pa koliko se meni čini to je to sta ce mo vidit od grafike ? pa dobro di su efekti , di je fizika ona ? a ljudi moji razočaranje , konzolitis , ja sam mislio da ce mo u punoj igri imat hrpu opcija koja ce bacat najbolje sli-eve na koljena i davat brutalnu kvalitetu , razocarat cu se ako ovo ostane ovako.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa koliko se meni čini to je to sta ce mo vidit od grafike ? pa dobro di su efekti , di je fizika ona ? a ljudi moji razočaranje , konzolitis , ja sam mislio da ce mo u punoj igri imat hrpu opcija koja ce bacat najbolje sli-eve na koljena i davat brutalnu kvalitetu , razocarat cu se ako ovo ostane ovako.
pa da...daleko od očekivanog... kako imam truli osječaj da će biti maximalni fail igra na pc
Nadajmo se da će crysis 3 biti bolji XD
Di mogu skinut Crysis 2 multiplayer demo za ps3? Ili ne postoji?
Di mogu skinut Crysis 2 multiplayer demo za ps3? Ili ne postoji?
Za PS3 nema dema, bilo je za xbox i PC, ali sad su serveri ugašeni

Kako jadno i smiješno zvuči ovo gamer, advanced, hardcore...toliko je glupo da osim što su jedine 3 opcije za podešavanje grafike ne znaš ni koji im je redosljed po jačini jer nema nikakve logike
Meni je odma bilo jasno što je što, ne vidim uopće u čemu je vaš problem.
Ajde ljudi igrajte,jos je malo serverov ostalo
Kako jadno i smiješno zvuči ovo gamer, advanced, hardcore...toliko je glupo da osim što su jedine 3 opcije za podešavanje grafike ne znaš ni koji im je redosljed po jačini jer nema nikakve logike
Ma glupost živa, gotovo svaka igra ima low / medium / high / very high / custom
Ljuti "prekaljene gejmere" što su tretirani kao najlakši nivo.
btw kad ce puna igra?
Ma glupost živa, gotovo svaka igra ima low / medium / high / very high / custom
Crysis nije "svaka" igra , samo su ga sad malo poconsolitis izgleda...
Uostalom bilo bi dovoljno dodati slider koji bi zdravom logikom govorio da je krajnje lijevo slabije, a krajnje desno jače.
uopce se ne isplati dati pare za pc Crysis 2, prvo sto treas satelit od kompa da ti vrti igru, ja cu vjerovatno ovu igru uzet za ps3, jel vidi se da je cisti konzolitis
uopce se ne isplati dati pare za pc Crysis 2, prvo sto treas satelit od kompa da ti vrti igru, ja cu vjerovatno ovu igru uzet za ps3, jel vidi se da je cisti konzolitis
Pa ovo nije uopće točno jer se do sada pokazalo da se C2 fino vrti i na slabijim konfama.
Uopce netreba nesto posebno jak komp za tu igru i radi na skoro svakom kompu tocnije radi bolje i glade nego prvi dio...
Uopce netreba nesto posebno jak komp za tu igru i radi na skoro svakom kompu tocnije radi bolje i glade nego prvi dio...
pa naravno da radi kad tetris ima bolju grafiku od toga
To, ajmo u krajnosti... Trollaš...
Eh kakvih ljudi ima.... Go play tetris!
meni je na PC-u bolje radio Crysis warhead nego Crysis 2 demo. Sa C2 sam probao na sve 3 postavke, i najbolje mi je radilo sa GAMER.
uspio sam se docepati Crysisa 2 dema za PS3. Cekam da se downloada.
Znaci, napravio sam novi user account na PS3-u. Kad sam to napravio, onda sam se registrirao na PSN i pod drzavu sam stavio "United States". Stavio sam grad "New York City" i post code "10001". Otisao sam na PlayStation Store i tamo sam pronasao C2 demo i skinuo sam ga.
Nadam se da ce ovo pomoci onima koji to nisu znali, a ne mogu cekati za demo u europi.
Obavjestit cu vas o grafici. Mislim da je C2 vise konzolaska igra...
Pa ovo nije uopće točno jer se do sada pokazalo da se C2 fino vrti i na slabijim konfama.
Do sada nije izišla puna igra ni patch koji dodaje DX10/DX11 efekte, dakle sve što sada igrate, igrate sa DX9 API-em, naravno pokrenite Crysis u DX9 i na High će ga vrtit i 8800GT.
Tako da prvo treba pričekati igru i DX10/DX11 patch, pa tek onda govoriti kak se lipo vrti.
Do sada nije izišla puna igra ni patch koji dodaje DX10/DX11 efekte, dakle sve što sada igrate, igrate sa DX9 API-em, naravno pokrenite Crysis u DX9 i na High će ga vrtit i 8800GT.
Tako da prvo treba pričekati igru i DX10/DX11 patch, pa tek onda govoriti kak se lipo vrti.
Micromane ne čitaš dobro. Čovjek se žalio da treba jaka kanta da se vrti Crysis 2, što nije točno, jer da se vrti Crysis 2 ne treba ti ni DX10 nit DX11, dovoljan ti je DX9, jel tako? One konfe koje su mogle vrtiti demo, moći će vrtiti i punu igru. Dakle nisam ništa krivo rekao niti krivo predvidio.
izgleda da se Crysis 2 nece proslavit na Playstationu jer C2 demo nije na top listi preuzimanja demoa. 2 sata je igra trazila igrace, ali na kraju nije nasla ni jednog.
Toliko o Crysisu 2 na PS3-u.
izgleda da se Crysis 2 nece proslavit na Playstationu jer C2 demo nije na top listi preuzimanja demoa. 2 sata je igra trazila igrace, ali na kraju nije nasla ni jednog.
Toliko o Crysisu 2 na PS3-u.
Pa Crysis 2 demo se više nemože igrati :S
Mislim da je demo za PS3 tek počeo juče-prekjuče, ovo do sada je bilo samo za PC i Xbox 360.
To, ajmo u krajnosti... Trollaš...
heh moram malo u isčekivanju sam eto još nekoliko dana do izlaska... :)..frajer koji je radio mjuzu za inception Hans Zimmer je radio za Crysis 2 cool
moze li mi ko rec kako ce mi radit crysis 2 na konfi mojoj,,pod moj pc,,, :D zanima me
moze li mi ko rec kako ce mi radit crysis 2 na konfi mojoj,,pod moj pc,,, :D zanima me
zZzzz..
dado reci mi,,znan da je proc srot zato pitam :/