Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 871.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
Re: Star Citizen
DeathBringer12 kaže...

Ako sam backer imam lti i digital scouta, ako kupim neki drugi brod mogu prebaciti taj lti na drugi brod?

Ako si becker koji ima lti onda i na novi brod koji nabaviš imaš lti. Uglavnom piše ti kad klikneš na brod koji želiš nabavit dok si prijavljen na svoj acc.

14 godina
sprEEEzy kaže...

Mene ful zanima kako ce ekonomiju izvest jer me to najvise zanima.

Očito si propustio ovo.
Uživaj, podulje je. {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
Star Citizen

Eh da 17 mikica je prebačeno! :-) Tako je to sa stvarima za koje ljudi vjeruju da vrijede! Nadam se da će opravdati očekivanja i ovaj golemi support.

Usput evo nešto za one koji stalno kritiziraju da su brodovi skupi:

http://www.escapistmagazine.com/news/view/125488-Star-Citizens-Spaceships-Are-Ridiculously-Expensive

Viva SC!!! :-)

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Igra puno obećaje, a ekipa CIG-a je nevjerojatna. Želim im enorman uspjeh i što veću zajednicu kako bi svi zajedno od ovoga napravili SF spektakl koji su PC igrači toliko dugo priželjkivali.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Star Citizen

Evo novosti.

Novi transportni brod razvijen od strane Drake Interplanetary - Caterpillar

link

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
sprEEEzy kaže...

Mene ful zanima kako ce ekonomiju izvest jer me to najvise zanima.

Očito si propustio ovo.
Uživaj, podulje je. {#} 

Nisam propustio... Ali tu nema nikakvih točnih informacija, niti se spominje ikakav auction house sistem tocan.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Polako.. još ni oni nisu sasvim razvili sistem trgovanja i industrije.

Ono što je bitno da će ekonomija biti potpuno dinamična i isprepletena sa događajima u svemiru pa će na nju itekako utjecati npr. piratske blokade, ratovi sa drugim rasama i sl.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Dado ako će utjecati sve to na ekonomiju, znaći ne samo da će veliki brodovi na pocetku imati ogromnu prednost nego ce nas "male" još usporiti da napredujemo?

www.mmo-balkan.com/forum
13 godina
Star Citizen

Mene zanima kakva će oprema bit potrebna za ugodno igranje. Okej na Oculus Rift ne računam, ali neki dobar džojstik je vjerojatno preporučljiv? Šta ubost? Palicu nisam koristio valjda 15 godina :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Montezano kaže...

Mene zanima kakva će oprema bit potrebna za ugodno igranje. Okej na Oculus Rift ne računam, ali neki dobar džojstik je vjerojatno preporučljiv? Šta ubost? Palicu nisam koristio valjda 15 godina :)

Nemoj još ni razmišljat o tome, igra tek izlazi (po prepostavci) Q1 2015, do tad ćeš vidit i alfu i betu igre pa sam odlučiti dali se isplati išta nabavljat za tu igru.

Nadam se uspjehu igre ali nikad se ne zna.  :)

13 godina
Star Citizen

Just chewing the fat {#} Čisto informativno.

A s obzirom da sam igru kupio, igrat ću je sigurno bar neko vrijeme

Edit: naravno, skoro će i dogfight modul

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 14:15 (Montezano).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Dado ako će utjecati sve to na ekonomiju, znaći ne samo da će veliki brodovi na pocetku imati ogromnu prednost nego ce nas "male" još usporiti da napredujemo?

Ne, ne, ne...  masa tih čimbenika će biti NPC-evi a samo dio mi igrači (ovo isključuje nekakav p2w sistem ili bar ih svodi na minimum). Čak će se i NPC misije dodjeljivati proceduralno tj. ovisno o trenutačnim događajima oko neke planete.

Pričekajmo još koji mjesec pa ćemo doznati više detalja ;)

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Eto danas se prelazi 18 milja $ i otkriva stretch goal za 20 milja! 

Bring it on!!!   {#}

Ovim tempom će igra biti kompletno financirana do kraja godine, a sve dodatno je čisti bonus i omogućava dugoročno održavanje i nadogradnju SC svemira.

Svaka čast ekipi iz CIG-a (i svim vanjskim suradnicima - Behaviour i ostali razvojni timovi).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Star Citizen

čisto ono, informativno: koliki imate fps na max postavkama i 1920x1080?

meni sa mojom konfom na 18 {#} 

Stay awhile and listen...
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Imam msi gtx 460 1gb oc. Nisam gledao, ali imao sam full hd, med-high settings i jos sam snimao video i bilo je lockano na 30 stalno, ali bilo je mozda 1 ipo sek zapinjenja, vjerojatno jer nista nije optimizirano.

www.mmo-balkan.com/forum
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Meni je na 1920x1080 na max postavkama oko 30fps (min 27 - max 34).

Nakon zadnjeg patcha (3) ne radi mi zvuk tj. glazba na launcher-u, a baš sam ju volio slušati u pozadini dok sam radio druge stvari..  nadam se da će to riješiti novim patchom već danas ili sutra {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Star Citizen

Pa rekli su da ce za igru trebat mega maxi konfa. Znaci sadasnja konfa s 7970 ce bit dovoljna za medium.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Treba uzeti u obzir da je ovo skroz neoptimizirana verzija (pre-pre-alpha), tako da će u konačnici engine (modificirani CryEngine) raditi glađe nego što sada radi Hangar Module.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dado jesi joinao neki od "clanova" što nicu po forumima ili planiraš lone wolf style ko ja :D

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Dado jesi joinao neki od "clanova" što nicu po forumima ili planiraš lone wolf style ko ja :D

Za početak definitivno lone wolf, a kasnije tko zna {#}

U svakom slučaju, biti će hrpa toga za raditi/istražiti..

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Star Citizen

I eto..  preko 19 milja, napredan sustav istraživanja, ženski modeli likova i dodatni planovi za daljnji rast i razvoj (dodatni brodovi, modeli likova, predmeti itd. itd.).

Ja zadovoljan {#}

A uskoro dolazi i novi patch za Hangar...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Star Citizen

kako ste dosli do alfe ? jel to neka shema sa donacijama i koja je lova u pitanju ?

Edit:

ok znaci donacije. kolko para ste im prebacili ? koji je min za alphu ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 11:30 (hipshizik).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hipshizik kaže...

ok znaci donacije. kolko para ste im prebacili ? koji je min za alphu ?

Imaš sve na njihovim stranicama (ne mogu ti sad linkat jer sam na poslu..). 

Prvi paket sa pristupom alphi/beti i početnim brodom (Aurora) ti je 40$.

Otvoriš si account na njihovoj stranici, uplatiš paket i to je to! 

Lijep pozdrav ;)
12 godina
neaktivan
Star Citizen

haha i ja sam na poslu pa ne mogu do sluzbenih stranica :D nema veze onda navece

1 0 hvala 0
12 godina
Star Citizen

jel se ikome drugome sve vise star citizen cini kao scam? ^^

ono, imaju vec preko 19mil i rade na tom projektu duze od godinu dana, i u tom periodu sve sto smo dobili jest hangar modul, tj obicnu prostoriju (zbuganu) sa modelima letjelica

drugi projekt u kojem sudjelujem, project cars, vec duze od godinu i po ima pun k trkacih staza i auta s kojima se moze igrati + developeri za svaki build (koji ide svakih par dana novi) daju changelog - igra jos nije ni u alphi, crowdfundingom su dobili 3,7mil €

za 20mil$ koliko su skupili za star citizen i to u periodu od godinu dana, ocekujem puno vise gameplay videa i dostupnih igrivih stvari

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 8:44 (Fanu).
Moj PC  
7 8 hvala 0
14 godina
Fanu kaže...

jel se ikome drugome sve vise star citizen cini kao scam? ^^

ono, imaju vec preko 19mil i rade na tom projektu duze od godinu dana, i u tom periodu sve sto smo dobili jest hangar modul, tj obicnu prostoriju (zbuganu) sa modelima letjelica

drugi projekt u kojem sudjelujem, project cars, vec duze od godinu i po ima pun k trkacih staza i auta s kojima se moze igrati + developeri za svaki build (koji ide svakih par dana novi) daju changelog - igra jos nije ni u alphi, crowdfundingom su dobili 3,7mil €

za 20mil$ koliko su skupili za star citizen i to u periodu od godinu dana, ocekujem puno vise gameplay videa i dostupnih igrivih stvari

Full igra je najavljena za 2015, a ti bi da vec sada mozes igrat. Igraj nesto drugo dok cekas.

12 godina
Star Citizen

a post sam vise ovako iz zajebancije napravio nego zbog neke ozbiljne rasprave

ne kazem da bih vec sada igrao, nego ocekujem vise gameplay videa i contenta koji se ne odnosi na art concepte, news lettere i ostale stvari koje se naprave u relativno kratkom roku

ono, da se ima neki osjecaj progressa a ne da se on samo svodi na to da gledas kako se pomice counter sa parama na njihovom portalu

ne znam, mozda su me razmazili arma3 i project cars kod kojih su backeri direktno ukljuceni u stvaranje i poboljsanje same igre

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina

Uzmi u obzir da se x rebirth radi 7 godina, i to rade ljudi koji se time bave non stop od 1999, znaci firma specijalizirana za space simove.

Mislim da je release date za 2015 poprilicno optimistican, kada se uzme u obzir sva kompleksnost koju multiplayer nosi sa sobom.

Sto se tice toga da je SC scam? Roberts je na neki nacin legenda u svom polju, covjek je ulozio 3 milijuna svojih para u ovo, zasto bi netko u njegovoj situaciji(bogat i sa pedigreom :)) odjednom radio takvo sto?

16 godina
neaktivan
Svinja kaže...

Jer je doba kad je bio dizajner s pedigreom vise od 20 godina iza nas. I Romero je tad bio genijalac, kao i American McGee i Warren Spector. Sto je vrijedno spomena ikoji od njih napravio u zadnje vrijeme, a pritom imaj na umu da sam die-hard W.S. fan.

Ovaj prvi comment u vezi X:Rebirtha ti je vise nego dovoljan argument pro...

So I ran faster, but it caught me here.... yes, my loyalties turned... like my ankle, in a seventh grade...
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 21:44 (Deus ex machina).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice