- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dosao mi je mail sa Bonus Item CODE-om i sad bi ja u MPu od Crysis-a trebao na Select REDEEM CODE i tu upisem ovaj Bonus Code i to bi bilo to ...
No, zasto ja u EADM ne vidim igru niti za download ni kada je release? Ne vidim da je imam?
Stiže moj dojam uskoro
Sad me malo prica dublje uvukla,zakon je,pogotovo sto je nanosuit skoro pa ziv,predobro za sada,ipak,iznenadit ce me SP kako se cini :D.
Dosao mi je mail sa Bonus Item CODE-om i sad bi ja u MPu od Crysis-a trebao na Select REDEEM CODE i tu upisem ovaj Bonus Code i to bi bilo to ...
No, zasto ja u EADM ne vidim igru niti za download ni kada je release? Ne vidim da je imam?
Niti ja ju ne vidim isto. Teka kada izađe će se navodno vidjeti. Sada jedino nisam siguran da li je to u ponoć ili u 8 sutra ujutro prema satu koji odbrojava na http://www.ea.com/uk/crysis-2
moglo se igrat. pustio sam ga da pretrazuje igrace skoro 3 sata pa je uspio naci nekoliko njih.
vani je :) FLT
Već je bilo ali ponoviti ću, znači:
Svi koji imaju igru na EA Download Manager-u jednostavno pod postavkama account-a promijenite lokaciju na US i moći ćete skinuti i igrati igru!
Već je bilo ali ponoviti ću, znači:
Svi koji imaju igru na EA Download Manager-u jednostavno pod postavkama account-a promijenite lokaciju na US i moći ćete skinuti i igrati igru!
Ja sam probao i svejedno ju ne vidim.
Kod mene u igri nema Extreme opcije koja se spominje tu po internetu.
Jel nema malo detaljnijih postavki osim gamer,hardcore i advanced?
Igra ok kao i demo.Igram na hardcore(mislim da su to najviše postavke) i ima preeeviše blura.Boli me vugla od njega
Možda radi grafe
Možda radi grafe
Ne kuzim zast radi grafe, igra tak i onak igra ne podrzava DX 11. Vidim da ni ovdje neki nemaju te opcije.
Hah vidite ove likove, i ja oću vaki t-shirt
Ma da ih je i u nanosuitove uvalit opet nebi bili cool.
Izgleda da je došao pravi ...
EDIT: I radi!
Ima netko G92 karticu da kaze kako ide?

Danas instalirao igru preko EADM, i igra radi savršeno na EXTREME postavkama, grafička je sapphire hd5850, i nema nikakvih zastoja
Decki izasao vam je Crack by FLT...pozz
Tako je, prođemo, isprobamo, ako je dostojno, kupujem.
Kečina mi bolje izgleda, valjda radi zelenila.
Da, nema ni kod mene. A grafa mi podržava DX11. Možda će Xtreme opcija doci sa patchem skupa sa podrškom za DX11.
Mora biti negdje nešto za maknut motion blur, glava me počela bolit nakon 5 minuta, morao sam ugasiti. Sigurno ima neka caka u .cfg fajlovima.
Da, nema ni kod mene. A grafa mi podržava DX11. Možda će Xtreme opcija doci sa patchem skupa sa podrškom za DX11.
Mora biti negdje nešto za maknut motion blur, glava me počela bolit nakon 5 minuta, morao sam ugasiti. Sigurno ima neka caka u .cfg fajlovima.
Nope, jer ja imam Extreme opciju, kao i mnogi drugi. Što se tiče blura može se maknuti vrlo jednostavno -> u shortcut dodaj +r_motionblur = 0
Može se štošta podesiti, FOV, radial blur, pa sve do detalja SSAO itd... Treba guglat malo.
Ako te glava stvarno počela boliti ili ako ti nije ugodno igrati onda rješenje možda nađeš u naštimavanju (povisivanju) FOV-a. Sretno.

Evo dečki ovak napraviti u bin direktoriju datoteku : autoexec.cfg
i u nju upišite ovo i tu je sve sređeno igra duplo bolje i igrivije izgleda barem menii
COPY:
---------------------------
g_skipintro 1
r_Glow 0
cl_fov 80
pl_movement.power_sprint_targetFov 80
i_mouse_accel 0
sys_spec_gameeffects 3
sys_spec_objectdetail 3
sys_spec_particles 3
sys_spec_postprocessing 3
sys_spec_shading 3
sys_spec_shadows 3
sys_spec_sound 3
sys_spec_texture 3
sys_spec_volumetriceffects 3
sys_spec_water 3
sys_spec_physics 3
ne kužim zašto neki mogu,a neki ne mogu ukljuciti extreme postavke a imaju dx11...zna li netko zašto?