Trideset svjećica za Tom's Hardware (i groblje oko

poruka: 5
|
čitano: 2.109
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Trideset svjećica za Tom's Hardware (i groblje oko".
4 godine

Sličan osjećaj imam i za LTT u zadnje vrijeme. Možda se samo moj ukus promijenio s vremenom, ali sve ih rjeđe gledam (osim TechLinked bande) Gamers Nexus mi zato još uvijek drži onaj entuzijastični vibe koji je LTT nekada imao

3 0 hvala 0
13 godina

Sve to možeš pratiti dok imaš para u džepu i vremena za igranje, a svima to vrlo brzo prođe, a mlađe generacije su sklonije pogledati par tik-tok videa ili shortova na youtubeu da odluče što će kupiti.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Trideset svjećica za Tom's Hardware (i groblje
Gamers Nexus i Hardware Unboxed su YT kanali koje gledam kao što sam nekoć čitao THG. Linusa nikad nisam doživljavao ozbiljno, vjerojatno je zato i uspio skupiti toliko publike lol.

Btw, tko se sjeća JonnyGURU-a i legendarnih recenzija napajanja? Ista sudbina, otišao raditi za Corsair.
Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina

Odrasli smo uz sve njih, svi su doprinosili uglavnom 99% tocnim informacijama, ovo danas je teski kupus kao i HU koji ocigledno imaju neki opaki virus na Intel setupu

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Re: Trideset svjećica za Tom's Hardware (i groblje
ElektričnaOvca kaže...
Btw, tko se sjeća JonnyGURU-a i legendarnih recenzija napajanja? Ista sudbina, otišao raditi za Corsair.

legendarne recenzije (veći dio njih) je za jonnyguru web stranicu pisao jeremy schrag aka oklahoma wolf

povukao se nažalost prije 10-ak godina i sad tumara kanadskom divljinom - link

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice