Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.720.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4

Ovo je lijepo za vidjeti.

Al nije ni tako u igri, a i vece je navecer.

Da je ovo prosjecan ping, mislim da bi mogli malo drugacije podesiti "netcode".

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
Battlefield 4

nemam iskustva sa bf3 kazu da je tamo as val bio bolji. da je imao extended Klipič a po statsima je bio kao i ovdje..

meni je puska dobra kakva je za moj stil igre... cak se bojim da ju ne nerfaju..mtar su odlucili nerfat a bio mi je super do As Vala...

taman sam mislio skillejdizji stisnuti TU onda napise da valjda samo za tdm i dom. s tim se bas i ne slazem.

cak mislim da je potlacen u tim modovima jer je puno bliske borbe,puno igraca..cesto naletis na grupu 2-3 pa ako ubijes 1 je super. mali klipič size, brzo se meci potrose pa trazi supporta itd.

tesko je cak u tim modovima igrati s tom puskom. vecinom imam 0-8 do 1.25 K/D ratio po tim modovima. Dok sa Aekom natucem i do 2.

Najcesce igram Conquest jer nemogu parirat mantelu sa svojom envidijom,a nemam ni zvuka u TDM.

Jaaaako puno likova sam ubio na srednjoj zgradi sa as valom,oko mostova i na tockama d i b. Tako da je puska jako dobra za conquest {#}

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
GrimReaperKC kaže...

Jaaaako puno likova sam ubio na srednjoj zgradi sa as valom,oko mostova i na tockama d i b. Tako da je puska jako dobra za conquest {#}

Na srednjoj zgradi? Ti imaš samo jednu mapu?

Freak Show Inc.
14 godina
GrimReaperKC kaže...
Najcesce igram Conquest jer nemogu parirat mantelu sa svojom envidijom,a nemam ni zvuka u TDM.

1. Mantle je izasao prije nekoliko dana.

2. Mantle ima veze samo sa FPS-ima, koji nemaju bas nikakve veze s modom kojeg igrac (mozda su cak i nizi FPS-i na velikim Conquest mapama)

Objasni {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina
Friday kaže...
GrimReaperKC kaže...

Na srednjoj zgradi? Ti imaš samo jednu mapu?

Vecinom igram siđ of šangaj {#}

Zaboravih to spomenuti {#}

Uglavnom, na TDM suljanje po rubnim dijelovima mape te loviti ove koji se (k)rajcaju po rubu ... IS THE KEY!

CyberDemonVZ kaže...
GrimReaperKC kaže...

1. Mantle je izasao prije nekoliko dana.

2. Mantle ima veze samo sa FPS-ima, koji nemaju bas nikakve veze s modom kojeg igrac (mozda su cak i nizi FPS-i na velikim Conquest mapama)

Objasni {#}

Ja sam ti drugi Špelac aka pod*ebavač... pa mislim da sam sve rekao {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 11:40 (GrimReaperKC).
13 godina
GrimReaperKC kaže...

Od 14 mapa u conquestu VAL je dobar na možda 4 i to uvijetno jer jako puno ovisi o načinu igranja.

Ako jurcaš i loviš zastave onda nije dobar za niti jednu mapu, ako kampiraš i braniš zastave onda je dobar i na Silk roadu.

Na TDM-u i Dominationu je dobar za sve mape jer ima jako puno bliske borbe, a u bliskoj borbi VAL mogu pobijediti jedino Šotgani i eventualno Famas/AEK.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Na TDM-u i Dominationu je dobar za sve mape jer ima jako puno bliske borbe, a u bliskoj borbi VAL mogu pobijediti jedino Šotgani i eventualno Famas/AEK.

Osim ako igra Ljudina...

A u ruke Mandušića Vuka, svaka puška biće ubojita

Freak Show Inc.
15 godina
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Sa mnom su zadnjih dana pod brisali ovi koji nose as val ali uglavnom su bili bliski susreti. Tek što kliknem već sam dolje. To tako dobro kupi na blizu, ili?

Na blizu dvojica padaju bez problema.

Možda čak i tri ako se zvijezde poklope.

Na srednje udaljenosti tako-tako... treba pimplati polako pa ako te ne skuži od kud pucaš imaš šansu.

Na daleko - izbjegavati.

Ukratko, VAL je samo za TDM i Domination dobar.

+1

Bijesna puškica, ali muči je 20 metaka i FSM koji je takav da te stvarno syebe kad ideš na neki longer range.

Najjači DPS ingame, ali nemam ga razloga koristit kad su tu karabini i DMR-ovi.

Mislim da su fulali to sa pdw na engija. Trebali su engije ostaviti otvorene i da si ljudi odaberu pdw, šotku, dmr ili karabin. Ipak je inženjer, inženjer. Dama bi i sa bananom imao kdr 2.0 {#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Dama bi i sa bananom imao kdr 2.0 {#}

Yep, probao je već. Kaže da mu najbolje leži kad je inžinjerac

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

nemam iskustva sa bf3 kazu da je tamo as val bio bolji. da je imao extended Klipič a po statsima je bio kao i ovdje..

meni je puska dobra kakva je za moj stil igre... cak se bojim da ju ne nerfaju..mtar su odlucili nerfat a bio mi je super do As Vala...

taman sam mislio skillejdizji stisnuti TU onda napise da valjda samo za tdm i dom. s tim se bas i ne slazem.

cak mislim da je potlacen u tim modovima jer je puno bliske borbe,puno igraca..cesto naletis na grupu 2-3 pa ako ubijes 1 je super. mali klipič size, brzo se meci potrose pa trazi supporta itd.

tesko je cak u tim modovima igrati s tom puskom. vecinom imam 0-8 do 1.25 K/D ratio po tim modovima. Dok sa Aekom natucem i do 2.

Pa ova gtx-ca bi trebala čist pristojno vrtjet igru.

Probaj se u contr. panelu od nvidie poigrat s postavkama malo,ja sam nešt šemirao i sad dal je placebo il šljaka nemam pojma.

Najbolji atachment aka recoil destruktor na puškama  je low sensitivity al teško se naviknut i bez large podloge ni ne pokušavaj.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 14:10 ($inke).
13 godina
Battlefield 4

ma ja se sprdam z mentla i toga, meni radi bf na ultra 60 fps, al ga igram na low pa bude i preko 120 frejmova radi gladjeg gameplaya...

nervaju me bugovi ovi sa zvukom i izbacivanja prilikom ulaska u vozilo,pa sam smanjio igru jer me nervira kad otvorim super partiju pa me izbaci..

a i promislio sam malo,zaista ne zelim biti lik koji cijeli dan igra igrice..a upravo sam to postao uz bf4. jos ono, igram pokvarenu igru po cijele dane {#}

nema tu gušta,vise frustracije i nervanje..

2 runde dnevno, ostatak na rekreaciju i sport, te ponesto mjuza i filmovi serije.. i naravno posao je no.1

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da tu si u pravu,živce pojede ta igra kad počne zahebavat.

Jbga meni je posel teretana tak da sport više ne preferiram a odkad sam klinku dobil gitaru nisam taknul a baš sam taping savladal,hhehe

No dost sad of topic nego probaj fov staviti na 120 pa da vidis što je glatko{#}.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
17 godina
odjavljen
$inke kaže...

No dost sad of topic

Kako to misliš?

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
$inke kaže...

No dost sad of topic

Kako to misliš?

Nist, zatvaramo temu... Moze lock.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

I šta onda??? Da se družim sa pravim ljudima??? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

TAMAN MI KRENE S ATTACK HELIJEM, skupim nekih 10-1 K/D i something went wrong{#}{#}

Te led krvavi i DICE i EA i Origin i web browser mečmejking.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

Ok.

{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 4
14 godina
Friday kaže...
I šta onda??? Da se družim sa pravim ljudima??? {#}

Probaj, mozda ti se svidi {#}

sudy_freak kaže...
TAMAN MI KRENE S ATTACK HELIJEM, skupim nekih 10-1 K/D i something went wrong{#}{#}

Te led krvavi i DICE i EA i Origin i web browser mečmejking.

{#} Koliko ce nam ova igra zivci pojest {#}

A i ova zadnja rijec zvuci ko neka geek psovka {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 15:54 (CyberDemonVZ).
16 godina
moderator
Battlefield 4
Tema je bila zaključana ~10min.

Nadam se da si nitko nije naudio il još gore pričao s pravim ljudima.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
11 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

{#}.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

{#}

Idem po auto u servis. Pirat reci gdje si doma, dolazim s gajbom pive i dvije cure do tebe!

Btw, jedna za pamcenje:

Moj PC  
7 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

{#}

Idem po auto u servis. Pirat reci gdje si doma, dolazim s gajbom pive i dvije cure do tebe!

Btw, jedna za pamcenje:

Bas cudno da je tvoja bila zadnja {#} - mislim poruka .

14 godina
Alien 22 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

{#}

Btw, jedna za pamcenje:

{#}

Pogotovo ako uzmes u obzir da je Fila dezurni spammer

17 godina
Battlefield 4

Svi vi kojima Mantle ne radi dobro a imate AMD GCN karticu, ispunite ovu AMD-ovu anketu:

http://www.amdsurveys.com/se.ashx?s=5A1E27D25AD12B21

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Alien 22 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

{#}

Btw, jedna za pamcenje:

{#}

Jel to onaj sa nikom sportske opreme ? {#}

15 godina
CyberDemonVZ kaže...

{#}

Ma ja sam već ostario uz ove forume...sad je red na vama mladima da spamate i rokate. ja samo dođem tu i tamo, piknem, ali nije zanimljivo kad nema nekih persona ovdje.

Nekad je bilo dovoljno malo ulja, a sad moram cijelu naftnu platformu baciti ovdje da počne neki flame war.

{#}

15 godina
Battlefield 4

Platunovi stižu u Veljači....

Great to nam je jako bitno pošto su klanovi super aktivni i puno se klanski igra. Eh di je ono vrijeme kad se radili platunovi u bf3 i halalo...{#}

Moj PC  
5 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Nekad je bilo dovoljno malo ulja, a sad moram cijelu naftnu platformu baciti ovdje da počne neki flame war.

{#}

Kazes nema vise ni postenih citera da se pise par stranica o njima,sve zamrlo {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Kazes nema vise ni postenih citera da se pise par stranica o njima,sve zamrlo {#}

Al barem imamo Spelca , Djukca , Sajbera , Siledjiju ... da nema njih ova tema bi bila ko zid placa .

Te naravno modova kaj to sve trpe : )

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dal se vam događa da sve igrače izbaci sa servera , ili je to novi fičer kod bf-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice