NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 278.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift
mRvac kaže...
Burs kaže...
mRvac kaže...

prešao sam nfs shift u svim tier utrkama(osim jedne sa manufrakturskom corvettom jer neće startat zbog BUGA)te sam prešao nfs prvenstvo

I sta ces sad vozit do 12-og mjeseca dok DiRT2 ne izadje? :)

Ja fino par minuta dnevno i do kraja godine sam gotov lol

lol ja sam ti hardcore gamer ja ti prelazim igre u nekoliko dana i još k tome stignem u školu  Smijeh

Vrijeme je da se odvojis malo od kompa i da nađes zivot. Drogiraj se i ubijaj u alkoholu kao i sva ostala normalna djeca.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...
mRvac kaže...
Burs kaže...
mRvac kaže...

prešao sam nfs shift u svim tier utrkama(osim jedne sa manufrakturskom corvettom jer neće startat zbog BUGA)te sam prešao nfs prvenstvo

I sta ces sad vozit do 12-og mjeseca dok DiRT2 ne izadje? :)

Ja fino par minuta dnevno i do kraja godine sam gotov lol

lol ja sam ti hardcore gamer ja ti prelazim igre u nekoliko dana i još k tome stignem u školu  Smijeh

Vrijeme je da se odvojis malo od kompa i da nađes zivot. Drogiraj se i ubijaj u alkoholu kao i sva ostala normalna djeca.

haha dobra već sam odabrao put za mene više nema nade ali za ostale ima

sad 6. počnem lupati of2:dragon rising tako da u međuvremenu igram vjerovali ili ne mini ninjas

probo sam order of war ali ta strategija mi ne paše ko world in conflict ili company of heroes

no dosta o offtopic razgovarajte o igri a ne o mome fulanom životu Smijeh

STA me gledas kad mi NEDAS
17 godina

Recenzija Shifta sa HCL-a:

RECENZIJA: Need for Speed Shift

Osobno, Shift me ugodno iznenadio. Nije u potpunosti simulacija, ali daleko je od kakve hardkor arkade koja je bio u Undergroundu i sličnim nastavcima. Prilično dobar balans između simulacije i arkade koji više naginje simulaciji i rezultira dobrom zabavom. Barem kratkotrajno. Trebali su možda više "pravoga" sadržaja ubaciti, učiniti igru zanimljivijom. Jer meni je osobno ubrzo dosadila nakon početne impresioniranosti grafikom, fizikom netipičnom, za NFS i odličnim kokpit pogledom... 

1 0 hvala 0
17 godina

u vezi problema kad pri ucitavanju izbaci iz igre i dođe poruka '...dont send...', rjesenje je u mom slucaju bilo pri odabiru postavki da ne diram postavku 'shadow detail'. ostalo sam sve stavio na high i igra radi super.

vjerojatno ce problem rjesiti koji patch ili su mozda i driveri krivi...ne znam, ali igra radi, to je najbitnije

ako netko ima slicnih problema mozda ce mu ovo pomoci...

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Znači GTR je glupav. Ako imaš uključen "easy" mod igre, onda trava i kočenje ne smiju biti bitni.

Ne postoji u GTR-u 'easy' mod. Imaš opcije ABS-a i TC-a (off, low i high). Nema tu nikakvog 'easy' jer GTR nema potrebe biti pristupačan širokoj masi ljudi.

A koliko ja znam, i u stvarnosti auti mogu imati ABS i TC pa treba voditi računa da se ne dere po gasu dok se vozi po travi ili da se ne koči 10 metara od zavoja.

Uz to, ne vidim otkud si izvukao to da je GTR glupav...

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
16 godina
protjeran

meh,   nakon što mi je barem jedno 5 put igra zbrejkala cijeli komp (bez mogućnosti tipa alt+tab, win key, alt+f4 pa čak ni ctrl+alt+del što inače uvijek i u svakoj prilici radi),   odlučih da   ovaj najnoviji izdanak NFS-a ipak nije vrijedan zayebancije s driverima (a možda čak ni to ne bi riješilo problem).       iako, mora se priznati da je bilo ovdje podosta potencijala za kvalitetno gejmanje.

nice try   EA   !

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 1 hvala 0
17 godina

Ja ne znam zašto se vi ljudi žalite. Meni igra radi sasvim ok. Nikad nikakav brejk, smrzavanje, alt-tab radi ko podmazan, za svaki slučaj je tu ctrl-alt-delete.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Ja ne znam zašto se vi ljudi žalite. Meni igra radi sasvim ok. Nikad nikakav brejk, smrzavanje, alt-tab radi ko podmazan, za svaki slučaj je tu ctrl-alt-delete.

Točno to...Neću lagati, te ću reći da imam verziju koja je skinuta s neta, i crackirana, ali radi sve bez problema, trzaja, rušenja ili bilo čega drugog...

15 godina
neaktivan
Alex55 kaže...
Ja imam jednu zamjerku... U igri prebrzo otključavam nove tier levele. Ispada, da uopće ne moraš tunirati auto, nego jednostavno kupiš novi. Ja imam BMW iz tier 1, a sada već mogu kupovati tier 3... Bezveze...

Večina vas ima neke zamjerke,a igra odlicna nfs-u je trebalo dosta truda da napravi ovaku igru i izvuče se iz crne jame.

duje kapitanović

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veyron je u Shiftu neupravljiv, a sada gledam Fifth Gear i kažu (citiram): elektronika u ovom autu je tako napredna, da je skoro nemoguće proklizati. Za uživati u Veyronu morate biti bogati, ali ne morate uopće biti dobar vozač.

Dakle, uključivanje ESP-a trebalo bi i u Shiftu stabilizirati auto, ali to nikako nije slučaj.
Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Alex55 kaže...
Kupi orginalnu igru i nećeš imati problema!

nema to veze s originalom.    igra je jednostavno zbagirana, a trebala bi savršeno da ide na svim novijim  strojevima.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

idem ju prijeći 4puta predobro!!!!!

I love EA

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slažem se za Veyrona. Auto je dobar i prokleto brz ali mi se čini da ako se malo maknem od idealne putanje i pokušam se vraitit da je to zbog tog proklizavanja i zbog abnormalne snage gotovo nemoguće... Sličan problem je i sa Koenigseggom kojem očajno treba zadnje krilo.

Inače najbrži auto u igri je definitivno Zonda koja ide kao po tračnicama a i super brza je. Meni osobno najdraži je Nissan GT-R Works s kojim na Ambush Canyon-u postižem bolja vremena od svih auta (1:25) osim Zonde (1:22).

16 godina
neaktivan

ona staza di igraš sa pozivnicom, tamo di igraš protiv 11 veyrona, prokleto mi je teška, auto neupravljiv, a prokleto brz, a staza uska, više sam u zidu nego na stazi,a svi te lupaju. i još zamjeram na jednoj stvari, izletim u zavoju sa staze i obilazim stazu sa vanjske strane pokušavajuči se vratiti, a on meni lupi upozorenje da sječem zavoj, da mi se neče brojati vrijeme, ko da sam ju sjeko s unutarnje strane.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što više igram, manje mi se sviđa...

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Ige kaže...

Što više igram, manje mi se sviđa...

Welcome to the club. :)

17 godina

Ja mislim da najbrzi auto u igri je Masserati MC12 koji se ne moze vozit u career modu, samo u quick race, ja sam ga probao i previse je brz, malo piknem gas vec odleti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da to nikome nije jasno Sramim se

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zapravo, mislim da je to postavka koja određuje npr. kod volana koliko ga trebaš zakrenuti da bi auto u igri i reagirao. Znači mali pomaci se ne registriraju. Ukoliko bi dead zone bio 0% onda bi morao volan vratiti točno u milimetar u sredinu kako bi ti auto išao ravno.

A kod tipkovnice mislim da je to vrijeme reakcije na tipku, drugo ne vidim što bi moglo biti.

17 godina
neaktivan

Pa vjerojatno isto to. Kad bi napravio milimetarski pomak gljivom ne bi se ništa dogodilo, ali kada bi prešao tih npr. 15% posto pomaka onda bi se auto pomaknuo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmmmm...nije veyron ni tako neupravljiv, samo se treba privići (i biti sam na stazi).

Ja sam s njim uspio odvoziti 7:01 na Nordschleiffeu, što nije ni tako loše, iako ga čupa ona ravnica (na kojoj btw ide samo 350-360 Km/h, a uvjerenja sam da može on i preko 400-450)

Uglavnom, s Masseratijem onim sam uspio odvoziti 6:53, i auto mi se čini super.

Sad idem malo Zondu testat i ostale macane (Murcielaga LP640 s works urađenim, car rating 20.99)

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo moj bolid :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2009 23:47 (moRtal_ze).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Murcielago ima najveći rating u igri (20.99) ali pri skretanju s gasom kao da "riba" o stazu, tj. kao da mu difuzor zastruže o pistu i tad jednostavno proklizuje. Može ga se uhvatit puštanjem gasa, ali tad je već prekasno za zavoj.Isto tako mislim da prebrutalno razvija snagu iz nižih okretaja što pri izlasku iz zavoja stvara ogromne probleme, ali mi je to "ribanje" najveći problem.

Probao samu tuningu podići zadnji kraj, ali sam vido da je on već podignut na najviše... tako da Zonda R zasad najjača.

Inače, kakva su vam vremena na Laguna Seca? Meni je najbolje vrijeme sa Zondom ravno 1:20...

17 godina
neaktivan

Murcielago je Tier3 auto. Kako može imati najveći rejting?

Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 9:57 (naxeem).
16 godina
neaktivan

Jel ima netko da je kupio lamborghini murcielago reventon, tier 4 ako se ne varam i kakve su mu performanse

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Murcielago je Tier3 auto. Kako može imati najveći rejting?

Samo tuningom nema.No sa kupljenim worksom ima.

Rejting se diže sa svakim kupljenim dijelom(Tuningom),a najviše se diže sa worksom.

A automobile is Tier4 ne možeš niti tunirati niti ugraditi works,te tako ostaje orginalni rejting.

Istina je oko nas,a laž još više.
15 godina
neaktivan

sta mislite ljudi oce li ovaj moj komp uspjeti da izgura Shift?

Intel Core 2 Duo T6400 2.0ghz
4GB Ram Memory
Nvidia Geforce 9600M GT 1GB DDR 2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moralo bi ić bez problema Smijeh, skini demo pa probaj

17 godina
neaktivan
Bane123 kaže...

4GB Ram Memory

Trebao bi moći, na nekim med postavkama, ako ne pretjeruješ s   filterima i rezolucijom.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
15 godina
neaktivan
Bane123 kaže...

4GB Ram Memory

da po mom misljenju. mislim da nece bit ama bas nikakvih problema ( ja mislim)Namigiva

odbrojavamo do 10.11.2009.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice