Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.720.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
drahic kaže...

Jucer rasturacina po 'BUGu'. {#}

Sa igrom nemam nekih problema velikih,osim rusenje igre i spawn na prazno vozilo,i jos uvijek mi se dogada da me mazne i da mu ostane 1%

{#} lolol

xfact
14 godina
=xfact= kaže...
drahic kaže...

Sa igrom nemam nekih problema velikih,osim rusenje igre i spawn na prazno vozilo,i jos uvijek mi se dogada da me mazne i da mu ostane 1%

{#} lolol

Da,znam sta sam napisao. {#}

Pa kada pogledas kakvi su problemi prije bili,ovo nisu neki VELIKI problemi,kako sam napisao.

Igra mi se ne rusi random.(sad barem znam kad ce puknut hehe)

Ne umirem 2 metra iza zida vise.

Ljudi mi se ne teleportiraju.

Hitreg je malo bolji. 

Jos uvijek ostaju na 1%-ostalo.

Rijesili su problem sugavog AA da nije dominator.

Itd itd. .

15 godina
neaktivan
Dobro je jučer bilo. Morao sam otići jer mi se igra na pola one Zavod runde vrtila na cca 20 FPS. Očito memory leak (iako koristim DX, a ne Mantle; ne gledajte pod moj PC jer nije aktualno). Isto tako krenem na lika kojem je očito ostalo ispod 50% HP, i on mene sredi iako sam dobijao hitmarkere. Kad got igram na serveru iznad 50 pinga netcode ode u pomorski muzej. Sve ispod je OK.
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
14 godina
Battlefield 4

A ti si Ppero? {#}

Ti si jucer cijelu vecer pisao- Pa jel ovo moguce? Sta se dogada? Pa sta je ovo? Ma kako?

{#} {#} {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 8:44 (drahic).
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Hitreg je malo bolji. 

To je samo bio jedan od onih dana kada radi,doci ce opet kad ne radi ne brini se.Tako ja jedan dan vicem kako sve super radi i onda drugi ne radi nista haha

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Battlefield 4

Potvrđujem da i kod mene radi bez ikakvih problema .Ne sjećam se kad mi se igra crashala,možda koji put na početku izlaska . Kad izlazi Second Assault zaželio se " novih starih" staza ? One China mi baš nisu nešto sjele izgledaju mi nekako mračno pogotovo one s džunglom .

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
drahic kaže...

Haha, pitaj Joipsa {#}

Toliko ih je jucer guzio s AA da je svaka druga linija u chatu zapocinjala s "Jopis..." {#} Necu reci kak je zavrsavala.

jameshook kaže...
Dobro je jučer bilo. Morao sam otići jer mi se igra na pola one Zavod runde vrtila na cca 20 FPS. Očito memory leak (iako koristim DX, a ne Mantle; ne gledajte pod moj PC jer nije aktualno). Isto tako krenem na lika kojem je očito ostalo ispod 50% HP, i on mene sredi iako sam dobijao hitmarkere. Kad got igram na serveru iznad 50 pinga netcode ode u pomorski muzej. Sve ispod je OK.

A ti si Ppero!

Da, server je malo dalje nego inace, i malo veci pingovi su. Pogotovo ako nisi na T-comu il nekom od slicnih providera. Meni je na Optimi primjetni visi ping nego na Njemackim serverima.

A bas steta, jer izgleda ko da je server ko stvoren za okupljanje na njemu {#}

Arabarran kaže...
Ja se ni ne sjećam kad sam je zadnji puta upalio. Zadnji put sam igrao možda 10-ak minuta, pečeve nisam ni skidao…

Sram te bilo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 9:10 (CyberDemonVZ).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da BUG u nazivu servera nekako daje poseban osjećaj :) i još hrpa naših na serveru , a krenulo je sa Kukyem :) I baš smo dobro natamburali "niskozemce" {#}

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

5 2 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo ja isto nemam nikakvih tehnicki problema od izlaska igre. Igra mi radi savrseno, sad poslije novog patcha cak je i grafika ljepsa malo, vozila su daleko ne balansirana. I to je jedino sto mogu zamjeriti igri, pucanje, balans oruzja, gadeta, je odlican. Napredak od BF 3 je itekako vidljiv, ali samo se nadam da poprave ovih par glitcheva i bugova, te malo balans vozila. Jer ova igra me jako podsjeca na BF 2, sa igrivosti BC 2.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 6 hvala 0
11 godina
protjeran
Frozen Hell kaže...

danas poceo da igram, iskreno, odusevljen sam...

odigrao par meceva, nikakivh problema nema..

Daj joj malo vrimena, svima kreša nešto morat će i tebi. A hvala bogu ako ne bude. {#}

Evo dodaj par ljudi ako očeš. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf4-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/197743.aspx

I obavezno Bug server u favorite!{#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/2464b572-27a4-4ec4-bbac-dacda8b6e67f/BuG-Official-1-Conquest-Large/

Uživaj!{#}

15 godina
fila2208 kaže...

1.6 milja premiuma?

1 599 930 x 50 dolarića + 70 balkanaca x koliko je bio premium u meksiku = Profit??

{#}

Ja jucer kupio igru od nekog lika na njuskalu za 100kn. Tj kupio sam onaj kod sta se dobije kad kupis neku novu AMD graficku.

Nocas skinuo i nadam se za vikend cu igrat bar malo.

its summer in here...
14 godina
Du_Jo_Cro kaže...
Frozen Hell kaže...

odigrao par meceva, nikakivh problema nema..

Daj joj malo vrimena, svima kreša nešto morat će i tebi. A hvala bogu ako ne bude. {#}

Evo dodaj par ljudi ako očeš. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf4-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/197743.aspx

I obavezno Bug server u favorite!{#}

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/2464b572-27a4-4ec4-bbac-dacda8b6e67f/BuG-Official-1-Conquest-Large/

Uživaj!{#}

Vjerujem da kuzis da je to ovaj BUG .. ?

http://www.bug-community.com/

14 godina
drahic kaže...

Nije!

Nego, opaka konkurencija Battlefield serijalu!

Pogotovo zbog hitrega!

Goat simulator {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina
protjeran
drahic kaže...
=xfact= kaže...
drahic kaže...

{#} lolol

Da,znam sta sam napisao. {#}

Pa kada pogledas kakvi su problemi prije bili,ovo nisu neki VELIKI problemi,kako sam napisao.

Igra mi se ne rusi random.(sad barem znam kad ce puknut hehe)

Hitreg je malo bolji. 

Jos uvijek ostaju na 1%-ostalo.

Itd itd. .

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/429982001901201216/392882040/

da baš, kako sam se spavno u njega tako sam ostao do kraja runde {#}

inace nemam bas nikakvog problema sa igrom, od prije mj. dana ili kad je onaj veci patch izasao, niti rusenja, niti problema sa spavnanjem u vozila ni nist..

da kucnem u drvo..

16 godina
moderator
Battlefield 4
Još samo 9 milja...
سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ma nije uopće bilo tak strašno, samo su nigdjezemčići i butthurtani švabe bili malo 'neurozni' u chatu, da su manje kempali, bilo bi i više killova :D

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/431203298285091392/298402048/

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
drahic kaže...
Du_Jo_Cro kaže...
Frozen Hell kaže...

pa iskreno nisam znao i nije mi bitno, bilo je 30 hrvata sinoć...

e kad smo već kod toga ima li dobrih servera hrvatskih

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Frozen Hell kaže...

Welcome!

Imas nekakvu ekipu, ili solo?

Ak si solo, tek trebas vidjeti kak je to kad se igra u timu :)

ranko091 kaže...
sudy_freak kaže...

Dovoljno se živciram i onda da igram igru gdje JNG-90 s cca. 100 metara treba 2-3 metka da ubije?
Ne hvala. 

ja sa SRR-om i na 700 metara ubijam s jednim metkom. bitan je samo HS i 40x optika... :D

Hoces reci da je Normal teze od Hardcore? {#}

igrao solo, dok se malo priviknem na mis i tastaturu, inace sam bf3 derao sa klanom, al na ps3...

dodao sam na battlelogu sinc :)

vezano za komentar o youtubu, druze ja sam napisao prve dojmove, odigrao sam par meceva, i nije bilo problema

fraps konstntno mi je iscitavao izmedju 80-120, konfu vidis koja je, postavke high. nije bilo padanja frame, errora itd... opet kazem, odigrao sma par meceva, mozda nije najrelevantnije da dajem neki koment, al ono su bili prvi dojmovi

I see noob people
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

najbolje je kad je domaća ekipa ko sinoć na bugu... guštaš psovat

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

ispunio kvotu za danas..

odigrao 1 rundu {#}

Nikako da za As Val otkljucam kojotea RDS... Pks 1x mi na zivce ide a nis bolje nemam...Inace u 4 AS VAL betlpeka nisam dobio kojotea ni kobru {#}

S puskicom igram od day1 i stvarno mi je zakon..cak sam i po TDM mapama igrao s njom..

No ovaj mantel je tako ubrzao radeonaše da im vise ni sa aekom nemogu nista jer nemam ni efpeese ni zvuka pa igram samo Conquest

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

U As Val sam se razocarao jako.

Na nekih 30metara,ispraznim cijeli clip i nista. Bas nista. Dok prebaci na pistolj ili reloada( ima dosta brzi reload) frajer me rokne u meduvremenu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

U As Val sam se razocarao jako.

Na nekih 30metara,ispraznim cijeli clip i nista. Bas nista. Dok prebaci na pistolj ili reloada( ima dosta brzi reload) frajer me rokne u meduvremenu.

Sa mnom su zadnjih dana pod brisali ovi koji nose as val ali uglavnom su bili bliski susreti. Tek što kliknem već sam dolje. To tako dobro kupi na blizu, ili?

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Na blizinu je dosta dobar. Da. Ali na nekih par metara svega. 

Kazem,na daljinu istresem cijeli klip,dobivam hitmarke,al su ocito gumeni meci,i moram ga dokrajcit pistoljem .

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Sa mnom su zadnjih dana pod brisali ovi koji nose as val ali uglavnom su bili bliski susreti. Tek što kliknem već sam dolje. To tako dobro kupi na blizu, ili?

Pa da vidimo... 

Maksimalni damage 30, 900 rpm, TTK 206, tako da da! 

http://symthic.com/bf4-weapon-info?w=AS_VAL

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
drahic kaže...

Na blizinu je dosta dobar. Da. Ali na nekih par metara svega. 

Kazem,na daljinu istresem cijeli klip,dobivam hitmarke,al su ocito gumeni meci,i moram ga dokrajcit pistoljem .

na blizu je beast..

srednji domet tako tako,za dalju borbu bolje se suljat posto i tako ima supresor.

na blizu dobijem 90% borbi prsa o prsa ako je 1 na 1. jako cesto uspijem i dvojicu ubit iz hip firea ako ih iznenadim ( i ne,nisam ljudina {#}) . na neki medium range dobijem 50-50. treba se burstati i meni jos treba vremena da tocno tehniku usavrsim. u kombinaciji sa bombom često dobivam duele mid range. 

uglavnom ako spotam nekoga da mi je dalje idem za njim ili ga flankam pa ga iznenadim. skacem iza njih padobranom itd. puska je zvijer ako se uklapa u individualni nacin igranja. ja samo kojota jos cekam da usavrsim burst jer sa magnificationom mi bas i nije to to...

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
13 godina
Friday kaže...

Na blizu dvojica padaju bez problema.

Možda čak i tri ako se zvijezde poklope.

Na srednje udaljenosti tako-tako... treba pimplati polako pa ako te ne skuži od kud pucaš imaš šansu.

Na daleko - izbjegavati.

Ukratko, VAL je samo za TDM i Domination dobar.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Battlefield 4

Dosta je tezak na pocetku jer nema scope nikakav,samo malu crticu. 

Dapace,na blizinu je super. Podsjeca me na famas. Ali na mid prema long range je uzasan. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
drahic kaže...

Dapace,na blizinu je super. Podsjeca me na famas. Ali na mid prema long range je uzasan. 

Svi PDW su takvi. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...
drahic kaže...

Svi PDW su takvi. 

Samo Linićev pedeve nije takav - taj ubija na svim udaljenostima bez problema...

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

UMP45 mi je puno bolji. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice