Jel mi moze netko dati link kako da najbolje namjestim u postavkama volan. Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E jel zna nešto zašto ne mogu preko lana igrat s frendom? Mozemo sve drugo, samo nfs ne...
Ne mozes igrat, ili nema opcije za LAN? Ako je ovo drugo, instaliraj si patch v1.1. A ako nije ni to, cekaj v1.2 :)
Odigrao sam 10-ak utrka i prvi dojmovi su onako... Nije me impresionirao, ali je napravio velik pomak u odnosu na zadnjih par serijala... Grafika mi se svidja dok upravljanje automobila i samo njegovo ponasanje mi nije najrealnije... Valjda zato jer mi fale papucice :D. Ocjena 8/10
Odigrao sam 10-ak utrka i prvi dojmovi su onako... Nije me impresionirao, ali je napravio velik pomak u odnosu na zadnjih par serijala... Grafika mi se svidja dok upravljanje automobila i samo njegovo ponasanje mi nije najrealnije... Valjda zato jer mi fale papucice :D. Ocjena 8/10
Ma dok naucis voziti osjecat ces se kao Schumacher.Ja derem na volanu,ukljucim ventilator kao ono "vjetar u kosi"i jako dobro znam voziti.
Bio sam prvi na Hard tezini na Spa GP-u.Osjecaj brzine me odusevio i fantasticna kabine iz koje se ne zelim maknuti kako je dobra.
Takoder sam vozio prije Gran Turismo 5 na volanu vrhunskom i mogu reci da je su igre po kvaliteti podjednake makar mi se Shift vise dojmio.
E jel zna nešto zašto ne mogu preko lana igrat s frendom? Mozemo sve drugo, samo nfs ne...
Ne mozes igrat, ili nema opcije za LAN? Ako je ovo drugo, instaliraj si patch v1.1. A ako nije ni to, cekaj v1.2 :)
Ima opcije za lan, samo ja nemogu nac nijednu mrezu...hmm...sutra probam reinstall pa cemo vidjet...
Ima opcije za lan, samo ja nemogu nac nijednu mrezu...hmm...sutra probam reinstall pa cemo vidjet...
Ako ti ping prema drugom kompu prolazi, onda je do igre, ako ne, onda ti LAN nije dobro konfiguriran za Shift.
Uh probao sam na quick race onog Masseratia MC12, uzas - to je ko katapult. Nekako mi samo ponasanje automobila nije bas nesto, na Gridu je sasvim druga prica...
Upravo kupio i nafrizirao R8, mrak auto, R8 na cesti ko labud na vodi. Kako da stavim screenshot, kad pritisnem ptintscreen tada u paintu dobim samo crnu pozadinu ?
Ma dok naucis voziti osjecat ces se kao Schumacher.Ja derem na volanu,ukljucim ventilator kao ono "vjetar u kosi"i jako dobro znam voziti.
Bio sam prvi na Hard tezini na Spa GP-u.Osjecaj brzine me odusevio i fantasticna kabine iz koje se ne zelim maknuti kako je dobra.
Takoder sam vozio prije Gran Turismo 5 na volanu vrhunskom i mogu reci da je su igre po kvaliteti podjednake makar mi se Shift vise dojmio.
haha.dobar si :D moram i ja ukljuciti ventilator da vidim kako je :P
haha.dobar si :D moram i ja ukljuciti ventilator da vidim kako je :P
Sve mi kosa leprsa kao da bengam
ljudi dajte koji screen :(
Molim vas, može odgovor na moji post iznad?
Hvala!
Pa postoje mnogi online rjecnici pa si valjda sposoban si sam pomoci
Možete li mi molim vas objasniti što znači oversteer, understeer i grip? Tako da znam podesiti auto u igri...
Hvala!
koliko znam grip je trenje ?
Možete li mi molim vas objasniti što znači oversteer, understeer i grip? Tako da znam podesiti auto u igri...
Hvala!
over = preupravljanje, under = podupravljanje, grip = da ti ide kao po tracnicama, da ima grip tj. da hvata podlogu
Što bih od toga trebao odabrati, da mi auto što manje klizi u zavojima? Da imam potpunu kontrolu?
to ti ovisi o autu, klizanje ne možeš promijeniti nigdje u postavkama :)
OK, a što bi trebalo značiti preupravljanje i podupravljanje?
Što bih od toga trebao odabrati, da mi auto što manje klizi u zavojima? Da imam potpunu kontrolu?
Pa ovisi o tome kakav stil voznje imas, isprobaj kaj ti najvise odgovara, dali vise voliz da ti auto klizi preko prvog ili zadnjeg kraja...
OK, a što bi trebalo značiti preupravljanje i podupravljanje?
za sto vecu kontrolu grip, poduupravljanje je kad automobil proklizava prednjim dijelom i okreće se prema vanjskom rubu zavoja, a preupravljanje je kad auto prelazi u drift, tj stražnjim djelom bježi vani
ja sam igrao igru i opce mi se nije dopala nije to stari NFS ulicne utrke... nego ko nascar igra mi je jadna
EDIT:jednom sam ju igrao 10 min i izbrisao
ja sam igrao igru i opce mi se nije dopala nije to stari NFS ulicne utrke... nego ko nascar igra mi je jadna
svatko ima svoj ukus,ak ti se nesviđa nemoj igrat.
Meni igra nije jadna ali mi fali street race.....
evo ja imam problem da kad pocnem voziti da mi zasteka igra i izbaci mi poruku da je shift prestao raditi
vec sam skinul par kopiji shifta s neta... i probal sam vise crackova ali opet ne radi
komp pise u moj pc os je win 7 32bita
evo ja imam problem da kad pocnem voziti da mi zasteka igra i izbaci mi poruku da je shift prestao raditi
vec sam skinul par kopiji shifta s neta... i probal sam vise crackova ali opet ne radi
Da možda nemaš catalyst 9.9?
Imam ja 9.9 ali na Visti i radi sasvim ok
imam
najbolja igra
imam
Eto ti razloga,igra ima problema(neznam kakvih) sa 9.9.
Vrati se na 9.8 i to je to.
imam
Eto ti razloga,igra ima problema(neznam kakvih) sa 9.9.
Vrati se na 9.8 i to je to.
jel imas mozda link za 9.8???