Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 870.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
12 godina
protjeran
Re: Star Citizen

skidam hehe

www.mmo-balkan.com/forum
12 godina
protjeran

Nakon loadinga piše mi

Connection error

Account login timed out

www.mmo-balkan.com/forum
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Također, nemoguće je ući još {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Star Citizen

zagusenje servera je, ja sam upao iz 5-6 pokusaja.

Stavio bi SS, ali Print screen daje samo crnu sliku, a nisam nasao da ima tipka za SS ingame.

Not bad, jedino mi nije jasno zasto je max reza 1920x1080, i malo je lagovito, ali ako je ovo naznaka things to come. Bit ce dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Star Citizen

Ja se nikako ne mogu logirat, stalno timeout

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Star Citizen

ovo izgleda odlično ali se i vidi da tu ima još puno posla

e sada sam se tek nahajpao :)

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Star Citizen

Nema šanse upast, a ništa pokušat ću sutra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Star Citizen

Čoeće, koje uzbuđenje, a samo ću kroz prozor moć vidjet zvijezde (kao i doma), al opet, koje uzbuđenje... skida se, ujutro ću vidjet.

ugl. client je tu, mjesta na disku ima, počelo je {#}

Stay awhile and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Star Citizen

Meni se ne miče s loading screen-a cijeli dan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Zadovoljan sam viđenim. Ovo je tek naznaka stvari koje dolaze i smjera u kojem se ide..

Bitno da mi i ova potpuno neoptimizirana verzija na maksimalnim postavkama radi ko urica {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Mogli su bar malo više rasvjete ubacit, ne vidim k....

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Star Citizen

Pa da vidimo.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Star Citizen

Sviđa mi se viđeno.
Ima puno grešaka, puno glitcheva, artefakata, ali ovo viđeno jako mi se svidjelo.

Jedva čekam ostale detalje. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Star Citizen

Opasno sam se navukao ... 

Igra ima velikog potencionala to je sigurno ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 16:56 (Anonymous).

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Samo da nebude razlika između npr 35$broda i 100$broda  2 tjedna igre jer bi poludio :)

www.mmo-balkan.com/forum
17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
DeathBringer12 kaže...

Samo da nebude razlika između npr 35$broda i 100$broda  2 tjedna igre jer bi poludio :)

to se i ja bojim da ce se igra pretvoriti u pay2win

nije MMO ali ocito zele pare kao da je 

trenutno se moze kupiti ship za kojih 80€, jedan ship...nadam se da je to sad samo u ovoj fazi financiranja i da kad jednom igra izadje nece se morati grindati ko budala za upgrejdove i kupovinu novih shipova

12 godina
protjeran

Kad je bio live stream nešto je govorio da ćemo dobiti 5000 kredita, vjerujem da je to bilo kad smo kliknuli download, ali odna sam se sjetio da su jos jednom spomenuli 5000 kredita, medutim nemogu se sjetiti o cemu je bila rijec.

www.mmo-balkan.com/forum
17 godina
DeathBringer12 kaže...

Kad je bio live stream nešto je govorio da ćemo dobiti 5000 kredita, vjerujem da je to bilo kad smo kliknuli download, ali odna sam se sjetio da su jos jednom spomenuli 5000 kredita, medutim nemogu se sjetiti o cemu je bila rijec.

Dobio si 5000 kada si kliknio na download hangar modula i jos 5000 zato sto je izasao hangar store ili kako se vec zove, da bi mogao testirati kupovinu...

12 godina
protjeran

aha, jeli se spominjalo što se može kupiti kreditima?

www.mmo-balkan.com/forum
17 godina

Za sada samo stvari koje se nalaze u Voyager Direct - https://robertsspaceindustries.com/voyager-direct

Imaj u vidu da ce cijene tih itema vrlo vjerovatno biti spustene.

I pobogu kakav pay2win u igri koja ce biti (twitch)skill based ... {#}

Potpis:
12 godina
Necto kaže...

Za sada samo stvari koje se nalaze u Voyager Direct - https://robertsspaceindustries.com/voyager-direct

ne znam koliko ce vrijediti skill protiv likova koji si u startu mogu priustiti najbolje modifiere, pljuce i same shipove..

meanwhile ja u aurori bez obicnog pistolja ^^

btw da li su shipovi i itemi opcenito odvojeni u singleplayeru i multiplayeru? npr mogu li igrati sa shipom iz squadron 42 u multiplayer komponenti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 22:50 (Fanu).
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Po svemu do sada iznesenom igra nikako ne bi trebala biti p2w. Chris je to u nekoliko navrata kategorički tvrdio i nemamo mu razloga ne vjerovat.

