Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 927.371
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Crysis 2

I momci, kakva je igra? Igra li je već tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
Horned Reaer kaže...

najavljena ekspanzija (nešto kao Warhead) radnja se vraća u đunglu{#}

Ako je to istina, onda je to jedna od lijepših vijesti u svijetu igara..neki link možda?

16 godina
neaktivan
Crysis 2

Možda dobijemo još malo konzolaškog ugođaja ali ovaj puta u šumi. {#}

3D dizajner
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

bas mi je lijepo kad vidim kako se pljuje po onome sta si i zavrijedi pljuvanje. jos da mozemo malo radikalnije to primjeniti u hrvatskoj politici.... XD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

ako neko bude čito vaše komentare izvana mislit će da je igrica glupa, dosadna i totalni fail..a ustvari samo je port sa konzola i to jako zabavan, dobar i totalni pogodak...mogli su par stvari popravit, ali nemože sve bit savršeno...kog briga dal je port dal nije..sve igre su port pa normalno da će i ova bit, kad se svima očito više isplati za konzole radit igrice...al opet ponavljam ima super mp...a to šta je forum pun zagriženih BBC2 igrača koji ne priznaju ništa drugo nego BBC2 e to je već drugo, nije to razlog da se pljuje po igri...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BMK kaže...

Al opet,u igri mi mozda fale samo texture vece rezolucije te sjene i da se neke stvari ne spawnaju preda mnom,sve ostalo je kako treba!

Igra je super optimizirana,60fpsa zakucano,naspram 1. Crysisa :D.

Do sad sam stigao igrati nekih pol sata. Slijede neke negativne stvari što se izgleda tiče koje sam primjetio u tom kratkom vremenu. Primjetih da su teksture loše, lošije nego u prvom Crysisu. Neke čak izgledaju sramotno jadno. Destrukcija je 10 koraka nazad u odnosu na prvi Crysis. Nemogu ni najtanju grančicu na drvetu potrgat. Uspio sam razbit staklo na uličnoj svjetiljci, al onda je pak žarulja koja se nalazi unutra neuništiva. A neke stvari su žalosno smiješne, npr. zapucam po vratima od vozila hitne pomoči a ona odlete ko da ih je odbacila eksplozija iz unutrašnjosti vozila. I tak. Sjena od igrača uopće se ne nalazi gdje bi trebala, tj. ne počinje na mjestu gdje stojiš nego pol metra dalje.

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 18:05 (FLes).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

ovo nije xbox360 ili ps3 tema. bug je časopis za hardver. i tocka. sta bi ja sad trebo biti tiho i platiti 50€ za igricu? lajemo ko psi zato, jer su nas obmanuli, lagali su oni kao psi, a znali su da nece ispuniti to sta govore. u politici to moze proc, lazu kao psi, i 4 godine im nebres nista. al ovdje kad placas a oni te lazu, e to treba kazniti. tako dugo dok ne poprave, ja cu svima govoriti da je igrica fail, isto kako sam govorio i za cod:bo i dalje cu govoriti. cim vise igraca odvratim od kupnje, tim sam zadovoljniji. pa ce onda oni malo razmisliti sta je poslo po zlu, kad se zaprepaste prodajom pc-verzije. i onda ce torente kriviti, a sami su krivi!!!!mislim da se polako mijenja svijest igraca i ljudi, koji su sve vise poceli kupovati originale.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

briga me za teksture neću je, ko curu voditi, da šetamo po rivi...kakva je igrivost ?

Oce li mjesec ikad shvatit da ga zemlja samo vrti oko svoje osi!?
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 18:10 (EraserHead).
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja sam zaigrao nekih 10 minuta i za sad mi se ok čini. Malo je drugačiji feel od demo-a, igram SP doduše. Šta ja znam, premalo sam igrao da bih dao neko objektivno mišljenje po pitanju igrivosti, za sada mi djeluje ok ali ništa spektakularno. Primijetio jesam da su teksture zaista nešto niže kvalitete od očekivanoga, pogotovo na oružju. Uzimam Metro kao primjer gdje od detaljnosti tekstura zastaje dah. Što se tiče otvorenosti, pa i nije tako zatvorena kao što smo govorili, u principu, djeluje više zatvoreno nego što je, odnosno, rekao bih da sami environment iz C1 djeluje otvorenije nego što to on zaista jest. Ovdje sam već u 10 minuta imao priliku malo istraživati okolo, ništa previše za sada, ali nije baš niti ono - put i piči ravno, može se malo zafrkavati, a za taktičku igru ima podosta mjesta, barem za sada. Malo je "suženo" ali može se. Environment je dosta interaktivan, nisam probao rušiti stabla, ali gotovo svaki objekt, od kutija, cigli, do flaša i rasvjetnih elemenata se može uzimati, uništavati, bacati i slično. Fora mi je što si možete pokupiti one manje lampe pa si osvijetliti put u tamnim prostorima. Ima tu dosta detalja koje ljudi očito previđaju u svom tom lovu na grafiku i nezamislivo nenad*ebiv gameplay. Kada se malo spustite na zemlju i umjesto da tražite određeno, pogledate šta igra nudi, i nije tako loše onda. Ima tu pregršt sitnica koje još uvijek Crysis-u daju feel. Ja osobno ne osjetim toliki konzolitis koliko smo ga pokušali prikazati, jer ako izuzmemo te grafičke nedostatke ako ih tako možemo nazvati, te eventualan nedostatak fizike (nisam još dovoljno igrao pa da znam) meni se čini da ispod ovoga leži jedna sasvim solidna igra.

Mene je najviše pogodio upravo izostanak modding alata, koje su izgleda obećali za ljeto/jesen... No tko zna, otom potom, a to im ne opraštam, to je obično varanje kupca. Pogotovo što se nit ne zna do koje granice će ta podrška ići.

Za kraj snimio sam i kratak video gameplay, ap ako želite malo pogledati početak igre, ništa specijalno ali eto... (još se konvertira, kad uploadam stavit ću link)

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Horned Reaer kaže...

yeaaaaaaaa , to se traži , prešao warhead po drugi put u 3 sata , kako me hvata nostalgija za otokom i đunglom , btw da pitam , jel dosao crack koji radi xd?

16 godina
Crysis 2

evo stigao je i meni cd key napokoooon :)

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ako kupim verziju u kutiji,aktivira se preko EA Download Managera?
HTC Desire Android
15 godina
neaktivan

Jedino ako želiš{#}

Upravo instalirao igru, skinuo je s torrenta i unio kupljeni cd key, sve bez EA download managera

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 19:15 (EraserHead).
16 godina
EraserHead kaže...

Jedino ako želiš{#}

Upravo instalirao igru, skinuo je s torrenta i unio kupljeni cd key, sve bez EA download managera

Znači to radi bez problema? Da znam da se ne bi tlačio sa EA managerom kako vidim da javlja probleme...

Stoja
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
EraserHead kaže...

Jedino ako želiš{#}

Znači to radi bez problema? Da znam da se ne bi tlačio sa EA managerom kako vidim da javlja probleme...

Radi, sve bez managera...

A ako želim (iz nekog razloga) igrati i preko tog famoznog managera, samo se logiram na account, on već prepoznaje instaliranu igru na disku, bez obzira što je nisam preko EA managera instalirao

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Puno priče a ništa korisno {#} Onda, kakva je igraa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
athlon64 kaže...
Horned Reaer kaže...

yeaaaaaaaa , to se traži , prešao warhead po drugi put u 3 sata , kako me hvata nostalgija za otokom i đunglom , btw da pitam , jel dosao crack koji radi xd?

nema još cracka ...samo FAKE

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
14 godina
neaktivan
Crysis 2

MP mi je odlican.

SP,samo dobar,nista vise,zanimljiv i zabavan,ali kvragu,fali mi grafike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gjurki kaže...

ako neko bude čito vaše komentare izvana mislit će da je igrica glupa, dosadna i totalni fail..a ustvari samo je port sa konzola i to jako zabavan, dobar i totalni pogodak...mogli su par stvari popravit, ali nemože sve bit savršeno...kog briga dal je port dal nije..sve igre su port pa normalno da će i ova bit, kad se svima očito više isplati za konzole radit igrice...al opet ponavljam ima super mp...a to šta je forum pun zagriženih BBC2 igrača koji ne priznaju ništa drugo nego BBC2 e to je već drugo, nije to razlog da se pljuje po igri...

Ne misliš da je to malo glup način razmišljanja. Zašto da dobivamo inferioran proizvod? Zašto uz (po vašim tvrdnjama) odličan gameplay ne bi dobili i odličnu grafiku? Mene je briga.

I inače na ovom forumu ima više CoDovaca. Bar je bilo, vajda im se CoD zgadio pa su prešli na BF.

A kad smo kod toga orginalno je Bad Company napravljen za konzole. Tek je BC2 došao na PC. Malo pati od konzolitisa u odnosu na prave BF naslove al se nitko ne žali na njega jer je kvalitetno prebačen na PC. Ima čak i DX11 za razliku od nekih {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 19:36 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan

DX11 koji ubrza igru čak :)

16 godina
Da,na MP mapama je vrijeme učitavanjs nekoliko puta brže.
HTC Desire Android
17 godina
Crysis 2

70% forumaša ima grafičke kartice u rangu ili jače od GTX460/5770 (neki mainstream za ugodno igranje) i nikome nije bitna grafika, (naravno kada se i pogleda pod moj pc nekome tko kaže da mu ja grafika zadnja, a ono GPU: ATI 5870). Pi*darije.....

I ovdje je više stvar u obećanjima da će igra biti iz druge galaksije i to posebno za PC, a onda ne stave niti dx11...., a ne u samoj "lošoj" grafici...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 20:00 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Ali očito je ljudima bitniji gameplay nego grafika, po meni grafika samo nadopunjuje iskustvo samog gameplaya igre. I ne toliko grafika koliko fizika, zato BC2 i je tako popularan jer je ipak pružio u multiplayer pucačinama nešto osvježavajuće i zabavno a pritom i ne treba top-notch pc od desetke tisuća kuna već i osrednji kompovi vrte bez beda.

Slažem se za razvitak grafike i poboljšavanja iste, ali također idem i za optimiziranje istih. Đaba mi super grafika ako može ju igrati samo onaj koji je sada iskeširao 10 tisuča kuna za komp dok onaj godinu dana star neće moći. Sve je to čar upgradati komp ali to je i potrošnja para. Meni se ne isplati davati par tisuča kuna svaku godinu samo radi nešto bolje grafike a da gameplay se ništa ne mjenja.

A u konkretnom slučaju crysisa, on je definitivno napravio veliki korak naprijed po pitanju gameplay-a pogotovo u multiplayer komponenti. Ubacili više oružja, modova, nanosuit napravili aktivnim dijelom igre koji možeš prilagoditi sebi i svom stilu igre, i još sitnice tipa dogtagovi, achievementi i slično da se malo začini. Singleplayer je moguće korak nazad, ali to sam već bio pisao da svi znamo već 2 godine da će tako biti. 

I neznam gdje tko koga tjera da kupi igru? Ne sviđa ti se, ne kupuj, skini sa torrenta i smij se cryteku u facu. Meni se nijedan cod ne sviđa niti ću ga ikada kupiti, ali zbog toga ne govorim svima da rade bojkot igre jer ju recikliraju iz godine u godinu. Onome kome paše nek kupi i uživa, ili neka gubi živce, njegov problem, ja ću ga zaobići i svi sretni.

Stoja
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

a steam key na piratici?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2

Samo mogu reći da ču biti sretan ako zaigram išta bolje tamo negdje do jeseni.

eee...kuda ovaj svijet ide...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Zanima me da li ču moči igrati crysis 2 na medium i high postavkama?

Moj komp. ima ove konfiguracije:

- Procesor- Amd Athlon II x4 640( 3,0 GHz X 4)

- Ram- DDR3 4GB (2X2), 1333 MHz

- Grafička kartica- VGA VTX ATI HD 5570 2Gb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CodEA kaže...

...

Medium bi moglo ići.

3D dizajner
15 godina
protjeran
Crysis 2

sta je onda bolje skinut sa torenta i upisat cd key originalni, ili skinut preko eadownloadera?

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Minoza kaže...
CodEA kaže...

...

Medium bi moglo ići.

Ma ja bih rekao da bi to moglo i na high! Tako nekako high-medium!

D=mc2, Deinstein
17 godina
odjavljen
Crysis 2

Ljudi što je ono nešto bilo što je netko postao da će 24.3 izaći neko "nvidievo iznenađenje"...

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice