- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima ih 14
A sta bi sada trebao Ubi?
To je vama na sramotu...
To je vama na sramotu...
"vama"
dobit ću žuti sada ali tebe moj forumski kolega treba tako našamarat da se usereš
Ne piše.... al googla, možda nađeš gdje se nalazi
Ima na youtubeu.
To je vama na sramotu...
"vama"
dobit ću žuti sada ali tebe moj forumski kolega treba tako našamarat da se usereš
Slobodno mozes probat, samo me kontaktiraj na PM
Ubisoft je postigao svoje, zastita je dovoljno dugo odoljevala piratima i orginal se fino prodao. Dok ste vi ovdje po forumu tjednima kukali kako je Ubi ovo ili ono, trazili crack i brali zute kartone igra se fino prodavala. . .
Ako cemo uzeti za primjer Assassins Creed 1, 10 dana prije izlaska igre, ona izlazi na torrente u beta fazi, skinuta je 300000 puta prije samog izlaska, a da nepricam poslje. Sto znaci oni su biljezili velike gubitke i prije nego su izbacili igru, i onda se vi zalite, rageate zasto je zastita tako rigorozna. Pa ko se opece i na hladno puse tako i Ubisoft.
baš sam završio igru i moram priznat da sam oduševljen! naprosto oduševljen!
pogotovo nakon, po meni, pretežito loše jedinice, al da nije bilo nje, ne bi bilo ni dvojke
cijela priča, izvedba, misije, likovi, wow, klanjam se. zanima me kako će nadmašiti ovo u trojci. stvarno su napravili fenomenalan proizvod.
mislim, ovo je jedina igra gdje se mlatiš sa papom! ej, sa papom
Joj ja pokrenua konacno igru nakon toliko sati sjedenja za pc i sad novi problem,igra mi se rusi svakih 5 minuta,mozda mi graficka nije dovoljno jaka,sta cu sad?Je li moguce da je do drivera?
Ako cemo uzeti za primjer Assassins Creed 1, 10 dana prije izlaska igre, ona izlazi na torrente u beta fazi, skinuta je 300000 puta prije samog izlaska, a da nepricam poslje. Sto znaci oni su biljezili velike gubitke i prije nego su izbacili igru
Hm, ako se dobro sjećam, mislim da se čekalo oko mjesec dana nakon izlaska igre da se riješi Jeruzalem bug :)
Ubisoft je postigao svoje, zastita je dovoljno dugo odoljevala piratima i orginal se fino prodao. Dok ste vi ovdje po forumu tjednima kukali kako je Ubi ovo ili ono, trazili crack i brali zute kartone igra se fino prodavala. . .
Ako cemo uzeti za primjer Assassins Creed 1, 10 dana prije izlaska igre, ona izlazi na torrente u beta fazi, skinuta je 300000 puta prije samog izlaska, a da nepricam poslje. Sto znaci oni su biljezili velike gubitke i prije nego su izbacili igru, i onda se vi zalite, rageate zasto je zastita tako rigorozna. Pa ko se opece i na hladno puse tako i Ubisoft.
Slažem se sa tvojim postom.No opet nitko nije prigovarao Ubisoft-ovom DRM-u zbog piratizacije,več zbog velikih problema na orginalima,poput rušenja servera.....itd...
Hebiga ako ja kupim orginal očekujem da igra radi bezprijekorno,a onda si zamisli kako se osiječa onaj koji kupi orginal,a nakraju ima više problema nego koristi....
Hm, ako se dobro sjećam, mislim da se čekalo oko mjesec dana nakon izlaska igre da se riješi Jeruzalem bug :)
Dobro se sjecam, mogao si sve ostalo igrati ali se nije moglo u Jeruzalem.
Što sa onim slikama koje možeš kupovati kod onih što prodaju i karte sa blagom?Ne kužim što znače te slike?
Ako cemo uzeti za primjer Assassins Creed 1, 10 dana prije izlaska igre, ona izlazi na torrente u beta fazi, skinuta je 300000 puta prije samog izlaska, a da nepricam poslje. Sto znaci oni su biljezili velike gubitke i prije nego su izbacili igru
Dobro se sjecas ali citaj sta pisem "beta faza" se odnosi na nepotpunu verziju koja je crashala u Jeruzalemu, ali zlo je napravljeno ljudi su prijevremeno skidali, neki su se razocarali i cak prigovarali Ubisoftu zbog tog crasha (LOL) dok je vecina sacekala fiks iako je presla dobar dio igre.
Slažem se sa tvojim postom.No opet nitko nije prigovarao Ubisoft-ovom DRM-u zbog piratizacije,več zbog velikih problema na orginalima,poput rušenja servera.....itd...
Hebiga ako ja kupim orginal očekujem da igra radi bezprijekorno,a onda si zamisli kako se osiječa onaj koji kupi orginal,a nakraju ima više problema nego koristi....
Naprotiv, ako prelistas zadnjih 20-30 threadova samo ove teme naci ces gomilu ljudi koji kukaju zato sto se igra nemoze piratizirati, onih kojima nikad nije ni bilo u planu da kupe SP orginal, a tek pojedince koji su kupili orginale i nisu u par prilika mogli igrati zbog crasha servera, a onda je to ovdje tako napuhano kao da serveri nisu radili par mjeseci a ne par sati. . .
Ja se slazem da je zastita preterana i dosta "zajebaje" ljude koji su postenu kupili orginal (primjera radi zadnjih 10 threadova pirati piskaraju kako je igra ovakva ili onakva, postaju slike a ja jos cekam postara da mi donese igru kupljenu na game.co) ali isto tako razumijem Ubisoft koji samo stiti svojih ruku djelo najbolje kako zna i umije pogotovo ako uzmemo u obzir kakv je prodajni fijasko 1. dio bio za PC.
Što sa onim slikama koje možeš kupovati kod onih što prodaju i karte sa blagom?Ne kužim što znače te slike?
One ti povećavaju vrijednost tvog grada, tj grada tvog uje Luigia i same palače, mada njih ljudi inače kupuje tek pri kraju kada već imaju love na bacanje.
Ljudi igra mi se rusi stalno,samo mi se iskljuci pc,sta cu sad?Pomozite....
jel radi nekom na laptopu tak da znam dal da si skinem il ne??
Imam kopiju,ali prijatelj instalirao sa mog dvd-a sebi igru i kod njega super radi,mozda bi trebala da napravim update drivera za graficku?
Dobro se sjecas ali citaj sta pisem "beta faza" se odnosi na nepotpunu verziju koja je crashala u Jeruzalemu, ali zlo je napravljeno ljudi su prijevremeno skidali, neki su se razocarali i cak prigovarali Ubisoftu zbog tog crasha (LOL) dok je vecina sacekala fiks iako je presla dobar dio igre.
I AC2 se pojavio u "dućanu" prije izlaska i skinut je gomilu puta. To što nisi mogao daleko je druga priča ;) Ali nečemo o tome, jeli tako?
Igra je ok - za pola sata dnevno skakutanja uokolo i skidanja orlova s gnjezda. Ni pod razno vrijedna hvalospjeva niti muke i truda utučenog u DRM.
I AC2 se pojavio u "dućanu" prije izlaska i skinut je gomilu puta. To što nisi mogao daleko je druga priča ;) Ali nečemo o tome, jeli tako?
Igra je ok - za pola sata dnevno skakutanja uokolo i skidanja orlova s gnjezda. Ni pod razno vrijedna hvalospjeva niti muke i truda utučenog u DRM.
Samo što se ac2 nije mogao igrati mjesec dana :).Pa su mnogi odustali (kao ja) i kupili origigi ....
s jedne strane mi je drago sto su neki ljudi kupili igru
igra je prezakon i nikakav multi joj netreba da opravda tu cijenu koja nije prevelika
da postavlja se pitanje hoce li trojka izaci za pc?
kupujem konzolu ak nece eto negdje jeftino nabavit se moze sigurno
pa sta do 2012 ili 2011 nezna se kad ce izaci ce ps3 biti jeftin oko 1800kn ak ne i nize...a xbox da ne govorim jos ako uzmes polovni...hahahaXD...a i vjreojatno ce postojati čip za ps3(za kopije)...mozda sam malo pretjerao za cijenu ps3-a
Samo što se ac2 nije mogao igrati mjesec dana :).Pa su mnogi odustali (kao ja) i kupili origigi ....
A ko ti kriv :)
Ako mi se igra svidi, ja je kupim. Ali prije toga uvijek želim odigrati demo (ili "demo") - ova igra ne zaslužuje moje novce. Međutim, ako je tebi igra genijalna (nastranu DRM) - super da si je kupio! * thumbs up *
Trojka stiže u travnju sljedeće godine (konzole) za PC ne znam nisu sigurni zavisi koliko se dvojka proda i koliko zarade na PC verziji...iskreno bih volio odigrat zadnji dio ac-a na PC-u.