Sve što se može kupiti u igri moći će se kupiti i virtualnim novcem (UEC) samo ako se nekom ne da toliko igrat može dnevno do 25k kredita kupiti sa pravim novcem (za 25$ čini mi se).

Dakle postavljen je i limit dnevni za kupnju novca, te ukupni limit od 150k na računu za pravi novac kako bi se izbjeglo da dođe bogati tatin sinčić i pokupuje sve živo u jednom danu.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fanu kaže...
Necto kaže...

ne znam koliko ce vrijediti skill protiv likova koji si u startu mogu priustiti najbolje modifiere, pljuce i same shipove..

meanwhile ja u aurori bez obicnog pistolja ^^

btw da li su shipovi i itemi opcenito odvojeni u singleplayeru i multiplayeru? npr mogu li igrati sa shipom iz squadron 42 u multiplayer komponenti?

Mislim da je gotovo sigurno da ce ljudi koji su ulozili vise novaca u imati prednost na startu igre. Ali opet to i nije tako lose zato jer cemo imati raznovrsniju populaciju. Nekako mi je zanimljivije da imamo tajkune vec na pocetku igre nego da svi pocnu u starter brodovima :)

A i ljudi koji su financirali development i zasluzuju odredjenu naknadu.

Igra najvjerojatnije nece biti p2w samim time sto ce se sve moci nabaviti ingame novcima. Sad pitanje je koliko ce biti grindanja, znam da su developeri par puta spomenuli kako im je namjera izbjeci grindanje tako sto ce izbjegavati skriptiran sadrzaj i vise ce se oslanjati na proceduralnu generaciju sadrzaja ako se ne varam.

12 godina
protjeran

Molim te malo razmisli o tome. Brodovi su samo dio. Gdje su upgrejdi, ekonomija itd.  Ako ce biti neki mining, oni ce imati ogromnu prednost odnosno uvijek ce imati veliku prednost nad svakim. Ako ima kao u EVE da se unisti brod to je super, ali nevjerujem da ce biti ikakvo unistavanje u star citizenu.

www.mmo-balkan.com/forum
17 godina
DeathBringer12 kaže...

Molim te malo razmisli o tome. Brodovi su samo dio. Gdje su upgrejdi, ekonomija itd.  Ako ce biti neki mining, oni ce imati ogromnu prednost odnosno uvijek ce imati veliku prednost nad svakim. Ako ima kao u EVE da se unisti brod to je super, ali nevjerujem da ce biti ikakvo unistavanje u star citizenu.

Uništi ti brod, nisi ga osigura, trka nabavka novog...Meni to zvuči slično kao u EvE.

14 godina
neaktivan
DeathBringer12 kaže...

Ako ima kao u EVE da se unisti brod to je super, ali nevjerujem da ce biti ikakvo unistavanje u star citizenu.

Naravno da ce biti PVP-a i unistavanja brodova. Mozda si mislio na LTI. Ekipa koja je sad pledgala skupe brodove ce dobiti life time insurance na njih, ali koliko sam shvatio i to ce imati svoje granice. Na brodove ce se morati cekati i svaki put kada izgubis brod morati ces cekati sve vise i vise.

A i da ne kazem da ce se skupi brodovi moci boardati i zarobiti :)

Sve u svemu da backeri koji su ulozili puno novaca u igru ce definitivno imati prednost ali ne mislim da ce igra biti ista manje zabavna.

14 godina
crnyo kaže...
DeathBringer12 kaže...

Ako ima kao u EVE da se unisti brod to je super, ali nevjerujem da ce biti ikakvo unistavanje u star citizenu.

Naravno da ce biti PVP-a i unistavanja brodova. Mozda si mislio na LTI. Ekipa koja je sad pledgala skupe brodove ce dobiti life time insurance na njih, ali koliko sam shvatio i to ce imati svoje granice. Na brodove ce se morati cekati i svaki put kada izgubis brod morati ces cekati sve vise i vise.

A i da ne kazem da ce se skupi brodovi moci boardati i zarobiti :)

Sve u svemu da backeri koji su ulozili puno novaca u igru ce definitivno imati prednost ali ne mislim da ce igra biti ista manje zabavna.

Ja kao early baker imam lifetime ship insurance iako sam Digital Scout {#}

I nemojte se unaprijed bojati i prognozirati, sve ćemo vidjeti kad igra izađe {#}

14 godina
neaktivan

Mene ful zanima kako ce ekonomiju izvest jer me to najvise zanima.

12 godina
protjeran

Ako sam backer imam lti i digital scouta, ako kupim neki drugi brod mogu prebaciti taj lti na drugi brod?

www.mmo-balkan.com/forum
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice