godina
Star Citizen

Od danas sam ponosni vlasnik Digital Freelancera! :-) jedva cekam da se sve to pokrene!

Posebna zahvala ide iMik Za strpljenje i pomoč dok sam ga gnjavio pitanjima oko svega i pomoći u nabavci brodine! iMik pravi si Građanin! :-)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

1 0 hvala 1
14 godina
Star Citizen

Posjetite dolje temu s nickovima, da se ekipa lakše skupi.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/star-citizen-nickovi/190002.aspx

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

I evo još uvijek se ne zna od koliko sati će biti dostupan Hangar module klijent za skinut, grrrrrr...  

valjda namjerno to drže u tajnosti da im se serveri ne sruše prebrzo kad ekipa navali {#}

Ovo će biti dugi četvrtak...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Star Citizen

Znači formira se lagano neki budućiguild ili "Flota". :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Azmo kaže...

Znači formira se lagano neki budućiguild ili "Flota". :-)

Pomalo, pomalo.
Bit će šteta ako ne organiziramo.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina

Freak aj deitiraj prvi post na nickovima. Nekoliko nas je još postavilo linkove. :-)

12 godina
Star Citizen

Gdje mogu naci najpovoljnije igru za kupiti?

Mislim kao i vi sto ste napravili?Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ovo išćekivanje je koma...   nikak da izbace taj inicijalni klijent, a svakako stiže danas (prema svim službenim i neslužbenim informacijama).

Svakih par minuta refresham stranicu {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Star Citizen

Build je u procesu izrade, što traje nekih 40 min. Znači još jedno par sati do hangara.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iMik kaže...

Build je u procesu izrade, što traje nekih 40 min. Znači još jedno par sati do hangara.

A da..  malo su se zeznuli s procjenom - najavili za 29.08. a na kraju će se u skoro svim vremenskim zonama hangar pojaviti 30.08.  {#}

Lijep pozdrav ;)
12 godina
protjeran

Gdje se čeka link za download?

www.mmo-balkan.com/forum
17 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Gdje se čeka link za download?

Na njihovoj stranici u padajućem izborniku pod 'STAR CITIZEN' ako imaš otvoren profil i kupljen starter paket (sada 40$).

Lijep pozdrav ;)
12 godina
protjeran

samo starter paket? Nije dovoljno što mi piše da mogu alpha/beta igrat?

www.mmo-balkan.com/forum
15 godina
Star Citizen

1 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
12 godina
Star Citizen

Jel isprobao neko hangar? kako to izgleda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Azmo kaže...

Jel isprobao neko hangar? kako to izgleda?

Na poslu sam, kad dođem kući vidit ću šta je to...i mene živo zanima. :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice