NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 278.418
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Jel mi moze netko dati link kako da najbolje namjestim u postavkama volan. Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: NFS: Shift
Ige kaže...

E jel zna nešto zašto ne mogu preko lana igrat s frendom? Mozemo sve drugo, samo nfs ne...

Ne mozes igrat, ili nema opcije za LAN? Ako je ovo drugo, instaliraj si patch v1.1. A ako nije ni to, cekaj v1.2 :)

17 godina

Odigrao sam 10-ak utrka i prvi dojmovi su onako... Nije me impresionirao, ali je napravio velik pomak u odnosu na zadnjih par serijala... Grafika mi se svidja dok upravljanje automobila i samo njegovo ponasanje mi nije najrealnije... Valjda zato jer mi fale papucice :D. Ocjena 8/10

1 0 hvala 0
16 godina
Batista kaže...

Odigrao sam 10-ak utrka i prvi dojmovi su onako... Nije me impresionirao, ali je napravio velik pomak u odnosu na zadnjih par serijala... Grafika mi se svidja dok upravljanje automobila i samo njegovo ponasanje mi nije najrealnije... Valjda zato jer mi fale papucice :D. Ocjena 8/10

Ma dok naucis voziti osjecat ces se kao Schumacher.Ja derem na volanu,ukljucim ventilator kao ono "vjetar u kosiSmijeh"i jako dobro znam voziti.

Bio sam prvi na Hard tezini na Spa GP-u.Osjecaj brzine me odusevio i fantasticna kabine iz koje se ne zelim maknuti kako je dobra.

Takoder sam vozio prije Gran Turismo 5 na volanu vrhunskom i mogu reci da je su igre po kvaliteti podjednake makar mi se Shift vise dojmio.

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
Burs kaže...
Ige kaže...

E jel zna nešto zašto ne mogu preko lana igrat s frendom? Mozemo sve drugo, samo nfs ne...

Ne mozes igrat, ili nema opcije za LAN? Ako je ovo drugo, instaliraj si patch v1.1. A ako nije ni to, cekaj v1.2 :)

Ima opcije za lan, samo ja nemogu nac nijednu mrezu...hmm...sutra probam reinstall pa cemo vidjet...

17 godina
Ige kaže...
Burs kaže...
Ige kaže...

Ima opcije za lan, samo ja nemogu nac nijednu mrezu...hmm...sutra probam reinstall pa cemo vidjet...

Ako ti ping prema drugom kompu prolazi, onda je do igre, ako ne, onda ti LAN nije dobro konfiguriran za Shift.

17 godina

Uh probao sam na quick race onog Masseratia MC12, uzas - to je ko katapult. Nekako mi samo ponasanje automobila nije bas nesto, na Gridu je sasvim druga prica...

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
stavrno luda ti je grafika
17 godina

Upravo kupio i nafrizirao R8, mrak auto, R8 na cesti ko labud na vodi. Kako da stavim screenshot, kad pritisnem ptintscreen tada u paintu dobim samo crnu pozadinu ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Batista kaže...

Ma dok naucis voziti osjecat ces se kao Schumacher.Ja derem na volanu,ukljucim ventilator kao ono "vjetar u kosiSmijeh"i jako dobro znam voziti.

Bio sam prvi na Hard tezini na Spa GP-u.Osjecaj brzine me odusevio i fantasticna kabine iz koje se ne zelim maknuti kako je dobra.

Takoder sam vozio prije Gran Turismo 5 na volanu vrhunskom i mogu reci da je su igre po kvaliteti podjednake makar mi se Shift vise dojmio.

haha.dobar si :D moram i ja ukljuciti ventilator da vidim kako je :P

16 godina
moRtal_ze kaže...
luckyluke kaže...
Batista kaže...

haha.dobar si :D moram i ja ukljuciti ventilator da vidim kako je :P

Sve mi kosa leprsa kao da bengam Belji se

Luckyluke!
16 godina
neaktivan

ljudi dajte koji screen :(

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Alex55 kaže...

Molim vas, može odgovor na moji post iznad?

Hvala!

Pa postoje mnogi online rjecnici pa si valjda sposoban si sam pomoci Namigiva

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Možete li mi molim vas objasniti što znači oversteer, understeer i grip? Tako da znam podesiti auto u igri...

Hvala!

koliko znam grip je trenje ?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Možete li mi molim vas objasniti što znači oversteer, understeer i grip? Tako da znam podesiti auto u igri...

Hvala!

over = preupravljanje, under = podupravljanje, grip = da ti ide kao po tracnicama, da ima grip tj. da hvata podlogu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Što bih od toga trebao odabrati, da mi auto što manje klizi u zavojima? Da imam potpunu kontrolu?

to ti ovisi o autu, klizanje ne možeš promijeniti nigdje u postavkama :)

everybody lies

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

OK, a što bi trebalo značiti preupravljanje i podupravljanje?

Što bih od toga trebao odabrati, da mi auto što manje klizi u zavojima? Da imam potpunu kontrolu?

Pa ovisi o tome kakav stil voznje imas, isprobaj kaj ti najvise odgovara, dali vise voliz da ti auto klizi preko prvog ili zadnjeg kraja...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

OK, a što bi trebalo značiti preupravljanje i podupravljanje?

za sto vecu kontrolu grip, poduupravljanje je kad automobil proklizava prednjim dijelom i okreće se prema vanjskom rubu zavoja, a preupravljanje je kad auto prelazi u drift, tj stražnjim djelom bježi vani

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam igrao igru i opce mi se nije dopala nije to stari NFS ulicne utrke... nego ko nascar igra mi je jadna

EDIT:jednom sam ju igrao 10 min i izbrisao

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2009 12:24 (xnight_hunterx).
Moj PC  
1 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

ja sam igrao igru i opce mi se nije dopala nije to stari NFS ulicne utrke... nego ko nascar igra mi je jadna

svatko ima svoj ukus,ak ti se nesviđa nemoj igrat.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...

Meni igra nije jadna ali mi fali street race.....

17 godina

evo ja imam problem da kad pocnem voziti da mi zasteka igra i izbaci mi poruku da je shift prestao raditi

vec sam skinul par kopiji shifta s neta... i probal sam vise crackova ali opet ne radi

komp pise u moj pc os je win 7 32bita

...iskustvo je zbir naših razočarenja... http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

evo ja imam problem da kad pocnem voziti da mi zasteka igra i izbaci mi poruku da je shift prestao raditi

vec sam skinul par kopiji shifta s neta... i probal sam vise crackova ali opet ne radi

Da možda nemaš catalyst 9.9?

17 godina
big_guy kaže...
Lord_Marko kaže...

Imam ja 9.9 ali na Visti i radi sasvim ok

17 godina
big_guy kaže...
Lord_Marko kaže...

imam

...iskustvo je zbir naših razočarenja... http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
15 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift - NFS postao simulacija!

najbolja igra

16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
big_guy kaže...
Lord_Marko kaže...

imam

Eto ti razloga,igra ima problema(neznam kakvih) sa 9.9.

Vrati se na 9.8 i to je to.Namigiva

17 godina
big_guy kaže...
Lord_Marko kaže...
big_guy kaže...
Lord_Marko kaže...

imam

Eto ti razloga,igra ima problema(neznam kakvih) sa 9.9.

Vrati se na 9.8 i to je to.Namigiva

jel imas mozda link za 9.8???

16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 20:17 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

ma 9.9 imam

treba mi 9.8

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice