Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.219.390
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3

A, reinstalacija Windowsa je pomogla. Sad PB više ne gubi pakete. 

Ma kempanje je dobro, ali postane dosadno ili ostaneš bez metaka. Ovih 17 je dobar dio kad sam se zaletio umrijeti jer sam ostao bez municije. - Kad pokušam (naglasak na pokušam) igrati timski, hvatati objective cijelo vrijeme, uglavnom imam smeće od rezultata jer je pravo čudo da ti netko baci metke, pokriva te ili se dogovori za zajedničko rušenje helija/aviona ili tenkova.

Ako ne želiš bit topovsko meso, uglavnom kempaš.

17 godina
Battlefield 3

ma ti si zadnjih 70 ticketa dolazio iz svoje baze sa tenkom ili transporterom i pucao po ovim nasim pjesacima i tako si nakupio toliko kilova... nisam te bas vidio da ides pjeske...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ovajonaj kaže...

ma ti si zadnjih 70 ticketa dolazio iz svoje baze sa tenkom ili transporterom i pucao po ovim nasim pjesacima i tako si nakupio toliko kilova... nisam te bas vidio da ides pjeske...

I to je oružje, sasvim legitimno :D

16 godina
moderator
Tonči kaže...

Čuj, prisiljen sam bio. Pirat me najprije rejpao cijelo vrijeme onim smećem minobacačkim... nikako nisam uspio doći do njega, jer se zavukao u neku rupu ko najgora pichka. Usput sam se zabio kempat spawn par puta i bilo je zabavno... ja pucam, a onda se na meti stvori još, još, još... i tako 50-tak puta. LOL

Par put smo te našli kako ležiš u grmu na D,svaki put si osjetio moć mog tenkića.{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 13:56 (pirat).
14 godina
neaktivan
ja sam sinoc nakon dugo vremena na bug serveru imao dobar squad, isli smo zajedno na zastavice a medic je radio svoj posao.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Battlefield 3

da...ne zamjeram ti...i ja bih isto to uradio da me neko onoliko puta ubije kod onih vagona dok si se pokusavao pjeske probiti {#}

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
13 godina
ceco22 kaže...
@nasty bila je dobra runda morao sam uvijek trcat nazad na a jer su kuky i drugi mucki provokatori probali doci sa ledja, samo mi je ovaj tip TrachemysElegans zasmrdio jer je u doslovce 2min sa scora 20-17 dosao do 47 sad ne znam tko je ali je ocito pocistio cijeli protivnicki tim.
@thesaiksman SQDM u bf 3 je skroz promasen jer pod br. 1 tvoj team treba dobit znaci ne samo squad tek onda najbolji squad odonosi pobjedu, bilo je puno bolje u bc2 gdje je svatko igrao za sebe tj. Svaki squad zasebno

Ajde da te nisam onoliko puta oživio ko zna kako bi završilo {#}  ha ha, šala ofkors

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow
17 godina

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20364415/1/352154476/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20366163/1/352154476/

Sinoc sam malo okasnio, ali sam zato odmah u prve dvije partije nabrao fino fragova {#}

Kao kuriozitet da napomenem da sam u ovoj drugoj ubio brata Kukya, uzeo njegov kineski smajser i onda ga s njim opet pokosio - sry Kuky {#}

17 godina
Battlefield 3

heh Tonci sad tek vidim sto toliko volis oklop...

pa takav ti je i bf3 name... Trachemy Elegans

http://en.wikipedia.org/wiki/Red-eared_slider

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

sinoc na Karkandu me dobro napunio olovom al sam ga na kraju ipak nasao {#}

bakaxxx

12 1 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
BDS kaže...

Jao, što mi napravi?! Koljač! Mesar!!! Šuljaš se i ne čujem te - to nije fer!

17 godina
moderator
BDS kaže...

E nek si ga!

...KOLAČ...%"#%%...TRUNJE...%?#%?%#"...SUNCE...#/&%$

(vent spika {#})

17 godina
neaktivan
Basta kaže...

Kao kuriozitet da napomenem da sam u ovoj drugoj ubio brata Kukya, uzeo njegov kineski smajser i onda ga s njim opet pokosio - sry Kuky {#}

Mučki!

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

TS3 overlay ingame - how to

Evo nacina ako hocete imati in-game Teamspeak3 Overlay, tako da mozete vidjeti tko trenutacno prica.

http://www.vcm-gaming.com/forums/topic/2945-ts3-game-overlay-how-to/

Ukratko:

1. iskljucite TeamSpeak, skinite i instalirajte PlayClaw: http://www.playclaw.com/download.php

-iskljucite Origin in game (settings u Origin aplikaciji za Win)

2. u slucaju x64 win7 kopirajte fajl iz C:\Program Files (x86)\PlayClaw3\ts3plugins\ts3playclaw64.dll   u C:\Program Files\TeamSpeak 3 Client\plugins

3. pokrenite TS te odite na Settings-> plugins te stavite kvacicu na "PlayClaw TS3"

4. pokrenite PlayClaw (shortcut se na desktopu kreira)  i podesite tipku za "Show settings in-game hotkey", meni je "Insert"

5. udjite u igru i sada ce vam se prikazivati na ekranu TS3 overlay (takodjer prikazivat ce FPS count, GPU+CPU temps - no to sve mozete iskljuciti). Za podesenja stisnite in-game 

Tips:

-ako nesto eventualno ne radi probajte uci/izaci iz TS

Taj PlayClaw je hvaljen jer apsolutno nista ne usporava (za razliku od Fraps) ,mozete snimati video+screenshotove itd...jedina mana mu je sto nije besplatan (za overlay se ne morate brinuti, samo ako cete snimati)

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Calinjos kaže...

A postoje i TS3 pluginovi za in-game overlay, bez da se mora instalirati PlayClaw.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
14 godina
thesekiman kaže...
Calinjos kaže...

A postoje i TS3 pluginovi za in-game overlay, bez da se mora instalirati PlayClaw.

Jel netko koristi taj TS3 plugin? 

Pitam jer postoji upozorenje da može stvarati probleme sa anti-čit programima a svi znamo koliko PB može biti svojeglav.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 14:53 (Zero2).
15 godina
neaktivan
Calinjos kaže...

Evo nacina ako hocete imati in-game Teamspeak3 Overlay, tako da mozete vidjeti tko trenutacno prica.

http://www.vcm-gaming.com/forums/topic/2945-ts3-game-overlay-how-to/

Ukratko:

1. iskljucite TeamSpeak, skinite i instalirajte PlayClaw: http://www.playclaw.com/download.php

-iskljucite Origin in game (settings u Origin aplikaciji za Win)

2. u slucaju x64 win7 kopirajte fajl iz C:\Program Files (x86)\PlayClaw3\ts3plugins\ts3playclaw64.dll   u C:\Program Files\TeamSpeak 3 Client\plugins

3. pokrenite TS te odite na Settings-> plugins te stavite kvacicu na "PlayClaw TS3"

4. pokrenite PlayClaw (shortcut se na desktopu kreira)  i podesite tipku za "Show settings in-game hotkey", meni je "Insert"

5. udjite u igru i sada ce vam se prikazivati na ekranu TS3 overlay (takodjer prikazivat ce FPS count, GPU+CPU temps - no to sve mozete iskljuciti). Za podesenja stisnite in-game 

Tips:

-ako nesto eventualno ne radi probajte uci/izaci iz TS

Taj PlayClaw je hvaljen jer apsolutno nista ne usporava (za razliku od Fraps) ,mozete snimati video+screenshotove itd...jedina mana mu je sto nije besplatan (za overlay se ne morate brinuti, samo ako cete snimati)

isprobao i ne pronalazi mi taj plugin nikako TS, a reinstalirao restartao i sve probao

17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
Calinjos kaže...

Naravno da ne bi spominjao PlayClaw da nisam sve moguce probao sa tim vec ugradjenim pluginom{#}

Uglavnom uvijek mi se srusi igra 3s cim pocne loadiranje kada je taj vec ugradjen u TS  plugin upaljen... Mozda netko ima vise srece, no meni je tek ovo radilo{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 15:13 (Calinjos).
17 godina
neaktivan
xyan kaže...
Calinjos kaže...

...

isprobao i ne pronalazi mi taj plugin nikako TS, a reinstalirao restartao i sve probao

Nece ti ga TS pronaci ili se nista ne pojavi u igri?

ja sam jucer probao i jedino mi se pojavio kada sam npr bio u Xxx sobi, dok sam bio u pocetnoj sobi nista nije pisalo na ekranu...

Jel dobijes barem temperature i slicno na ekranu, neovisno o TS prikazu?

Cisto nagadjanje: Mozda imas 32bit TS pa treba staviti onaj drugi file ts3playclaw.dll   ...{#}

14 godina
neaktivan
nije ni fraps besplatan ;) ali cu probat taj playclaw, jer meni snimanje sa frapsom je cista lutrija.....
17 godina
Danny_HR kaže...

Mučki!

... i to de luxe mučki! {#}

13 godina
protjeran
Calinjos kaže...
xyan kaže...
Calinjos kaže...

...

Nece ti ga TS pronaci ili se nista ne pojavi u igri?

ja sam jucer probao i jedino mi se pojavio kada sam npr bio u Xxx sobi, dok sam bio u pocetnoj sobi nista nije pisalo na ekranu...

Cisto nagadjanje: Mozda imas 32bit TS pa treba staviti onaj drugi file ts3playclaw.dll   ...{#}

Ej,kupite si g510 i pise ti na displayu ko sve prica i vidis sve poruke... ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Može i G15 kompa, samo moram blokat tebe jer melješ non stop{#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ne treba ti g510, sve logitech sa displejom imaju tu opciju :)
@thesaiksman gameplay je potpuno drukciji jer nisi imao team vec samo svoj squad ,na serveru od 16 ljudi si prakticki igrao protiv 12drugi dok ovdje to nije slucaj jer osim ako ne igras 4vs4 8vs8 imas dva tima po dva ili vise squadova tako da je jako tesko dobiti. Obrati pozornost nekad tvoj squad moze imati najvise ubojstava ali na kraju nisi pobjednik sto je po meni glupo.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ispričavam se na OT, tražim osobu koja je kupila/posjeduje ovo Iphone 4 Battlefield 3 case.

Zanima me, gdje se nalazi kod za Razer dog tag ?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Calinjos kaže...

Dok pogledas na tastaturu tko prica - 1 kg olova doleti u medjuvremenu :))))

Salu na stranu, to ce mi biti slijedeca investicija :)

13 godina
neaktivan
ll2p kaže...

Ispričavam se na OT, tražim osobu koja je kupila/posjeduje ovo Iphone 4 Battlefield 3 case.

Zanima me, gdje se nalazi kod za Razer dog tag ?

Hvala

Razer dogtag dobivaš ako kupiš nešto od razera sa serije Battlefield 3. Npr. miš sa slike.

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

g510 preskupa nova(650kn), rabljenih nema na prodaju; a g15 preskupa stara(350kn, a tolko je i dosla prije 2godine prakticki zapakirana jedanput isprobana). sad mi je zao sto si odmah nisam uzeo g15 a mogao sam, a kraj g11 mi se sve to toliko ni ne isplati...kad bi kakva za 250kn uletila ili zamjena plus cash to da....

16 godina
Cyber_Freak kaže...

Jeftinije je kupiti jedan manji(17"-19") monitor, a i korisnije.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 16:17 (power_user).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice