evo imam jedan problem corvette i dodge viper mi ne žele startat uopće na bilo kojoj utrki te samo stoje na mijestu kad utrka počne
zna možda tko kako riješiti ovaj bug jer sumnjam da patch pomaže
evo imam jedan problem corvette i dodge viper mi ne žele startat uopće na bilo kojoj utrki te samo stoje na mijestu kad utrka počne
zna možda tko kako riješiti ovaj bug jer sumnjam da patch pomaže
Yep :( Meni isto Viper stoji u onom duelu sa Fordom.
Dal i to radi na Nvidia a ne na ATI grafama? :)
Yep :( Meni isto Viper stoji u onom duelu sa Fordom.
Dal i to radi na Nvidia a ne na ATI grafama? :)
i meni je viper stajao na mjestu
al gt je išao kao lud :)
Možda su na Viperu simulirali tvorničku grešku na motoru(Samo da pokažu kako je to moguče i u igri).
Uglavnom i u mojem Shiftu Viper ima takozvanu"TVORNIČKU GREŠKU NA MOTORU".
Mislim ipak je Shift prava simulacija pa treba onda ič u detalje.
dajte zna tko očajan sam tražim po netu ali ništa i dalje corvetta i viper stoje a važno mi je da pređem sve glavne evente tj.manufraktursku utrku corvette Z06 u tieru 3
najbolji auto mi je Nissan Skyline GTR R35
ima dosta dobro ubrzanje,brzinu ali najvaznije je sto je najstabilniji auto,ne proklizava kao npr Dodge Viper SRT 10.
Vjerojatno je najstabilniji jer ima AWD(All Wheel Drive)
najbolji auto mi je Nissan Skyline GTR R35
ima dosta dobro ubrzanje,brzinu ali najvaznije je sto je najstabilniji auto,ne proklizava kao npr Dodge Viper SRT 10.
Vjerojatno je najstabilniji jer ima AWD(All Wheel Drive)
Ja ga imam i igiram s njim na tier 3,odlican je
Dajte mi nabrojite koje sve modele Audija ima u Shiftu
Dajte mi nabrojite koje sve modele Audija ima u Shiftu
2009 Audi R8 LMS
2008 Audi R8
2008 Audi RS 4
2007 Audi S3
2007 Audi TT 3.2 quattro
2006 Audi S4
Ima li neki poseban razlog zašto ne mogu instalirati neke stvari na auto ( upgrade 3) ili imam loš kreker?
E ajde mi molim te, razjasni nešto.
Eto došao sam do lvl-a 20 i veli mi da sam za nagradu otključao taj Audi R8 LMS. I sad ja idem gledat po tierovima, i svugdje gje sam mogao, i nigdje ga ne mogu naći.
Pa mi pls reci gdje se nalazi, ili je neki bug u pitanju.
Što se tiče osvojenih auta (level upanjem) sad sam pronašao negdje:
it can only be used in quick race, listed under reward cars or online. can not be used in career mode.
-dakle te osvojene aute mogu samo u quick race ili online vozit, a nalaze se pod reward cars
-evo sad sam išao provjeriti, i uistinu se auto nalazi u quick race>reward cars.
Usput sam odvozio jedan krug na nordschleifeu, i moram reći da je auto fenomenalan; predobro drži liniju, super ubrzava, ne proklizuje. nisam čak nijednom izletio sa staze.
a mozete li mi nabrojat bmw-e?
eee nek je moj najdrazi e36 tu...to sam dugo cekao da se pojavi u nekoj igri...i sutra nabavljam shift pa javim svoje dojmove...
Meni u igri sve paše osim jedne stvari: a to je DRIFT.Katastrofalno napravljen.Malo skreneš ulijevo,auto se skroz zarotira i izgubi se kontrola,čak i svi assist modovi ne pomažu.EA je stvarno zas'ro drift.....
Meni u igri sve paše osim jedne stvari: a to je DRIFT.Katastrofalno napravljen.Malo skreneš ulijevo,auto se skroz zarotira i izgubi se kontrola,čak i svi assist modovi ne pomažu.EA je stvarno zas'ro drift.....
baš sam sad probao voziti drift i razočarao se, pa odlučih doči i pljuvati malo po njemu, ali netko me preduhitrio. Drift je stvarno očajan, a tome sam se najviše veselio u cijeloj igri, u Carbonu sam samo drift vozio, bio je pre dobar, sad nemožeš ni ravno krenuti, nakon 5 metara on se zarotira, a ako ga kreneš izravnavati, ili se izvrtip ili si u zidu. bezveze, ko da auto ima 50000 konja. sve ostalo je ok.
izgleda da jedino ja uživam u driftu
neznam za ostale al ja vozim s volanom
ujedno kad se odabere auto ostavim ga takvog kakav je bez tuninga
do sad sam koristio RX8 i BMW E46
meni idu ko po šinama
ja vozim sa logitech Rumblepad 2
drift je odlican samo treba znat vozit
Drift je nesto najgore sto sam vidio.Nema onog finog osjecaja zadovoljstva dok se drifta nego sve djeluje tako siromasno i isprazno
Svom srecom drifta ima malo za vozit...
Carstvo bmw-a upravo to san i čeka
I jos moj najdrazi bmw! e46
I jos moj najdrazi bmw! e46
Steta sta nema M5 tako bi je sa gušton vozija.
Mozda ga netko sa modding scene napravi.
Ali igra je jos nova pa se nemoj tako brzo nadati.
evo popis svih auta iz igre
evo popis svih auta iz igre
Steta sto nema stare lade ili barem bube
EDIT:Morao sam skratit citat da nebi opet karton dobio
meni je najviše žao što su izbacili meni legendaran auto Toyotu Supru.
meni je najviše žao što su izbacili meni legendaran auto Toyotu Supru.
i meni fali pogotovo za drift
I meni je zao sto nema supre!!!
ali sta je tu je, sad se vozam sa evo-m
btw odusto sam od prelazenja nakon sto sam usao u tier 3
evo jedan video jaako slabe kvalitete zbog toga sto sam pokazivo frendu kak to izgleda, pa sam ga htjeo sto prije uploadat.
i da nema zvuka zbog problema sa frapsom.
Mjesto radnje:spa
Zločinac: evo IV