Povlačenje Oneplusa s europskog tržišta

poruka: 7
|
čitano: 1.358
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav ekipo!

Kako komentirate glasinu da se Oneplus povlači s europskog i američkog tržišta i to već možda u travnju 2026.

Što to može značiti za postojeće korisnike Oneplus uređaja? Možda nemogućnost servisa, nabavka dijelova i ono što me možda i najviše brine a to je sigurnosna ažuriranja i zakrpe.

Što vi mislite o tome? Isplati li se nakon ove za sada i dalje glasine, kupovati Oneplus uređaj?

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Re: Povlačenje Oneplusa s europskog tržišta

I mene zanima, naletio sam na tu vijest prije skoro tjedan dana.

A Oppo Oneplus 15 je na forumu mnogo hvaljeni mob, kejg sam planirao uzeti.

16 godina

Ja trenutno guram šestu godinu na Oneplus 8, pa polako gledam Oneplus 15 ili 15R, mada ovaj je još uvijek top!

I sad ko grom iz vedra neba me pogodila ova vijest.

Inače super zadovoljan sam Oneplusom pa nisam imao namjeru mijenjati proizvođača, ali stvari trenutno ne idu tome u prilog...

15 godina

Ako sad koristiš 8, koliko taj već dugo nema software ni zakrpu?

Ako i otiđu, i dalje će davati softver i zakrpe koliko su obećali prilikom izlaska. Oxygen i Color OS su gotovo identični tako da ne vidim problem u tome.

Mislim da je i zakon takav da jednostavno moraju. Kao i za djelove. Možda će kao i kod Indije, Oppo preuzeti servis OnePlusa. 

Može se sa primjera LG-a vidjeti kako je to išlo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Imao sam zadnju sigurnosnu zakrpu prije nove godine, tako da sam dosta dobro bio pokriven sa zakrpama, obzirom na starost uređaja.

Da, ovo se slažem da bi trebali ispuniti obveze vezane za ažuriranja, zakrpe, servise i dijelove. Ali još se ništa službeno ne oglašavaju u vezi toga, a gdje ima dima ima i vatre. Nadam se da će riješit to na način ko što si napisao, da će Oppo preuzet servis Oneplusa u europi.

15 godina

Ma ako te to toliko brine, onda rađe uzmi Samsung. Oni imaju sve dugoročno osigurano

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kakav crni Samsung pored Honora.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice