Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.211.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Danny, spomenuo te A.V. u svojoj kolumni u kojoj BC2 owna MW2 (ustvari, u cijelom časopisu BC2 owna MW2) :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Danny, spomenuo te A.V. u svojoj kolumni u kojoj BC2 owna MW2 (ustvari, u cijelom časopisu BC2 owna MW2) :)

Pa kad je istina

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan

Gdje se mogu uplatiti donacije?

I jos nest, mislim da bi stvarno bilo dobro da se stavi pass, tako da mogu samo igraci iz HR pristupiti serveru!

Najcesce je pun, treba provjeriti da li bi bio pun i samo sa HR igracima, ali pretpostavljam da bi (jasno ne 24h dnevno).

Najcesce ja igram od 20h pa do 02h, i tada je skoro uvijek pun. Jucer prvi put da sam usao iz prve, i to ih je bilo 29/32!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Problem sa passwordom je taj što bi se tako server teško održao aktivnim. Rijetko se kada desi da su na serveru samo naši, a i kad jesu server uglavnom nije pun. Nema nas dovoljno da server ostane aktivan tokom dana a cilj nam je da server ostane popularan. U pravilu se i kad je najpuniji kroz par minuta uspije ući na server samo treba biti uporan.

Što se donacija tiče pogledaj ovdje.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

pa da, nijednom nisam igrao na nekom drugom serveru osim bug.... svaki puta sam se uspio spojit, cak ni ne moras biti uporan nego samo malo strpljiv... do sada i kad je najveca spica sam upadao na server kroz 2-3 min, onako lezerno.

i solve my problems with the gun
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

pa da, nijednom nisam igrao na nekom drugom serveru osim bug.... svaki puta sam se uspio spojit, cak ni ne moras biti uporan nego samo malo strpljiv... do sada i kad je najveca spica sam upadao na server kroz 2-3 min, onako lezerno.

Najjača stvar kod BUG servera jest da je uvijek pun ili uvijek totalno prazan, još nikad nisam naišao na "zlatnu sredinu".

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
17 godina

E jeli ikom igra nakon 2-3 runde kao zamrzne se slika i cuje se neki zvuk(rrr..)
Samo mi u ovoj igri tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moze savjet oko kupovine igre u hr. Nisam iz grada tako da me zanima gdje bih mogao najpovoljnije kupiti igru?

Ima li ga mozda u algoritmu u osijeku? Ili neka alternativa. Ali da nije ebay :)

Nadam se da se necu zeznit kao sa cod mw2. Steta bacenih novaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam igru kupio na eplati.com. Sve je proteklo vrlo brzo, registrirao sam key i sve radi bez problema.

16 godina
neaktivan

Bili mogao meni BC2. Gledao sam na youtube da se igra na pentium iv. Mislim jer sam igrao CoD6 bez problema na ovoj konfi s maksimalnim detaljima i rezolucijom.

Konfa je:

nvidia 6600gt

pentium IV 2.00 ghz

1.5 gb ram

Neznam šta da napišem :)
16 godina
Cerina15 kaže...

Bili mogao meni BC2. Gledao sam na youtube da se igra na pentium iv. Mislim jer sam igrao CoD6 bez problema na ovoj konfi s maksimalnim detaljima i rezolucijom.

Konfa je:

nvidia 6600gt

pentium IV 2.00 ghz

1.5 gb ram

Teško jako teško, pokrenuo možda i bi ali bi ti jako štekalo.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
neaktivan
Jackie :), ako mu je COD MW2 išao na max, zašto nebi i BC2 (ne na max)? Ja mislim da može.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
protjeran

CoD6 je manje zahtjevan, no tesko da si i njega igrao na max detaljima(osim ako igras na 14'' monitoru)..

Biti ce vrijeme za apgrejd Namigiva

Nobody expects the Spanish inquisition!
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 14:50 (PsychoticBaklava).
16 godina
neaktivan

Igrao sam ga 1280*1024 sve full 40 fps-a Imao sam i screenshotove, ali kako sam reinstalira windows sve je ošlo

Neznam šta da napišem :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...
Jackie :), ako mu je COD MW2 išao na max, zašto nebi i BC2 (ne na max)? Ja mislim da može.

E šefe:) Može on možda pokrenuti igru na max samo je pitanje na kolko fps-a.

I to je čudno jer ja imam sve na max osim aa i igra mi ponekad padne na 40fps-a i šteka, događa se nagle pad fps-a.

A i pogledaj negdje minimum zahtjeve za MW2 pa minimum za BC2.

Ali nek proba skinuti igru pa če sve sam saznati, nek igra malo Sp.

17 godina
protjeran

Ja sam prije 2 godine imao pc poput njegovog, samo athlon 2400+, 1.5GB ddr400 i 6600gt i nisam mogao ni cod4 igrati na max, no dobro ako kaze da je onda valjda jeBelji se

Frend ima starog dual amd-a, 7800gt i 2gb ram-a i kaze da mu steka BC2 bez obzira na detalje - dakle sry but hebiga

Nobody expects the Spanish inquisition!
16 godina

Ovaj medic je zakon, danas prvi put igrao s njim i napravio 2500 score (znaci samo s puskom) sto jedva uspjevam sa engineerom koji mi je jos malo pa cijeli otkljucan xD

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i ja zaigrao na BUG Serveru, sad je bila dobra partija. Imao sam užasan K/D, ali puno reviveova.

Evo slike :D

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Uvijek mi je bilo čudno kako neki pojedinci govore kako igraju određene igre na "max" a ja koji imam bolji komp od njih tu istu igru nemogu igrat na max.hm...čudno.

Možda neznaju na 800X600 nije max ili 1024x768 nije max. Kako AA na 0 nije max itd itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jos sat i pol da se skine igra.Jedva cekam.
Da bar ovaj put proradi.
Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Perkan777 kaže...
Jos sat i pol da se skine igra.Jedva cekam.
Da bar ovaj put proradi.

Dvaput si ju skidao?

17 godina
protjeran
Cerina15 kaže...

Konfa je:

nvidia 6600gt

pentium IV 2.00 ghz

1.5 gb ram

Ja sam probao na starom kompu od mojih klinaca (Barton 3200, 2 GB RAM, Gainward 7600 GT) i

mogu samo reci; banana jer to sve trza do jaja.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
15 godina
protjeran

Ljudi dobio sam nagradu od Gamereporta evo dokaz Danijel Čerkić >>>http://gamereport.tportal.hr/61785/Rezultati-nagradnjace.html i ako tko ima za mjenjati see PS za PS3

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
calypso kaže...

Evo i ja zaigrao na BUG Serveru, sad je bila dobra partija. Imao sam užasan K/D, ali puno reviveova.

S vremenom će ti K/D rast dok svatiš koliko je zabavno ubijatiNevinašce.

16 godina
kejbl kaže...
calypso kaže...

S vremenom će ti K/D rast dok svatiš koliko je zabavno ubijatiNevinašce.

Zabavno je bit dio tima i surađivat a ne samo ubijat. Puno više cijenim nekoga ko me oživi a ne ubije neprijatelja koji je htjeo mene ubit.

16 godina
Daniman123 kaže...

Ljudi dobio sam nagradu od Gamereporta evo dokaz Danijel Čerkić >>>http://gamereport.tportal.hr/61785/Rezultati-nagradnjace.html i ako tko ima za mjenjati see PS za PS3

Stavi u neki oglasnik da mjenjaš ili prodaješ pa si kupiš ako prodaš nešto drugo.

17 godina

Meni se baš sviđa ova igraSmijehSmijeh, samo imam mali problem da kada počne igra i nađeš se na nekom čamcu s kolegama vojnicima i nakon 10s dobijem ugodan pozdrav:

Ima tko kakav prijedlog?

Pozdrav Pozdrav
-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 19:54 (Ag008).
15 godina

Provjeri da slučajno na kompu nemaš virusa !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Meni se baš sviđa ova igraSmijehSmijeh, samo imam mali problem da kada počne igra i nađeš se na nekom čamcu s kolegama vojnicima i nakon 10s dobijem ugodan pozdrav:

Ima tko kakav prijedlog?

Evo ovdje možeš saznati veliku većinu rješenja za takve pozdrave: KLIK

17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Ima tko kakav prijedlog?

Analiziraj crash dump i vidjet ćeš točno koji file ti uzrokuje plavi ekran (ne mora bit BC2, može bit upravljački program hardvera koji se overloada pokušavajući pokrenut sve na BC2), nakon toga file staviš u google ili na neki forum (Bug ftw) pa vidiš u čemu je točno riječ. Kako analizirat crash dump? Imaš na forumu temu, malo prekopaj postove...

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice