Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.721.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
logi7 kaže...

Dal se vam događa da sve igrače izbaci sa servera , ili je to novi fičer kod bf-a.

Da, kikaju sve bez premiuma da odu do najbližeg kioska kupiit premium pa se vrate. Standarna fora, tako su na bf3 prodali 5 milja premiuma.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
fila2208 kaže...

Da, kikaju sve bez premiuma da odu do najbližeg kioska kupiit premium pa se vrate. Standarna fora, tako su na bf3 prodali 5 milja premiuma.

Evo ja sam premium od početka pa opet kikan ;)

Čak što više, iako igram na serveru, kad me izbaci kaže da se ne može joinat na server?!? (fotka dolje)

Da pitam još nešto, iako je možda netko to već pitao.

Od "Mantle" nadogradnje, malo malo mi se pojavljuju 4 kockice, jedna preko druge u desnom gornjem kutu.

Jedna kockica je šuplja, ostale bijele. Pojave se, neko vrijeme stoje gore i onda nestane. I tako svakih 2-3min.

Pitanje je jasno, što je to? Moja pretpostavka da je neki grafički prikaz konekcije na server ili battlelog, ne znam...

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
moderator
Battlefield 4
Tako je,kad se kockice pojave onda gubiš "paketiće".
Kažu da nije problem ako se povremeno pojave,al ako ti stalno stoje onda provjeri konekciju.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
mrxa1 kaže...
fila2208 kaže...

Evo ja sam premium od početka pa opet kikan ;)

Čak što više, iako igram na serveru, kad me izbaci kaže da se ne može joinat na server?!? (fotka dolje)

Da pitam još nešto, iako je možda netko to već pitao.

Od "Mantle" nadogradnje, malo malo mi se pojavljuju 4 kockice, jedna preko druge u desnom gornjem kutu.

Jedna kockica je šuplja, ostale bijele. Pojave se, neko vrijeme stoje gore i onda nestane. I tako svakih 2-3min.

Pitanje je jasno, što je to? Moja pretpostavka da je neki grafički prikaz konekcije na server ili battlelog, ne znam...

ja se danas nisam cijeli dan mogao spojiti...to je zato jer smo meksikanci sigurno.

{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
16 godina
fila2208 kaže...

ja se danas nisam cijeli dan mogao spojiti...to je zato jer smo meksikanci sigurno.

{#}

Ma kakvi, ja sam Poljak (od tamo je valjda GO2Arena) i mogu se spajati i igrati ali me baca malo-malo.

Par killova i doviđenja. Prije BF/Blog updatea sve super, sada rasulo.

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
Battlefield 4

Ako se igra ugasi pred kraj bitke jel se exp i svi ovi bodovi spreme u acc ili odu u vjecna lovista? Pred kraj bitke sam imao 10k bodova i ugasila se igra pa me zanima :/

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 22:07 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Spreme se bodovi. Sve informacije o bodovima, K/D itd se spremaju na server strani i tamo ostaju.

16 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Spreme se bodovi. Sve informacije o bodovima, K/D itd se spremaju na server strani i tamo ostaju.

jedino ako server na kojem igraš pukne. e onda ništa od bodova. ili ako neki maloumni admin promjeni mapu prije kraja partije jer gubi, isto ništa od bodova. a ako to 2 puta napravi za redom, e onda opsujes sve zivo i nezivo na chatu i popiješ ban, naravno... :D

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja se već dva dana igram sa mantlom, pratim graf i naštimavam postavke. I uglavnom mi sad poprilično dobro radi. 

Pa ako se da kome zezati sa time evo što možete napraviti. Meni sad radi mnogo bolje.

Kao prvo lockajte FPS. Naštimajte postavke tako da vam grafička radi na 80-90%. Nema potrebe da radi konstantno na 100%,

bolje da ima malo lufta da može da "diše". Ionako će nekad kod npr. explozija skočit na 100% al vam neće tada zatrzati.

Osim toga, procesor će vam biti potpuno rasterečen, što i prikazuje graf na videu gdje je stalno ravna crta. Spikeovi se

događaju kada naglo skoći usage procesora. Zato sam i stavio video sa mnogo eksplozija da vidite da nema spikeova(i ne skače CPU graf), 

što se obično događa kad je grafička preopterečena pa procesor preuzima na sebe taj dio obrade grafike. Bar mi tako izgleda. 

Kao drugo, dolazi do sve večeg zauzeča ram memorije i s vremenom igra počinje trokirati. To sam riješio instalacijom programčića 

Mz RamBooster, program je besplatan i možete si napraviti da vam oslobodi dio memorije u vremenskim intervalima ili kod zauzeća

određenog postotka memorije. Radi odlično. 

Snimano je sa open broadcaster software(OBS) u 720p, window mode i osječaj je ko da igram na 30fps-a. 

Ali kad ne snimam igra ide jako glatko, događaju se i dalje neobjašnjivi spikeovi ali mnogo rijeđe, u prosjeku svakih 4-5 minuta.

Valjda budu ispravili to. Eto, piči mantle, samo treba malo kemijati.{#}

Moj PC  
4 4 hvala 4
16 godina

Pošto je kolegin post sa oglasom vidim izbrisan, evo mu svježe cijene njegove 3 igre...

I ta cijena je dosta previše jer sad imaju tu neku akciju i dodaju još popuste. Ili je tako barem meni ;)

14 godina
protjeran
D4RKR1DE kaže...

Valjda budu ispravili to. Eto, piči mantle, samo treba malo kemijati.{#}

Kako to da nemaš frame dropova? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
neaktivan
NiramX kaže...
D4RKR1DE kaže...

Pa napisao sam sve gore. E da, postavke su sve na high, antialiasing deffered off, SSAO, 1920x1080. Mogao bih i povisiti malo bez frame dropova ali ovo mi je ok.

Monitor mi je na 72Hz, zato je lock na 70, sasvim dovoljno.

14 godina
protjeran
D4RKR1DE kaže...
NiramX kaže...
D4RKR1DE kaže...

Pa napisao sam sve gore. E da, postavke su sve na high, antialiasing deffered off, SSAO, 1920x1080. Mogao bih i povisiti malo bez frame dropova ali ovo mi je ok.

Antialiasing Post obavezno isključi. To dodaje blur. I bolje ti je bez SSAO-a. Gubitak performansi i dobitak vizualne kvalitete je neprihvatljiv. HBAO je već druga priča. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
neaktivan
NiramX kaže...
D4RKR1DE kaže...
NiramX kaže...
D4RKR1DE kaže...

Antialiasing Post obavezno isključi. To dodaje blur. I bolje ti je bez SSAO-a. Gubitak performansi i dobitak vizualne kvalitete je neprihvatljiv. HBAO je već druga priča. 

Ma ok, ali dokle god igra radi na 70fps-a i ide glatko, nisam ništa izgubio. Sve iz onog posta se može primjeniti i na direct x, samo uz mantle se može dobiti još malo na vizualnoj kvaliteti,

uz recimo isti lock, bez padanja frameova. 

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Dosadna vam je tema .... ajmo o Coroni!!!

ban in 

1

19XX maggotmeister
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 23:24 (maggotmeister).

9 0 hvala 4
14 godina
maggotmeister kaže...

{#}

Mislim da nije cheater, nego je samo imao nezgodnu kombinaciju softvera na kompu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
maggotmeister kaže...

{#}

Mislim da nije cheater, nego je samo imao nezgodnu kombinaciju softvera na kompu.

Mislim da je i to moguće ... sigurno je imao powerISO i BSplayer ...to zna bit gadno.

19XX maggotmeister
11 godina
Battlefield 4

Ja imam problem sa manelom da on bude bolji fps a ono gori fps kako da napravim??

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
Ice45 kaže...

Ja imam problem sa Mandelom da on bude bolji fps a ono gori fps kako da napravim??

Nije to malo previse rasisticki? Umro ti je on, vise neces imat problema.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
12 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Ice45 kaže...

Ja imam problem sa Mandelom da on bude bolji fps a ono gori fps kako da napravim??

Nije to malo previse rasisticki? Umro ti je on, vise neces imat problema.

Ma ok kad misspelaš nešto, al kad nema interpunkcijskih znakova, zaboli glava pa i nakon ovako kratke rečenice {#}

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
17 godina
Battlefield 4

Meni od kad Sam ukljucio mantle ili blokira pro ulasku na server ili kad udjem Nakon par minuta I to tako da freeza ekran sa slikom, onda malo crni ekran pa malo bijeli ekran, pa opet crni pa moram u task da ugasim bf4 pa mi cresha jos I firefox. Tak da Vratio na dx11 pa kad to poprave cemo vidjet.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

troll {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo taman vidio,znas li jel nesto rade neznam sta im je

workan
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Šta sad svi šutite? Usrali se jer je pirat jučer isprobavao ključ? {#}

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Cekamo da ti zapocnes temu prvi danas. Ipak je tvoj dan- Petak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Zamišljao sam kako to izgovaraš...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
drahic kaže...

Zamišljao sam kako to izgovaraš...

??

No homo.. 

Kad neces ti prvi.. 

Kakav je zadnji DMR onaj? Scar H SV? Svi ga hvale ...

17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Kakav je zadnji DMR onaj? Scar H SV? Svi ga hvale ...

Vjerojatno umišljen!

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Battlefield 4

jedini dobar DMR je SKS... koji ne valja uglavnom, 80 posto vremena, od zadnjeg patcha, a pola i od kad je izašla igra

19XX maggotmeister

3 2 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Baš sam ja jučer živce gubio sa QBU-om, rješavao asajment 50 HS-a.

Na praznom serveru smo nešto probavali i metak u nogu sa QBU-om 91 damage sam jednom napravio, a njegov maksimalan je 43?

Lik stoji i ja pucam u njega... prva 2-3 metak ga uopće ne pogađaju... na kraju sam cijeli klip (10) potrošio da ga ubijem.

I onda gledam lvlcapa kako buši njubove sa SKS-om i ne vjerujem što vidim.

Njegov svaki metak pogađa???

Moji meci kao da rade lukove... ne mogu pogoditi ništa.

Koliko puta dobijam hitmarke, ali ne radim damage... znam pouzdano jer se par puta dogodilo da ti igrači budu ubijeni u tom trenutku i ja ne dobijem nikakav assist.

Niti supress assist, a kamoli damage assist.

Zainatio sam se da danas probam još malo SKS i taj ACE jer ga nisam ni taknuo još - zbog faking asajmenta koji su me koštali živaca i živaca.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice