Dead Island

poruka: 596
|
čitano: 108.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Dead Island

dobro ti nisi nikad čuo za zalihe oružja? napraviš više nego što trebaš. i to puno više. ne ideš u fight s 1 pištoljem s 15 metaka ili s 2 molotova. i sad si bez ammo i oružja. štancaš ga što više dok ide

Trenutno vršim genocide nad zombijima u Dead Island
17 godina

@ mitsouka.. znam da nema skilla jer ja sam taj dio prosao i sa sam-b i sa kineskinjom.i prvi i drugi put sam umro 2-3 puta, ali samo radi svoje gluposti, ne zato sto nisam znao sta treba napraviti

ocigledno lik ili nosi 1-2 oruzja sa sobom, ne nosi bombe ili je mozda nekih 100 puta pokusavao rambo still i normalno da ce mu se sve pokvarit. ako dosad nije skuzio da mu save ne vraca durability i iteme kakvi su prije bili onda njemu nema pomoci. ili nema blage veze kako igra funkcionira

bombe su uvijek dobre, ali nisu must have, jer se i bez njih moze proc. fury nikad nisam koristio, tako da ni on nije potreban. niti namjeravam. draze mi se zaje.b.avat za zombijima i kasapit im udove pomalo.

vjerojatno se ljudi drze jedne vrste oruzja ko pijan plota, ali nije bitno kojeg lika uzmes, kad ih ima puno oko tebe sharp weapons is they way to go. i to zato sto uvijek imas sansu 1shot zombija, ili mu otkinit ruku itd... bilo sto samo da ga usporis/onesposobis.

kako je rekao jedan covjek: ne umires zato sto ne znas, nego zato sto si glup.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Dead Island

kao kolega Obi Wan iznad nisam koristio Deo Bombe a ni fury... sve se to dalo proc s oruzjima i kasapljenjem.. jos pogotovo dok se rijesavaju sidequestovi i malo trazi po gradu pa se nadju narandzasta i ljubicasta oruzja..Thugu se porezu ruke pa te moze samo grickat ako stigne.. a ona zona meni nije bila zajebana jer valda je glitch bio,dok sam ja tamanio okolo onog mog Opea nisu mogli ubit..frajer je samo primao batine i batine ali nije capiknuo..

Uglavnom mozda i sretno nisam poginuo ni jednom na tom podrucju.cak ni u Areni,ali zato u sewersima kad mi izleti boomer iza coska pa dok se okrenem i uvatim sprint samo gledam kak odbrojavaju sekunde jer sam igrao solo :(

EDIT : ali prvo sam umlatio Thuga,to se sjecam jer sam imao Magic wand na nekom morningstaru pa je odletio jednim hitom na pod pa sam mu na glavu skocio(uff koje sjecanje,sam sebe sam zapanio :D )

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 13:33 (TWade).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja sam isto igrao solo i bilo mi je gust

sta se tice situacije sa shamanom prvo sam 2-3 udarca sprasio u thuga, onda sam sa katanom uletio u hrpu onih ostalih... dovoljno je rec da su glave letjele u svim smjerovima. takoder vecina se napada moze izbjeci skokom unazad, a kako mozes i predvidit putanju zombija kad charge-a na tebe, dovoljan je skok u lijevo i desno, ovisno o situaciji. ako ni to ne zelis onda im samo radis sacekuse i cim oni dođu blizu tebe tempiras napad i samo ga sasijeces. tako da infected njih 2-3 koliko ih vec ima odma su eliminirani.

jednom kad buildas malo threata na zombiju ostave se shamana. lik moze izdrzati dosta udaraca, tako da je jos i lakse kad se 4-5 walkera na njega zaljepi, jednostavno iza leđa i adios.

o bombama necemo ni prica

nacina je mali milion, samo treba znati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 13:42 (Obi Wan).
16 godina
neaktivan
skullscar kaže...

dobro ti nisi nikad čuo za zalihe oružja? napraviš više nego što trebaš. i to puno više. ne ideš u fight s 1 pištoljem s 15 metaka ili s 2 molotova. i sad si bez ammo i oružja. štancaš ga što više dok ide

imao sam sve ali sve popunjeno. ali bi ja trosio oruzje, pa bi shaman umra kod thuga i tako mi se sve istrosilo... a molotove i bombe nikad nisam ni koristio, imao sam 2 pistolja - jedan striker mod, machine gun, poison doubleblade, electric police baton, electric machete, naild bat... sve se potrosilo. do toga dijela sam dosao bez problema, sa mozda 4-5 umiranja. I to su 3 bila kod onoga dijela kad ides po brod (oni glavni lik).

btw meni shaman umre od 3 udarca thuga tamo... walkere pobijem, butchera elektriziram, i taman ga ubit, i onda survivor dead... kad ostanes bez oruzja (a 200 puta sam to ponovio mislim) nije bilo vise sanse da ponavljam... pogotovo sto mi neciji save nije funkcionirao jer bi me ubacilo u zatvorenu sobu iz koje nema izlaza.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 14:27 (Mitsuoka).
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

sta se tice situacije sa shamanom prvo sam 2-3 udarca sprasio u thuga, onda sam sa katanom uletio u hrpu onih ostalih... dovoljno je rec da su glave letjele u svim smjerovima. takoder vecina se napada moze izbjeci skokom unazad, a kako mozes i predvidit putanju zombija kad charge-a na tebe, dovoljan je skok u lijevo i desno, ovisno o situaciji. ako ni to ne zelis onda im samo radis sacekuse i cim oni dođu blizu tebe tempiras napad i samo ga sasijeces. tako da infected njih 2-3 koliko ih vec ima odma su eliminirani.

jednom kad buildas malo threata na zombiju ostave se shamana. lik moze izdrzati dosta udaraca, tako da je jos i lakse kad se 4-5 walkera na njega zaljepi, jednostavno iza leđa i adios.

Ajde ti malo stani, zasuti, sta pljujes kad nemas pojma..Nije te nitko nista ni pitao, i ne nekoristim stalno fury, nemam samo jedno oruzje, i u tom trenutku nisam IMAO BOMBI!da sam imao nebih bio tiu..Kakvog skilla bog ti pomogao!?

Evo ti moj save, i ajde predji igru, ajde..izvoli, da vidim taj tvoj skill..pojma nemas..kao da neznam kako koga treba ubit, a jel sam ja znao unaprijed napamet igru da sam znao koje ce mi stvari trebati?i btw i meni shaman ubrzo umre, i imao sam 2 molotova, ali se butcher i jos 2,3 zombija provuklo i djaba sve..zato suti..bar mitsuoka razumije..Kakav skill, a sorry, ti si pro Dead Island gamer..daj molim te..

Inventory  - vecina potroseno

Danas idem na load, i baci me tu negdje, 500m od questa, svasta

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 15:07 (brane47).
14 godina
protjeran

a planiranje unaprijed? ili misliš da će ti sve živo biti dostupno na svakom koraku? jebote thug-a razvališ s par udarca, butchera isto. ne znam, meni se čini da ti baš i ne ide igranje

14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

a planiranje unaprijed? ili misliš da će ti sve živo biti dostupno na svakom koraku? jebote thug-a razvališ s par udarca, butchera isto. ne znam, meni se čini da ti baš i ne ide igranje

Evo ti save pa predji, zasto predbacujes kad neznas kako igram..ne radi to..zapnem jer sam se za*ebo, nisam si napravio bombe, alis ostalim oruzjima sam se pripremio..

I da, jucer sam zapeo, mozda i predjem sad, naci cu nacina..

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 15:13 (brane47).
14 godina
protjeran
brane47 kaže...
skullscar kaže...

Evo ti save pa predji, zasto predbacujes kad neznas kako igram..ne radi to..zapnem jer sam se za*ebo, nisam si napravio bombe, alis ostalim oruzjima sam se pripremio..

ako si se pripremio, zašto si zapeo? igra nije izazov u ničemu, ubiješ što te volja dok kažeš keks. zadnjeg boss-a kod helikoptera sam ubio i poginuo samo jednom jer su mi 2 infected došla s leđa a nisam ih vidio. vidim da s ženskom igraš, stručnjak za oštra oružja. jesi dizao skillove za to? oni za extra damage s sharp weapons? ili pod survival oni za više durability, da više lupaš a manje se troše? zbilja ne znam zašto si zapeo a uopće nije teška borba

15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
Kora kaže...
Prešao sam igru prije 3 dana, a u džungli sam imao malo problema tek kod onog bježanja niz stazicu u jednom djelu prašume, opet kažem većim dijelom džungle sam koristio auto i sve gazio. A fury sam rijetko koristio, jednostavno zaboravim na njega dok oružja mi se nikada nisu kvarila na nulu, pa na svakom koraku imaju one stanice za popravke. Ja neznam zašto se vi toliko mučite, pa thugove i one ramove zapravo vrlo jednostavno ubiti jer su spori samo spaceom u stranu i vrtiš se oko njega i stalno po rukama dok mu ne slomiš obadvije a onda po nogama i mičeš se ustranu od bljuvotine. Dok se onom liku u luđačkoj košulji samo jednom izmakneš da on udari u zid i ošamuti se i onda po nogama sijeci, vrlo jednostavno, a o bossu da ne pričam, njega smo roknuli unutar 30 sekundi, bio je jačine jednog thuga samo mnogo pokretljiviji i pametniji, no naravno ne pametniji od nas hahah. Ma generalno kad se sagleda igra, uopće nije teška, zapravo smatram da zombija ima malo, kad ja vidim u L4D da njih 60-70 trči prema meni usred noći i sprintaju ko Usain Bolt na ulici i nigdje ni najmanjeg svjetla  e to je prava stvar

- Ocigledno nisi presao kad ne znas o cemu se radi. Jel znas koji je butcher? Nitko amo ne spominje ramove.. to je u dzungli kada pratis shamana.. ne mozes proc taj dio bez fury-a, druga je stvar ako igras s nekim, onda se to lako rijesi.... 

Specijalče samo sam dao primjer kako što prije i bez živciranja te malo jače likove ubijat, znam ja o kojem on dijelu priča, kad pratiš shamana nakon one nazovi "borbe" u nekoj vrsti arene kad sa 3 strane dolaze zombiji, meni zapravo i nedođu jer ih porokam prije nego što dođu hahah, a i za metke nemogu vjerovat kak vam nestane, men taman kad mi nestane na puški uvijek u magnumu imam i previše, a dok te potrošim već sam u laboratoriju i kpujem nove i za pušku i za pištolj. A deo bombe i molotove ako sam 3 puta sveukupno iskoristio jer mi nisu fora, više volim sam skidati glave i gledati kak lete

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 15:23 (Kora).
16 godina
neaktivan
skullscar kaže...
brane47 kaže...
skullscar kaže...

ako si se pripremio, zašto si zapeo? igra nije izazov u ničemu, ubiješ što te volja dok kažeš keks. zadnjeg boss-a kod helikoptera sam ubio i poginuo samo jednom jer su mi 2 infected došla s leđa a nisam ih vidio. vidim da s ženskom igraš, stručnjak za oštra oružja. jesi dizao skillove za to? oni za extra damage s sharp weapons? ili pod survival oni za više durability, da više lupaš a manje se troše? zbilja ne znam zašto si zapeo a uopće nije teška borba

je ovdje je problem onaj butcher... da nema njega lako bi se.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
brane47 kaže...
Obi Wan kaže...

Ajde ti malo stani, zasuti, sta pljujes kad nemas pojma..Nije te nitko nista ni pitao, i ne nekoristim stalno fury, nemam samo jedno oruzje, i u tom trenutku nisam IMAO BOMBI!da sam imao nebih bio tiu..Kakvog skilla bog ti pomogao!?

Evo ti moj save, i ajde predji igru, ajde..izvoli, da vidim taj tvoj skill..pojma nemas..kao da neznam kako koga treba ubit, a jel sam ja znao unaprijed napamet igru da sam znao koje ce mi stvari trebati?i btw i meni shaman ubrzo umre, i imao sam 2 molotova, ali se butcher i jos 2,3 zombija provuklo i djaba sve..zato suti..bar mitsuoka razumije..Kakav skill, a sorry, ti si pro Dead Island gamer..daj molim te..

Meni se čini da si ti totalni amater za ovakve tipove igre i da nemaš pojma igrati ovu igru......

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Meni se čini da si ti totalni amater za ovakve tipove igre i da nemaš pojma igrati ovu igru......

ajde predi na njegov save... bas me zanima, dao bi ti ja svoj, ali sam izbrisao igru... 

14 godina
protjeran

on je lijepo zeznuo sve što se zeznuti može. baš me zanima koliko puta je poginuo do sad s tim characterom...

14 godina
neaktivan
Kora kaže...
brane47 kaže...
Obi Wan kaže...

Koji si ti lik..ajde s cime, haha, smijesan si..no dobro..meni se jedinom to dogodilo i ja neznam igrat jelda?

Ugl, vidim da tu ima ljudi koji bas i nisu spremni pomoci..uspio sam se naoruzati, , i da, skillove sam si stavio i prije, pa nisam glup, znam igrati igru, a tu mi se objasnjava kak da izbjegnem napad..-.-

Sta se netko od vas nije sjetio reci da mu dam save, sigurno netko ima instalirano, ali se ne zeli obrukat, al dobro..

Hvala nekima

@skullscar, skoro nikad nisam poginuo..par puta u cijeloj igri, samo sto mi je dosad bilo dovoljno ovo sto imam, nisu mi trebale bombe, al eto..ocito jesu..sad ih imam

@Kora, sry profi

Evo, presao sam taj quest, sad ga nije ni taknit stigao..

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 16:37 (brane47).
17 godina
Dead Island

stari... sto god vise pises vise se crnis...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dead Island

brane47 kao prvo ne želim se svađati ili išta slično. Samo sam te htio pitati zašto imaš 30x Alcohola? Toga si se trebao riješiti davno. Ja sam prestao skupljati Alkohol još na plaži kad se slučajno prebaci u onaj krug gdje stoji oružje, pa popijem i onda se lik ošamuti. Samo ti oduzima mjesto, nikakve koristi od njega.

Također mi nije jasno kako imaš toliko puno love? Ja sam prešao igricu i najviše što sam imao je 20 tisuća i to pred kraj igre. Sa tim parama si mogao kupiti odlično oružje i nadograditi ga do kraja. Vidim lvl 32 tako da vjerovatno ubijaš svakog zombija, zato i tolika lova.

Što se tiče te misije koja vas muči kod mene nije bilo nikakvog problema. Istina prelazio sam s prijateljem cijelu igru, pa neznam kako je kad sam to moraš, ali vjerovatno ima više zombija kad se igra s više ljudi. Neznam jeli istina.

Šteta je što ljudi odustaju od daljnjeg igranja jer igra je tako dobra i zarazna da nebi prestajao dok je ne pređem. Ipak razumijem zašto ne možete preć jer sam pogledao onaj neki video što je postavljen ranije. Jednostavno prebrzo umre onaj lik sa strane i pogotovo ako se troši oružje za svaki sljedeći pokušaj. Bezizlazna situacija izgleda, ali isto smatram da je problem u načinu igre do tog dijela. Trebalo se pripremiti, neznam kako ne možete ubiti onog velikog zombija koji napadne shamana i kasnije samo stajati kod njega i braniti od drugih zombija.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

2 alcohol i 1 rag daju molotov, sav alcohol sam odmah pretvarao u njega. a lova... što više imaš, to bolje. da bi nadogradio neku bolju pušku do trećeg levela moraš potrošiti preko 20k dolara. znao sam imati po 80-90k i za par minuta sam ispod 10k. a kad dođete do laboratorija našli budete i one sefove unutra. valjda sam ih 30 puta otvorio a svaki put unutra od 2 do 3k

Trenutno se igra X3 Terran Conflict
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

2 alcohol i 1 rag daju molotov, sav alcohol sam odmah pretvarao u njega. a lova... što više imaš, to bolje. da bi nadogradio neku bolju pušku do trećeg levela moraš potrošiti preko 20k dolara. znao sam imati po 80-90k i za par minuta sam ispod 10k. a kad dođete do laboratorija našli budete i one sefove unutra. valjda sam ih 30 puta otvorio a svaki put unutra od 2 do 3k

Istina, to za novce i sefove u laboratory-u, nakupi se novaca, a i gledam okolo i skupljam stvari, prelazim vecinu sidequestova, pa i onih malih..zasto bi samo proletio kroz igru..ja i imam super oruzje, pola toga mi je kod one zenske u storage-u..a toliko alcohola imam jer sam se nakupio, otkad sam dosao u city i laboratory i dalje, pa nemam nikog da mi napravi molotov, a uostalom i nesmeta mi..pa svako igra drukcije, svasta..sad sam dosta modova stavio na oruzja i upgradeo ih, ali jos uvijek imam novaca..i stavio sam skill pri pocetku na xp, pa zato i dobivam vise xp kod killa..

Ali, valjda niste procitali, presao sam to jos popodne, nebitno je vise..uspio sam prijeci..

@obi wan, ma pred kim se ja crnim?sto sam pitao za savjet?ti ako nemislis nikome pomagati sto radis na ovom forumu, smijesan si ako mislis da meni nesto znaci sto meni neki lik iza nekog kompa govori i misli o meni.. Get a life!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 19:14 (brane47).
14 godina
protjeran

postoji blueprint za molotov, nađeš ga u banoi hotel gdje si morao resetirati security server. 2 alcohol i 1 rag. a uvijek se možeš portati iz laboratorija do nekoga tko ih radi. ili u lifeguard tower (5 alkohola za 1 molotov) ili do lika na lijevoj strani otoka uz cestu (3 alkohola za 1 molotov). njega nađeš kako čeka spas od par zombija pa moraš ući u kuću i ubiti jednog thug-a. onda mu doneseš 2 kanistera benzina i radit će ti ih

evo jedan zgodan link ako nekoga zanima http://segmentnext.com/2011/09/06/dead-island-weapons-mod-blueprints-location-guide/

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 19:26 (skullscar).
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

postoji blueprint za molotov, nađeš ga u banoi hotel gdje si morao resetirati security server. 2 alcohol i 1 rag. a uvijek se možeš portati iz laboratorija do nekoga tko ih radi. ili u lifeguard tower (5 alkohola za 1 molotov) ili do lika na lijevoj strani otoka uz cestu (3 alkohola za 1 molotov). njega nađeš kako čeka spas od par zombija pa moraš ući u kuću i ubiti jednog thug-a. onda mu doneseš 2 kanistera benzina i radit će ti ih

evo jedan zgodan link ako nekoga zanima  http://segmentnext.com/2011/09/06/dead-island-weapons-mod-blueprints-location-guide/

Da, znam i za ovog sto radi 3, i ovoga u lifeguard toweru sto radi za 5 (Mike), ali kad sam stalno u crkvi i laboratory-u radio sidequestove i main, pa mi se nije dalo.ali taj blueprint nisam nasao, pretpostavljao sam da ima ali nisam naletio..Otici cu vidjeti kad budem tamo, ali ionako sam pred kraj igre.. Hvala

14 godina
neaktivan
Dead Island

REcept za butchera je noga u glavu pa udarac,pa noga,pa opet udarac jer ima istu reakciju da tetura kao i drugi zombiji,pa s toga je osjetljiv na spamanje nogom... 

samo moj mali obol u rijesavanju problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
skullscar kaže...

on je lijepo zeznuo sve što se zeznuti može. baš me zanima koliko puta je poginuo do sad s tim characterom...

Pa da, igra je stvarno lagana, a on tu jadikuje ko pichkica. Da ne spominjem kako se prije odlaska u džunglu i malo dalje dijelove gdje nema upgrade i repair stanice trebaš UNAPRIJED osigurati i u potpunosti opremiti i popraviti oružja

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran

bogme je i u pravu kora... 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dead Island

ovako, igrao sam dead island i negdje sam se bio zabio i pritisnuo sam "load last checkpoint", i ono me vratilo na zadnji checkpoint ali sa lvl 1, bez oruzja bez iceg... :O

ako se moze nesto uraditi recite ili da brisem igricu...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
stone kaže...

ovako, igrao sam dead island i negdje sam se bio zabio i pritisnuo sam "load last checkpoint", i ono me vratilo na zadnji checkpoint ali sa lvl 1, bez oruzja bez iceg... :O

ako se moze nesto uraditi recite ili da brisem igricu...

meni se to isto dogodilo kad sam napravio novog charactera. stari se resetirao na lv1. treba ti update 2, navodno pomaže ali nisam siguran. no morat ćeš ponovo sve od starta

14 godina
protjeran
Dead Island

glupe li igre...

igra je puna bugova...malo- malo pa izbaci poruku kako je neki feler...moram ponovo uć u igru kad ono - nema mog auta kojeg sam imao prije chrash-a igre!!!???!!!???

WTF???

svi zombiji koje ubijem ponovo su živi kad se vraćam tim putem???!!!

za vožnju auta su trebali angažirat dečke iz GT.

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

nisam nikad imao neki bug da me izbaci van i uglavnom je bilo sve super. osim što bih na escort misiji nekog npc-a gledao kako se vrti u krug par minuta ili samo stoji na mjestu makar su svi zombiji u ukolici mrtvi. i da, igra koristi respawn svega. makni se iz jednog područja i ponovo dođi nazad. svi zombiji su živi i itemsi su nazad. jedino zombiji su random. možeš imati 4 walkera prvi put a drugi put su 2 walkera i 2 infected. auto nestane s lokacije kad izađeš iz igre potpuno van ili samo u main meni a tebe vrati na neku safe lokaciju blizu

p.s. vožnja auta i nije velika stvar, nisam ga pretjerano koristio osim malo u prvom dijelu mape na plaži. u gradu postoje 2 lokacije s autom ali je uvijek hrpa zombija negdje pa volim ići pješke i tamaniti ih sve. jungle sam ga isto svega par puta koristio

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 22:46 (skullscar).
15 godina
protjeran
skullscar kaže...

nisam nikad imao neki bug da me izbaci van i uglavnom je bilo sve super. osim što bih na escort misiji nekog npc-a gledao kako se vrti u krug par minuta ili samo stoji na mjestu makar su svi zombiji u ukolici mrtvi. i da, igra koristi respawn svega. makni se iz jednog područja i ponovo dođi nazad. svi zombiji su živi i itemsi su nazad. jedino zombiji su random. možeš imati 4 walkera prvi put a drugi put su 2 walkera i 2 infected. auto nestane s lokacije kad izađeš iz igre potpuno van ili samo u main meni a tebe vrati na neku safe lokaciju blizu

p.s. vožnja auta i nije velika stvar, nisam ga pretjerano koristio osim malo u prvom dijelu mape na plaži. u gradu postoje 2 lokacije s autom ali je uvijek hrpa zombija negdje pa volim ići pješke i tamaniti ih sve. jungle sam ga isto svega par puta koristio

Ja na to gledam ovako: Novi zaraženi zombiji su došli na to mjesto odnekud drugdje a ne kao da su to oni isti, kakva bi to onda bila zaraza? :))))

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
Dead Island

meni je samo zanimljivo koliko ljudi ima na tom otoku...oke,ajd u gradu vjerujem da ih ima puno,al  prasumi i tamo,pa sta ti ljudi rade,na tisuce da ih po đungli trci i to istoj onoj koja je kao opasna bila i prije nego su zombiji stigli,nema sta..naravno da ne spominjem lude domorodce koji imaju dolare i tako to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice