tamo di je spawner? radaju se cave spiders,
svi smo radili hodnike sad je pitanje dali mislimo na iste :D
Ja sam radio one gdje sam spojio sjedište, shizovu kuću i onu utvrdu!
tamo di je spawner? radaju se cave spiders,
svi smo radili hodnike sad je pitanje dali mislimo na iste :D
Ja sam radio one gdje sam spojio sjedište, shizovu kuću i onu utvrdu!
pls carli nemoj WE, ovaj put se ide sve "legalno".
WE ćemo derat u admin svijetu ili blizu spawna ako treba.
Vidim da see Hell3 javio, a što me začudilo je to da uopće razmišljate da ga pustite. Ako se to dogodi mislim da bi bilo pametno napraviti kategoriju za nega bez vatre, lave, TNTa...
I ovako, ovi worldovi vam nemaju smisla.
Nek jedan world bude faction, drugi creative-nači smijemo sve koristit šta želimo, treći surival RL(da imamo shopove, svatko ima svoj posao i tako pare zarađuje itd).
Najbolje od svega je to sto ja nisam se igrao tada sa we
Nisam glup da nekome unistim kucu sa we, tako da gjurki edit post :)
Vidim da see Hell3 javio, a što me začudilo je to da uopće razmišljate da ga pustite. Ako se to dogodi mislim da bi bilo pametno napraviti kategoriju za nega bez vatre, lave, TNTa...
Moze, nek se klasa zove ex-convict :D
I ja bih trebao bit u toj klasi, skupa s njim sam zapalio spleef arenu
Naravski, zao mi je zbog toga, fermi je izvrsio pravdu nad mnom :D
Moze, nek se klasa zove ex-convict :D
I ja bih trebao bit u toj klasi, skupa s njim sam zapalio spleef arenu
Naravski, zao mi je zbog toga, fermi je izvrsio pravdu nad mnom :D
Dobio si p guzi?:)
pazi se i na zadnjem moze se ponovit v1 :D
Ja sam dobar, znas mene :)
I haz been fixed since that
Sa helicem? Da ce letjet
Sa helicem? Da ce letjet
hell3
Što ste se dogovorili?
Jel ulazi?
Neznam što je sada, da li se trebam ponovno prijaviti... (pošto sam igrao na burekcraftu 2 a i poslo sam ono šta ste boldali zelenim da se svi prijave)
Jučer sam igrao na serveru za perziju... Sada sam pokušao otvoriti chest i nista (kaze da nisam u zoni perzije).
Onda sam baš išao promjeniti chet channel da vidim što ce reči i kaže da nisam ni u jednoj frakciji... MOLIM pomoć.
Neznam što je sada, da li se trebam ponovno prijaviti... (pošto sam igrao na burekcraftu 2 a i poslo sam ono šta ste boldali zelenim da se svi prijave)
Jučer sam igrao na serveru za perziju... Sada sam pokušao otvoriti chest i nista (kaze da nisam u zoni perzije).
Onda sam baš išao promjeniti chet channel da vidim što ce reči i kaže da nisam ni u jednoj frakciji... MOLIM pomoć.
Restartali smo frakcije slučajno, probaj se ponovno joinat.
Filconja leti, molim ban.
Zasad ima 4 fakcije:
Ajmo ljudi navalite:))
Da li je moguče da nekako stavite pokraj imena i frakciju da se zna tko je tko, jel ovako svaki čas moramo pitati tko je na čijoj strani
(samo predlažem ako je to moguče... nisam programer)
Da li je moguče da nekako stavite pokraj imena i frakciju da se zna tko je tko, jel ovako svaki čas moramo pitati tko je na čijoj strani
to već postoji.
Ovako, ovo nece moci ici dalje, 3 admina su u jednoj fakciji. Nema ravnoteze na serveru. Molim da se bar netko odvoji
to već postoji.
Kako to palim,gasim.
Ovako, ovo nece moci ici dalje, 3 admina su u jednoj fakciji. Nema ravnoteze na serveru. Molim da se bar netko odvoji
di je razlika? admin je običan čovjek, igra kao običan čovjek. mi smo SVE "legalno" skupili i dosta dugo su trajale pripreme za napad.
pošto znamo kakav je nered nastao na bureku, ne želimo da se isto dogodi tako da dragi moji perzijanci, možete nam vjerovati da je sve išlo pravedno.
jest da smo dosta grub napad napravili, ali je ovo ipak hardcore pvp server :D
sjećam se kolko smo mi puta na jednom američkom serveru bili puta napadnuti i kolko smo puta napali i nismo se nikad žalili.
haj uživajte, kad izgubite, odite negdje, prikupite materijala(nemojte spawnat, to je gay) i idite osvojit svoju bazu.
have fun boyz :D
di je razlika? admin je običan čovjek, igra kao običan čovjek. mi smo SVE "legalno" skupili i dosta dugo su trajale pripreme za napad.
pošto znamo kakav je nered nastao na bureku, ne želimo da se isto dogodi tako da dragi moji perzijanci, možete nam vjerovati da je sve išlo pravedno.
sjećam se kolko smo mi puta na jednom američkom serveru bili puta napadnuti i kolko smo puta napali i nismo se nikad žalili.
haj uživajte, kad izgubite, odite negdje, prikupite materijala(nemojte spawnat, to je gay) i idite osvojit svoju bazu.
Nista ja ne govorim za napad, popricat cu sa lzgrom i njofrom, ovako ce tesko ici jer treba bit ravnoteza...ti ak se ne slazes, imas jos n servera
Ko prvo nema nikakvog smisla napadat bazu kad nas pola nema online. To može jedan čovjek doć ujutro u 2 i samo napast protivničku bazu.
Ko drugo, rekao sam 5 puta da je Filconja letio, otkorio svima gdje je naša baza(iako znam da ju je lagano nać) opet nije pravedno.
Koji je cilj uopće, sad mi možemo uć u vašu bazu i claimat i onda mi imamo vašu. I kako ste uopće osvojili, smišljali ste pomno napad da biste na kraju ušli u našu bazu dok je tamo jedan čovjek, to je komotno mogao bilo tko sam napravit bez ikakve strategije i napisali /f claim i to je gotovo, a nema veze šta smo prije toga mi imali claimalo, a ja sad kad ocu nazad claimat nemogu, mi može netko malo pojasnit to.
Nista ja ne govorim za napad, popricat cu sa lzgrom i njofrom, ovako ce tesko ici jer treba bit ravnoteza...ti ak se ne slazes, imas jos n servera
pročitaj ponovno post.
kakav vražji balans, ima ih više neg nas
pročitaj ponovno post.
kakav vražji balans, ima ih više neg nas
Admina? Ne
Admini ko prvo nebi ni trebali igrat, nego samo pazit šta drugi rade na serveru, a igrat samo u svom posebnom admin svijetu.
Modovi bi smjeli igrat i imali samo komande kick/ban, gotovo. To šta je vama fora igrat to je druga stvar, al morate shvatit da vi realno ste tamo mogli napravit šta god ste htjeli, mogli ste se portat na bilo kog od nas, mogli ste doslovce sve.
Admini ko prvo nebi ni trebali igrat, nego samo pazit šta drugi rade na serveru, a igrat samo u svom posebnom admin svijetu.
Modovi bi smjeli igrat i imali samo komande kick/ban, gotovo. To šta je vama fora igrat to je druga stvar, al morate shvatit da vi realno ste tamo mogli napravit šta god ste htjeli, mogli ste se portat na bilo kog od nas, mogli ste doslovce sve.
vrlo ozbiljno razmisljam o tome
Potpisujem ovo iznad što je proćerani napisao. Od A do Ž.