Dead Island

poruka: 596
|
čitano: 109.214
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dead Island
Igra he predobra. Jel neko igra vec duze pa da kaze kad dolaze vatrena oruzja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Island

Jedino mi do sada smeta sto nemozes sam saveat nego samo checkpoint sistem  .

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dead Island
hari85 kaže...

Jedino mi do sada smeta sto nemozes sam saveat nego samo checkpoint sistem  .

Save-a ti automatski svaki put kad izađeš iz igre.

Ja krenuo sa kineskinjom, za sada ne mislim mijenjati, sviđaju mi se skillovi koje može otključavati.

16 godina
Dead Island
A jel se ostali likovi koji se mogu izabrat ssrecu negdi u igri?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Island

Ajme oni me prokleti inficirani srede za sekundu kad su u grupi. Inace atmosfera u gradu je fenomenalna.

Kurwe, alkohol i torcida!

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Island

Jel moze tko preporucit klasu malo,

krenuo sam igrat kao crnkinja sa skillovima za gunove

ali koliko sam vidio u ovoj igri je vise bitno hack and slash sa

palicama, veslima, clubovima...

kakav je onaj tip sta je kao neki ex champion necega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Island

e jel neko za Co-Op preko tunglea??

aj da šormo malo zomije...

javite se tu ili u PM

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja sam krenuo s crncem odma. jel ima neke razlike u prici kad krenes s nekim drugim?

Ma sve ti je to više manje isto, jedan bolji u jednome drugi u drugome, ovisi što ti vie paše.

@forthdancer, ono je nekakav lik što je prije bio profesionalni igrač američkog nogometa, njegov skill je throwing, po meni najbeskorinije, ali budući da mi je neprirodno igrati sa ženskima FPSovima odabrao sam njega, možda sam trebao repera s bluntovima.

OT:

Igra mi je sjela samo tako, stvarno me se dopada, još sam pod dojmom nedavno pogledanog Dead Seta tak oda skoro pa bolje nisam mogao ni poželjeti, trenutna ocjena 8/10, mada ne volim ocjenjicati dok ne prijeđem i dok se ne "slegne".

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 20:38 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Dead Island

Jel ima ko save oko onog dijela kad treba ukrasti kamion iz hotela? Ajde pliz ako netko ima da ne moram ispočetka (smrdao mi se save).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Minoza kaže...

Jel ima ko save oko onog dijela kad treba ukrasti kamion iz hotela? Ajde pliz ako netko ima da ne moram ispočetka (smrdao mi se save).

Ja ću ga imat za par sati, samo da se skine na steamu :)

http://eplati.com - pouzdana i jeftina trgovina cd ključevima
16 godina
Minoza kaže...

Nažalost, neće te prihvatiti tuđi save. Ja sam si čak samo nešt sitno mjenjao sa verzijama i već mi stari save nije prihavilo.

15 godina
protjeran
Dead Island

Igra nije ništa posebno, prosjek............

Dinamo živi vječno

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Minoza kaže...

Nažalost, neće te prihvatiti tuđi save. Ja sam si čak samo nešt sitno mjenjao sa verzijama i već mi stari save nije prihavilo.

Hoće hoće, sam treba znat {#} Dakle, i dalje sam u potrazi za save-om kod gore spomenutog dijela, ak vas zanima kak osposobiti tuđi save, kontakt na PM.

16 godina
Dead Island

Evo ja sam baš upalio svjetionik, doveo sam onom tipu gorivo a spali ostatke i još par misija sastrane riješio. Uz to imam oko 1800 dolara i par oružja koje sam samostalno napravio nadograđena do kraja. Lik s kojim igram je crnac.

Ako želiš uploadam ti negdje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 0:55 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Island

nakon 3h coop-a s nekim njemcom rusom i još jednim jednostavno nemam šta reč...igra je zakon funkcionira predobro, patch je popravio što je i moro...uglavnom ovaj naslov me nije iznevjerio...kupiti uglavnom predlažem svima jer je igra fakat to zavrijedila...priča je super ,stalno neka akcija pa se vozikaš okolo po otoku...i tak...solo je super ali nenahebivo je mrak kad ste u CoOp multiplayeru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Stigao sam tacno dotle.. Cak imas i 7-8 full upgradeanih weapona..

http://www28.zippyshare.com/v/43866577/file.html

http://www28.zippyshare.com/v/69653407/file.html

14 godina
neaktivan
Dead Island

ODLIČNA IGRA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja igram sa crnkinjom, ona je kao specijalist za vatrena oruzja, ali cini mi se da cu se namucit dok dobijem pistolj...jedino u Fury-u ga imam... baza je igra, ali oni zombiji od 2m visine ... xD prebolesni su.
17 godina
neaktivan
Dead Island

Je li netko uspio riješiti problem stutteringa u igri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Riker kaže...

Kazu da to update odradi..

17 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...
Riker kaže...

Kazu da to update odradi..

Probao i to...Ne pomaže.

16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Ja igram sa crnkinjom, ona je kao specijalist za vatrena oruzja, ali cini mi se da cu se namucit dok dobijem pistolj...jedino u Fury-u ga imam... baza je igra, ali oni zombiji od 2m visine ... xD prebolesni su.

Thugovi? Samo trčkaraš i mlatiš ih, odnosno, udreš ga jedno, dvaput i skočiš unazad, i opet i opet.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Thugovi? Samo trčkaraš i mlatiš ih, odnosno, udreš ga jedno, dvaput i skočiš unazad, i opet i opet.

Ja pobacam sve šta imam u njega i onda kad padne bacim cipelarku. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Dead Island

Ja mu prvo pobacam sve manje stvari,npr. noževe i sl. Onda si uzmem neki duži predmet, uzmem si u večini slučajeva lopatu, idem do njega lupim i bježim opet iza. Kad se on izmaše opet do njega, lupim, pa opet povlačenje.

Prvo što uvijek napravim je šutnem zombia nogom u čelo jer skoro pa uvijek padne na pod kad ga se nogom udari i onda ga dolje izudaram sa nekim od oružja do smrti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dead Island

Ako ti je neki teži zombi, poput thuga ili je više walkera, nogom mlati po nogama, ne po glavi, cripla ih odlično, ako se ne izvale na pod, barem uspore, pa imaš vremena za udaljiti se malo.

@Danny, bacanje ošteti previše oružja ako ih sve pobacaš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 12:00 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mene je vec poceo malo iritirati ovaj sisteam autosavea odnosno checkpointsa.. U Actu II, na samom pocetku kad moras pocistiti stanje ispred crkve slucajno bacim full upgradeani mace sa preko 300 damagea u onog zombija na platofrmi koji je napadao strazara i ostade mi zaboden u zombiju, a nema jednostavno nacina da se dohvati. I po zlu, odma se sejvalo. Fuj, ode mi najjaci weapon.

15 godina
neaktivan
Dead Island

Igra je odlična, ja mlatim s crnjom. Sve šta se može oborit rušiš i cipelariš tako stediš oružje, ako su malo jači ja ih pogodim težim predmetom onda iscipelarim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma oružje se općenito prebrzo troši. Trebali su to malo usporti, bar za pola.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
Danny_HR kaže...
Ma oružje se općenito prebrzo troši. Trebali su to malo usporti, bar za pola.

pa imas one upgrade-ove da ti se oruzje sporije trosi.

16 godina
neaktivan
Dead Island

Koja je razlika između shock moda i high voltage moda i koji je bolji?

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice