- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Jel istina da guided rocket "poboljsava" pucanje sa obicnim raketema na slotu 1 za heli...
kakva su iskustava sa time,sta to radi tocno?
Rakete su precizne na daljinu, ne šire se prilikom puta. U teoriji bi trebale ići točno gdje crosshair pokazuje,
ali su ih nakon zadnjeg patcha zeznuli: kod vipera idu previše dolje, a kod havoca gore.
Ipak, jako korisne ako želiš uništiti aa iz daljine, mogu sa čak i protiv helića koristiti. Samo treba znati ciljati.
jel još tko ima problema sa server broswerom da mu ne pokaže sve pune servere?
Ajmo napunit server, tužan je kad je prazan.
ali su ih nakon zadnjeg patcha zeznuli: kod vipera idu previše dolje, a kod havoca gore.
S čim ciljaš? Kakvog je oblika crosshair?
I meni se to događa da mi na Havoc-u leti previsoko a na VIPER-u prenisko.
...S čim ciljaš? Kakvog je oblika crosshair?
Guided rakete su odlicne za masakriranje iz daljine, jos ako gunner ima tv i zoom samo rokas iz daljine po svemu.
Poslije zadnjeg patcha su zajeba** nisane u viperu i havocu.
U viperu kad poravnas(vertikalno) I-beam i nisan gadas tocno sa sredinom nisana a moze i malo ispod ,
u havocu nisanis s gornjim krajem I-beama.
Normalan mi je crosshair, izgleda kao križ. Sada ne znam da li drugi imaju taj problem, kada stavim bez guided onda nemam taj problem i ciljnik je isti.
Kada je vozilo lockano sa soflamom, I beam se poravnava sa tim vozilom, pomaže pri ciljanju
Evo nasao sam ovaj oglas,ali mi je malo sumnjiv
m.njuskalo.hr/pc-igre/battlefield-3-limited-edition-origin-kodovi-oglas-4305648
Ja sam kupio ovdje na forumu od Scoot-a i još dosta ljudi koliko sam vidio. Pošalji mu PM pa ako ima on, topla preporuka (130kn LE)
Ma mene je više zanimalo dal uopće koriste pravi nišan. Koliko vidim kalko očito koristi križić na sredini ekrana umjesto I-beama. Primijetio sam da tu često ljudi griješe. I ne bi ništa rekao al kalko svako malo voli pohvaliti sam sebe da je dobar pilot. Dobar pilot koji očito ne zna ni s čim treba nišaniti... -.-
I da, nišanjenje u Havocu i Viperu je malo drugačije pa se treba prilagoditi ovisno u kojem trenutno letiš. Al primijetio sam da postoji još jedan bug s nišanjenjem. Nekad I-beam bude stalno previsoko. Doduše to se lako skuži pa se odmah prilagodim i ciljam iznad. A kad umrem i ponovno uđem u helić obično se stvar popravi sama od sebe.
I da, nišanjenje u Havocu i Viperu je malo drugačije pa se treba prilagoditi ovisno u kojem trenutno letiš. Al primijetio sam da postoji još jedan bug s nišanjenjem. Nekad I-beam bude stalno previsoko. Doduše to se lako skuži pa se odmah prilagodim i ciljam iznad. A kad umrem i ponovno uđem u helić obično se stvar popravi sama od sebe.
to se i meni zna zblokirat, pa često pucam na osjet. taj ciljnik su stvarno lose napravili... najskuplja mehanizacija u igri ima sve loše napravljeno...
to se i meni zna zblokirat, pa često pucam na osjet. taj ciljnik su stvarno lose napravili... najskuplja mehanizacija u igri ima sve loše napravljeno...
Ma problemu s nišanjenjem se možeš prilagoditi. Mene najviše živcira što mi I-beam zna treperiti. Pa me bole oči kad duže vrijeme gledam u njega.
dobraaaa.....koji rastur.....
evo ponovno sam počel igrati bf3 nakon 2 mjeseca
kupil sam ga odmah kad je izašo al nisam stigel igrat do sad puno
i sad kad igram dosta često me dc-a
npr igram pol sata i onda dc. i tak stalno
ili dok se mapa loada, dc... -.-
:/
dali netko zna zašto ?
Mislim da mi nećete povjerovati za ovo.Na Caspian Borderu igram kao support i naravno ja se nalazim sam na anten sa SV98.I sad lik ide prema meni ravno sa jetom.I kad mi se približio ja opalim i ono headshot u marksman bonus 130.Počeo sam skakti od sreče.Još da sam snimio
evo ponovno sam počel igrati bf3 nakon 2 mjeseca
kupil sam ga odmah kad je izašo al nisam stigel igrat do sad puno
i sad kad igram dosta često me dc-a
npr igram pol sata i onda dc. i tak stalno
ili dok se mapa loada, dc... -.-
:/
dali netko zna zašto ?
isključi upnp u ruteru
Ma mene je više zanimalo dal uopće koriste pravi nišan. Koliko vidim kalko očito koristi križić na sredini ekrana umjesto I-beama. Primijetio sam da tu često ljudi griješe. I ne bi ništa rekao al kalko svako malo voli pohvaliti sam sebe da je dobar pilot. Dobar pilot koji očito ne zna ni s čim treba nišaniti... -.-
Ja koristim taj ciljnik jer mi je lakše ciljati s njim , i itd. Inače To sa izgledom ciljnikom nije tako važno (samo što nije precizno) važeno je da se pogodi meta npr. tenk ili šta već.
Sada ne znam da li će mijenjati heliće na patchu jer kolko se sjećam Bell helicopters se bunio jer nisu licencirali heliće, pa bih (ako će već mijenjati) volio vidjeti AH-64 Apache i UH-60 Blackhawk.
Ja sam kupio ovdje na forumu od Scoot-a i još dosta ljudi koliko sam vidio. Pošalji mu PM pa ako ima on, topla preporuka (130kn LE)
To je sigruno to je od forumaša mix100 oglas koji je prodao dosta keyeva i nitko se žalio
Ma problemu s nišanjenjem se možeš prilagoditi. Mene najviše živcira što mi I-beam zna treperiti. Pa me bole oči kad duže vrijeme gledam u njega.
a meni pak smeta elisa u havoku dok se vrti ispred očiju, dok vozim. užasno je iritantna... bolje da je maknu. :)
Zna li itko u cemu je problem ?
Igram 10-20 min igra tece glatko zatim pusti laggovi dc-ovi i ostala sra*a -.-''''
Zna itko u cemu je probllem ?
ček, ja se vašem serveru ne mogu pridružiti ako nemam b2k?
Zavisi kako kojem, ali na Bug možeš, samo te izbaci kada na red dodje neka BTK mapa i ne možeš ući dok traje takva mapa
Zavisi kako kojem, ali na Bug možeš, samo te izbaci kada na red dodje neka BTK mapa i ne možeš ući dok traje takva mapa
može link od servera na battlelogu?
ukucaj u search BUG i izaci ce ti ;)