High Voltage je jači, koristi dvije baterije, dok Shock koristi jednu.
Eto složio sam si nekoliko oružja:
Bleeding Baseball Bat je preodličan, pogotovo za thugove.
Da, dobar je za thugove al' ga to previše potroši, probaj ih rješavat s koktelima, puno učinkovitije.
Jel netko ovo kupio pa da ima uvid u kvalitetu MP komponenta, kako to izgleda, koliko je zabavno, koje su sve mogućnosti. Nekako nemam interes za SP kampanju u kojoj ubijam zombije...
Još je nisam kupio al' planiram, svi govore da je co-op izvrstan, isti kao i SP samo s još 3 igrača, to je jedina MP komponenta koju igra ima.
Jel netko ovo kupio pa da ima uvid u kvalitetu MP komponenta, kako to izgleda, koliko je zabavno, koje su sve mogućnosti. Nekako nemam interes za SP kampanju u kojoj ubijam zombije...
Još je nisam kupio al' planiram, svi govore da je co-op izvrstan, isti kao i SP samo s još 3 igrača, to je jedina MP komponenta koju igra ima.
Ja sam kupio,ali imam nekih problema...
Coop je sjajan, igra vrijedi novaca, jedino mi smeta bloom, ubi u oči, ostalo sve za 5, nema nikakvog stuttera...... dodajte me da koljemo skupa:)
Gledaj u cestu da ne naleti koji zombi, a ne u kutiju XD
Jel ima ko save oko onog dijela kad treba ukrasti kamion iz hotela? Ajde pliz ako netko ima da ne moram ispočetka (smrdao mi se save).
Nažalost, neće te prihvatiti tuđi save. Ja sam si čak samo nešt sitno mjenjao sa verzijama i već mi stari save nije prihavilo.
Hoće hoće, sam treba znat Dakle, i dalje sam u potrazi za save-om kod gore spomenutog dijela, ak vas zanima kak osposobiti tuđi save, kontakt na PM.
imam ja ako ti jos treba
Heh, na samom početku igre naletimo na poznatu scenu.
Naime, tu je ono dvoje s curicom iz najavnog trailera.
Ja sam baš gledao jel jesu to oni. Da, al curice nema Možda je dio priče?
Jel imao tko iskustva sa crashom? Naime, ne mogu niti pokrenuti igru, odmah se crasha. Original je, preko Steama. (Windows 7 x64)
Nešto sam pročitao da 'veliki update' dolazi danas, tj. u petak. Ima li tko kakvih saznanja?
Nešto sam pročitao da 'veliki update' dolazi danas, tj. u petak. Ima li tko kakvih saznanja?
Nikakvi update nije najavljeni, niti je bio kakvi za non-US kupce. Skinuo mi jedino 900+ MB dok je otključani preload, nikakvi patch poslije toga.
Gdje si to pročitao? Nedaj bog update koji će rasturati sejvove kao što je amerima.
Pa curicu su bacili van korz prozor. Zato je nema.
bw,cover na dvd-u je prekrasan
Pa curicu su bacili van korz prozor. Zato je nema.
bw,cover na dvd-u je prekrasan
Jedina rupa u cijeloj priči je cijeli prozor sobe, a znamo kako je završila familija u njemu
(nije vrag da su našli staklare koji rutinski mijenjaju prozore tijekom zombie apokalipse)
...
Gdje si to pročitao? Nedaj bog update koji će rasturati sejvove kao što je amerima.
Već po treći put
Ne rasturi update saveove... ima caka al kak sam kartoniran već, bolje da čkomim... Iako to ne spada u ilegalni sadržaj jer izgleda da su i ljudi sa originalima imali isti problem.
Ako ima netko original osim Danny-a neka se javi za co-op.
Već po treći put
Ne rasturi update saveove... ima caka al kak sam kartoniran već, bolje da čkomim... Iako to ne spada u ilegalni sadržaj jer izgleda da su i ljudi sa originalima imali isti problem.
Slobodno napiši.
moram samo reci da sam poceo igrat igru.i igra stvarno nije losa vidio sam i puno pozitivnih komentara vamo.
gdje u Hrvatskoj kupiti jeftino dead island?
cd key imas na eplati ali ja nebi uzimo od tamo jer je nepouzdan lik. a ako hoces box izdanje ima vjerojatno u svakoj prodavaonici igara.
Oću Kupit Box dvd možete reći kojem shopu ima?
zna neko kolko igra ima chaptera? i nakon kolko se dođe na act 2?
zna neko kolko igra ima chaptera? i nakon kolko se dođe na act 2?
Par sati igre.. Ne znam koliko ima chaptera tacno (http://justfuckinggoogleit.com) ali u Actu 2 si vec na 30ak % main questa..