Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 927.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Crysis 2
Stoja kaže...

Skank, dosadan si više, tu pljuješ po igri a za par sati ćeš govoriti kako je igra strava{#} Daj sam igraj i zabavi se, tome valjda igre i služe, ne?

I još jedna slika za tebe, da spojimo i crysis i tvoje njurganje dođe nešto u ovom stilu{#} mala šala, bez uvrede{#}

a neeeee! neces ne! gdje sam ja to pljuvao po igri? nadji mi taj post! i double dare u! :P pljuvao sam po cryteku i onuru ali ne i po igri... kako bi i mogao kad je nisam igrao (ukljucujuci i betu)! toliko lud nisam.... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Crysis 2

shit, you got me{#}

Stoja
Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
skank666 kaže...

bug.. dosta ljudi se zali na to, izmedju ostalog. jel netko citao sto donosi famozni day one patch, ako ne : donosi - NISTA! neke multi bugove ispravlja i mice iz opcija aimbot i otkljucava konzolu i to je jedina dobra vijest..

sad se vec radi o principima ako ne naprave obecano - mojih 50 eura nebu dobiti ali ce me imat u torrent statistiki... jos kad se sjetim one peticije : "crytek, we care"  LOL.... kako smo popili pimpek

koji sam ja gej.... ipak sam je kupio!  ni sam jos ne znam zasto...

Ahaha to se zove PC ovisnost

BE HAPPY xD : - )
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 14:04 (Joe Cooker).
16 godina
odjavljen
Crysis 2

to je bilo u afektu! I dalje sam ljut, laksi za 49.99 jura ali da samo znas kako sam bahato lupio purchase button, pih, ponosio bi se samnom! a nemam ni sto igrat od fpsa.... tj od stalkera COP nisam igrao neki fps (ne racunam BC2)... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

evo samo da vam javim da sam uspio pokrenut igru(original KEY ca CLONEDVD releasom) i igra je supr, pokrečem ju na full postavkama

na rezoluciji 1680x1050 sa jednom 9800GTX i sve radi dosta fluidno

vidimo se u multiplayeru, mogli bi neki clan smislit :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

NA GTX295 i X6 1055T OC,igrica na minimum detaljima i FullHD rezi ima onak,15fpsa,steka do ibera.

Ne vjerujem,demo je na istim detaljima s GTX275 isao na 60fpsa.

I da,igram vec prek EA :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

bila igra port ili ne bila..zabavna je, ima odličan mp , a za sp neznam jos..šta se mene tiče može bit port sa mog frižidera dolke god je zabavna mene ne smeta

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BMK kaže...

NA GTX295 i X6 1055T OC,igrica na minimum detaljima i FullHD rezi ima onak,15fpsa,steka do ibera.

Ne vjerujem,demo je na istim detaljima s GTX275 isao na 60fpsa.

I da,igram vec prek EA :D.

Jea rajt :)

http://dizanje-ratia.info
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Sta pricas ti covjece?

Kakav troll?

edit: Ugasio sam jedan GPU i sad ide ko podmazano.Pa ne vjerujem da 'Meant to be played' igra nema SLi podrsku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 14:33 (BMK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Samo ću ti reć: Mućko đubre, što lažeš sebe napaćenog? {#}

Cijelo vrijeme kukaš kako su nam uvalili qrac i onda im još platiš za to. {#}

Da! - Nego, ja malo igrao frendovu na 2560 rezi i izgleda fino MP xD

CoD koji je ipak bolji od CoD-a. Crysis 2 je, iskreno, najbolji "normal mode" FPS MP koji sam igrao. Dakle, uspješno konkurira CoD-u.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 14:32 (naxeem).
16 godina
protjeran
BMK kaže...

Sta pricas ti covjece?

Kakav troll?

Pa tako mi izgleda jer pričaš gluposti. Post iznad lijepo piše kako igra klizi, i sad ti tu dođeš da na 6-jezgrenom procesoru i više nego jakoj grafičkoj kartici šteka na minimumu :) Ko tu koga ;) Ja bih rekao da, ako to nije pokušaj ocrnjivanja igre, onda tvoj kompjuter faila jer očito kod drugih radi isto kao i demo.

17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
BMK kaže...

Sta pricas ti covjece?

Kakav troll?

Pa tako mi izgleda jer pričaš gluposti. Post iznad lijepo piše kako igra klizi, i sad ti tu dođeš da na 6-jezgrenom procesoru i više nego jakoj grafičkoj kartici šteka na minimumu :) Ko tu koga ;) Ja bih rekao da, ako to nije pokušaj ocrnjivanja igre, onda tvoj kompjuter faila jer očito kod drugih radi isto kao i demo.

GTX295 je govno od kartice pa je logično da ne radi dobro.

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Pogledajte EDIT onog posta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...
APazinjan kaže...
BMK kaže...

Sta pricas ti covjece?

Kakav troll?

GTX295 je govno od kartice pa je logično da ne radi dobro.

Jea rajt :)

16 godina
odjavljen
Crysis 2

pa zayebava...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

:P

16 godina
protjeran
Crysis 2

Lol ko tu koga :P Ajmo mi ontopic :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Sto je najsmjesnije uopce ne zayebavam.

Ugasio sam 1 GPU i sad fino radi.Ne znam zasto lagga s 2 GPU-a upaljena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BMK kaže...

Sto je najsmjesnije uopce ne zayebavam.

Ugasio sam 1 GPU i sad fino radi.Ne znam zasto lagga s 2 GPU-a upaljena.

Iz istog onog razloga iz kojeg ja više nikad neću kupit multi-GPU karticu ili SLI, ma koliko novca imao. Godinama već te stvari više stvaraju problema, nego što su korisne. Da, nakon nekoliko tjedana ili mjeseci u slučaju manje zanimljivih naslova, čak i radi, ali stvara probleme na svemu što nema poseban profil i ponekad u ne-igrama. Hvala, ali ne hvala.

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Uspio.Treba se poigrat s Rendering modovima,bio je na alternate1,a sad je na nvida recommended i radi ko beba.

Ipak nije kartica za bacit :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BMK kaže...

Uspio.Treba se poigrat s Rendering modovima,bio je na alternate1,a sad je na nvida recommended i radi ko beba.

Ipak nije kartica za bacit :D.

Imaš sreće :P

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Ma sad ide,ali je 2. GPU na 30% pa mi na Maximum nejde bas najbolje.Oh kolko gluposti s ovom karticom :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Sorry na novom postu ali...

USPIO!

http://www.nvidia.com/object/nvidia-multigpu-SLI-profile-update-v7-driver.html

Dakle,za sve Vas koji koristite Multi GPU sistem,najnovije drivere i ovaj profil stavite,igrica leti na 60fpsa Extreme postavke s GTX295,tj.osjetit cete ogroman boost u Multi GPU konfiguraciji.

Mozda nekome pomogne,tko zna :).

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
protjeran
BMK kaže...

Sorry na novom postu ali...

USPIO!

http://www.nvidia.com/object/nvidia-multigpu-SLI-profile-update-v7-driver.html

Dakle,za sve Vas koji koristite Multi GPU sistem,najnovije drivere i ovaj profil stavite,igrica leti na 60fpsa Extreme postavke s GTX295,tj.osjetit cete ogroman boost u Multi GPU konfiguraciji.

Mozda nekome pomogne,tko zna :).

Meni će pomoći :) Hvala ovaj vikend rasturam :D

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Super :)!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

2x su spomenuli PC po 5sec , toliko o posebnoj paznji posvecenoj pc-u

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Al opet,u igri mi mozda fale samo texture vece rezolucije te sjene i da se neke stvari ne spawnaju preda mnom,sve ostalo je kako treba!

Igra je super optimizirana,60fpsa zakucano,naspram 1. Crysisa :D.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

najavljena ekspanzija (nešto kao Warhead) radnja se vraća u đunglu{#}

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Al opet,u igri mi mozda fale samo texture vece rezolucije te sjene i da se neke stvari ne spawnaju preda mnom,sve ostalo je kako treba!

Igra je super optimizirana,60fpsa zakucano,naspram 1. Crysisa :D.

Ponavljam još jednom Crysis 2 trenutno radi na DX9 only, a prvi Crysis radi na DX10 sa DX10 sposobnom grafičkom. Dakle potpuno neusporedivo i logično da se Crysis 2 brže vrti.

Treba pričekati Patch pa onda suditi koji se brže izvodi i koji ima ljepšu grafiku.

I'll be back
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice